Μέχρι και τις 22/04 λοιπόν, οι διαθέσεις αλλάζουν! Πεισμώνετε, σας πιάνει ένας απίστευτος εγωισμός, εκείνος της επιτυχίας, του χρήματος, γίνεστε ξεροκέφαλοι, θέλετε να γίνει το δικό σας, με τον τρόπο σας και μόνο και δε δέχεστε κουβέντα από κανέναν! Νιώθετε πολύ δυνατοί, ανεξάρτητοι, έτοιμοι για όλα, αξιοθαύμαστο αυτό, όμως το πρόβλημα θα είναι καθαρά στη συμπεριφορά σας! Σκληροί, ψυχροί και ανάποδοι!

Και επειδή η Θεά Αφροδίτη έχει τον έρωτα κατά αποκλειστικότητα, να προσμένετε να συμβούν τα απίστευτα και σε αυτόν το τομέα. Αρκετοί εκεί έξω έχετε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Κάποιον τέλος πάντων που σας αρέσει πολύ, όμως σας κάνει τη ζωή δύσκολη με τις κόνξες του! Ε λοιπόν, απρόβλεπτα ωραία, μπορεί να σας χτυπήσει τη πόρτα και να σας πει «Εδώ είμαι»! Ένας έρωτας, έρχεται να σας αναστατώσει, να σας ταράξει όλο σας το είναι, θα είναι μεν απολαυστικός, όμως όπως ο σίφουνας έρχεται, έτσι και φεύγει! Να σας προτείνω να μην ενδώσετε; Δε νομίζω! Κάθε πράγμα στο καιρό του.. Έτσι δε λένε; Μερικά πράγματα δε μπορούμε να τα αποφύγουμε, για αυτό τα απολαμβάνουμε και ο Θεός βοηθός!
Όσο για τους δεσμευμένους, ο πανικός ο ίδιος! Βγαίνουν τα μαχαίρια και ξαφνικά θέλετε το χρόνο σας..

Κριός
Με μουτράκια θα είστε όλες τις μέρες αυτές και το παράπονο στα χείλη! Άλλα κανονίζετε, άλλα προκύπτουν και δε φτάνει μόνο αυτό, ακούτε και κουβέντες από πάνω, σα να φταίτε! Αντιθέτως κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να μη χαλάσουν διάφορα και ένα μπράβο δεν ακούτε! Τα παίρνετε στο κρανίο φουλ στις 20 και τσακώνεστε με όλο τον κόσμο! Πείτε ότι έχετε να πείτε, αλλά μη περιμένετε να σας απαντήσουν αμέσως! Και ξαφνικά στις 22 έρχεται ένας λογαριασμός, ένα έκτακτο έξοδο, που θα είναι το κερασάκι στη τούρτα! Θα σας θυμίσω λοιπόν, πως οι προσδοκίες πληγώνουν, συνεπώς, αφήστε να έρθουν τα πράγματα από μόνα τους σε εσάς. Και αν δεν έρθουν, τότε να ψάξετε να βρείτε το πού φταίξατε! Χαλαρά λοιπόν, αν μπορείτε.. Πώς λέει και η διαφήμιση; Ποιος Έρωτας;

Καρκίνος
Θα σας πρότεινα σήμερα να φάτε ένα πολύ καλό πρωινό. Να πάρετε τις βιταμίνες σας, να κοιμηθείτε παραπάνω, να ξεκουραστείτε και να μη κάνετε τίποτα απολύτως. Βασικά και να προσπαθήσετε να οργανώσετε μια βόλτα, δε νομίζω να προκύψει, γιατί το σύμπαν φέρνει εμπόδια και ανατροπές! Με τη δουλειά σας βασανίζεστε, γιατί έχετε ένα στόχο και πρέπει να τον πετύχετε! Και δε το βλέπετε να γίνεται και τόσο εύκολα! Βρίσκετε την άκρη στις 19, συνεργάζεστε πιο ομαλά με τους άλλους, έχετε μια ιδέα! Στις 20 φυσικά, σας καταρρίπτουν τα πάντα, σας αμφισβητούν, σας προσβάλουν, τρελαίνεστε! Και από αντίδραση παίρνετε μια άδεια και εξαφανίζεστε! Συνεπώς 21 και 22 φροντίστε να βρεθείτε σε ένα άλλο μέρος, αλλάξτε παραστάσεις, ξεκουραστείτε! Ας βγάλουν άλλοι το φίδι από τη τρύπα!

Ζυγός…διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr

loading...