Κάθε νέο ξεκίνημα χρειάζεται ένα ενεργειακό φορτίο για να προχωρήσει και να έχει επιτυχία, έτσι και το ξεκίνημα ενός μήνα είναι πολύ σημαντικό, αφού μας προδιαθέτει για μια νέα αρχή.

Ο Νοέμβριος είναι ο τελευταίος μήνας του Φθινοπώρου και αυτός που προλογίζει τον χειμώνα, θα μπορούσαμε να μεταβάλλουμε λοιπόν την ενέργεια του χώρου μας, όπως μεταβάλλεται και η δική μας διάθεση, έτσι ώστε να αξιοποιήσουμε την δύναμη του μήνα.

Κάντε λοιπόν έναν ενεργειακό καθαρισμό που θα τονώσει την δύναμή σας και θα σας εισαγάγει θετικά στον νέο μήνα.

Το πρώτο στάδιο είναι το σάρωμα, δηλαδή το σκούπισμα των χώρων, το οποίο θα πρέπει να γίνει επιμελώς ώστε να μην υπάρχει πουθενά σκόνη και όλα τα πατώματα να λάμψουν ώστε να αποδώσουν την φρεσκάδα που θα υπάρχει.

Κατόπιν θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν κάποια κουδουνάκια για τις πιο σκοτεινές γωνιές, οι οποίες εννοείται ότι προηγουμένως τις καθαρίσαμε. Σε κάθε γωνία λοιπόν χτυπάμε τα κουδουνάκια για να δώσουν ζωή στο χώρο και να φύγει η αρνητική ενέργεια που έχουν αποθηκεύσει τα σκοτάδια.

Στη συνέχεια ανάβουμε κάποια στικ αρωματικά ή αρωματικά κεριά και ανοίγουμε τα παράθυρα και τις κουρτίνες ώστε να περάσει το φως του ήλιου και να φρεσκαριστεί ο αέρας .

Συνεχίζουμε βάζοντας κάποια μουσική απαλή η οποία μας δημιουργεί αισθήματα χαλάρωσης.

Κλείνουμε τα παράθυρα και στρώνουμε τα καλύμματα στα έπιπλα και τα χαλιά στο χώρο μας.

Το επόμενο βήμα είναι να πάρουμε ένα φρέσκο λουλούδι και να το βάλουμε να βραχεί μέσα σε μια λεκάνη με φρέσκο νερό, βέβαια αν το νερό είναι από πηγή ακόμη καλύτερα, θα μπορούσατε να το διατηρήσετε στο ψυγείο για να μην χάσει την ενέργειά του. Με το βρεγμένο λουλούδι ραντίζετε όλο τον χώρο σας χτυπώντας ταυτόχρονα τα κουδουνάκια. Μάλιστα στα σκοτεινά και υγρά σημεία περισσότερο δυνατά.

Τέλος γεμίζετε το ανθοδοχείο με φρέσκο νερό, τοποθετείτε το βρεγμένο λουλούδι μέσα και μαζί του άλλα δέκα φρέσκα λουλούδια.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή για να καθίσετε σε μία πολυθρόνα και να πάρετε όλη την θετική ενέργεια με το καλωσόρισμα του Νοεμβρίου.

Πηγή:oroskopostv.gr

loading...