Πως θα μας επηρεάσει ο Κρόνος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο;
Τι θα διαλυθεί στη ζωή σας; Από τι πρέπει να απελευθερωθείτε; Από μια συναισθηματική προσκόλληση; Από ένα όνειρο, ένα ημιτελές σχέδιο, μια πεποίθηση; Σε αυτά τα ερωτήματα σας απαντά το δυναμικό τετράγωνο του Κρόνου στο φιλοσοφικό ζώδιο του Τοξότη με τον ονειρικό Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Αν και η όψη γίνεται ακριβής στις 26 Νοεμβρίου, εν τούτοις, θα έχει ισχύ για δυο ολόκληρους μήνες, τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Από αυτή την όψη θα επηρεαστούν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες που έχετε γεννηθεί στα μέσα και στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και/ή όσοι έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη) από την 4η ως την 10η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Τα υπόλοιπα ζώδια θα επηρεαστούν σε συναισθηματικό, ψυχολογικό και διανοητικό επίπεδο.

Σε παγκόσμια κλίμακα, μπορεί να υπάρξει εξαφάνιση ολόκληρων ειδών, αρνητικές κλιματικές αλλαγές,  κατακλυσμοί, τσουνάμια, ξηρασία, πυρκαγιές, μαζική θνησιμότητα. Άνθρωποι μπορεί να εκτοπιστούν από εμπόλεμες περιοχές του πλανήτη, θα δημιουργηθούν συγκρούσεις μεταξύ του κράτους και της θρησκείας και τραγωδίες που θα φέρουν βαθιά θλίψη και απώλειες. Ο σκοπός του Ποσειδώνα είναι να φέρει αργά αλλά σταθερά τη διάλυση στις παλιές δομές (Κρόνος) και να δημιουργήσει κάτι εντελώς νέο.

Σε προσωπικό επίπεδο, δοκιμάζετε θλίψη και επώδυνα συναισθήματα, αποχαιρετάτε οτιδήποτε ήσασταν προσκολλημένοι. Ο Κρόνος συνεπάγεται καθήκον και ευθύνες. Με τον Ποσειδώνα θέλετε να ξεφύγετε από τις ευθύνες σας, γίνεστε σκληροί χωρίς κανένα αίσθημα συμπόνιας, νιώθετε εξαρτημένοι από κάποιο άτομο ή μια ιδέα ή μια κατάσταση, ίσως έχετε μια απώλεια, η οποία θα σας συντρίψει. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια ψυχολογικά προβλήματα και ψυχικές ασθένειες, ίσως συναντήσετε άτομα φαρισαϊκά, σκληρά, με πουριτανικές πεποιθήσεις. Μπορεί να παρασυρθείτε από μια θρησκευτική ή φιλοσοφική ιδεολογία και να φανατιστείτε ή να έχετε ζημίες από αγωγές σε δικαστήρια. Δημιουργείται σύγχυση, παρερμηνείες, νευρώσεις, κίνδυνοι από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, μυστικές συκοφαντίες, κρυμμένοι εχθροί, αλλά πάνω απ’ όλα, μια συγκεχυμένη και παράλογη ατμόσφαιρα που τείνει να κάνει τον εαυτό σας τον χειρότερο εχθρό σας!

 

ΚΡΙΟΣ

Μην πάρετε οποιεσδήποτε δεσμευτικές αποφάσεις, αν δεν έχετε εξετάσει όλα τα γεγονότα και αν δεν έχετε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία. Ο Κρόνος στον ειλικρινή και επεκτατικό ένατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον θολό Ποσειδώνα στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, καθιστούν δύσκολο να διακρίνετε τα πραγματικά γεγονότα από τις μυθοπλασίες. Προσέξτε τα αστεία και το χιούμορ σας, μπορεί και να παρεξηγηθείτε. Μπορεί να υπάρχει ένα στοιχείο αλήθειας σε κάθε αστείο σας και τα πειράγματά σας, αλλά ίσως κάποιοι να σας κακοχαρακτηρίσουν. Αν αισθάνεστε την ανάγκη να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις σας, ίσως και από κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος, πηγαίνετε ένα ταξίδι, κατά προτίμηση κάπου χαλαρωτικά ή κοντά σε νερό (ο τομέας του Ποσειδώνα), θα γαληνεύσει η ψυχή σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μην εμπιστεύεστε όλο τον κόσμο! Ο Κρόνος στον μυστικοπαθή και κρυφό όγδοο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον φευγαλέο Ποσειδώνα στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, σας ζητούν να διαφυλάξετε ως κόρη οφθαλμού τα μυστικά σας. Ένα λάθος, και θα μπορούσατε να εκτεθείτε. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Εάν ανησυχείτε ότι κάποιοι συζητούν πίσω από την πλάτη σας, αναλάβετε δράση. Πείτε εσείς τις απόψεις σας, αντί να αφήσετε ένα «φίδι» να μιλήσει για σας. Με την ίδια λογική, να είστε σίγουροι εκατό τοις εκατό ότι γνωρίζετε πολύ καλά τα άτομα, πριν κάνετε οποιαδήποτε προσωπική αποκάλυψη. Δεν θα ήταν κακό να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης κάποια προσωπικά σας έγγραφα ή να αλλάξετε κάποιους κωδικούς, αν έχει περάσει καιρός από τότε που τους αλλάξετε. Γιατί να ρισκάρετε, όταν μπορείτε να προστατευτείτε;

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πάρτε προφυλάξεις και μη χαρίζετε εύκολα την καρδιά σας! Ο Κρόνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον κοινωνικό και φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, θα μπορούσε να δημιουργήσει ασάφεια και αυξημένη κριτική σε μια σχέση σας, ερωτική ή επαγγελματική. Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης των φαντασιώσεων και της ψευδαίσθησης, έτσι ανοίξτε τα μάτια σας! Εσείς και το αντικείμενο του πόθου σας ίσως έχετε μια καταλυτική για τη σχέση σας συνομιλία που ματώνει την ψυχή σας και σας κάνει να νιώθετε άβολα και θλίψη. Προσέξτε τις μεγαλοστομίες και τα παράπονά σας, δεν πρόκειται να συγκινήσετε τον αγαπημένο σας. Μήπως νιώθετε μνησικακία για μια παλιά αγάπη; Ο Ποσειδώνας μπορεί να σας βοηθήσει να δώσετε κλαδί ελιάς σε αυτό το πρόσωπο, δεν αφήνετε το κακό να σας εξουσιάζει, συγχωρείτε και απελευθερώνεστε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πόσο νοιάζεστε για τον εαυτό σας; Ο Κρόνος στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, σε τετράγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στο φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, σας ζητά να εναρμονίσετε το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας για την ευεξία σας. Δοκιμάστε να κάνετε διαλογισμό ή να μελετήσετε ένα βιβλίο που αναφέρεται στη φιλοσοφία ή τη θρησκεία, το αποτέλεσμα θα είναι να αναγεννηθείτε ψυχικά. Βγείτε έξω στη φύση, κάνοντας μια βόλτα και απολαμβάνοντας το χειμώνα. Ο φρέσκος αέρας θα καθαρίσει το μυαλό σας και σας βοηθά να επεξεργαστείτε τυχόν θολές και ασαφείς καταστάσεις που παρεμποδίζουν την προσωπική σας ανάπτυξη. Ο Ποσειδώνας όμως μπορεί να σας φέρει κάποιους κρυφούς ανταγωνιστές, ειδικά στο χώρο της εργασίας σας. Κρατήστε μυστικά τα επαγγελματικά απόρρητα, η σιωπή είναι χρυσός, ακόμη και αν είστε με καλούς φίλους. Ποτέ δεν ξέρετε τι κρύβει ο καθένας, οπότε καλύτερα να είστε ασφαλείς, παρά αργότερα να μετανιώσετε.

 

ΛΕΩΝ

Είστε σίγουροι για το πρόσωπο που αγαπάτε; Ο Κρόνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στο μυστικό και κρυφό όγδοο οίκο σας, θολώνει το τοπίο της αγάπης. Παρασύρεστε από το πάθος σας, αφήνεστε ελεύθεροι να νιώσετε την αγάπη, αλλά δεν μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα  ορισμένα σημαντικά στοιχεία σχετικά με τη νέα σας γνωριμία ή το σύντροφό σας. Ο Ποσειδώνας σας κάνει επιρρεπείς στην άρνηση, αγνοείτε τις κόκκινες σημαίες που όμως είναι εμφανείς. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα χωρισμό, αλλά είναι ένα αρκετά σημαντικό θέμα που αξίζει να διερευνήσετε. Πόσο αληθινοί είναι αυτοί οι όρκοι της αιώνιας αγάπης; Αυτό το κοσμικό δίδυμο θα μπορούσε επίσης να ξεσηκώσει ανταγωνισμό από κάτι κρυφό που αποκαλύπτεται. Κοιτάξτε ακόμα πιο βαθιά! Ένας από τους φίλους σας μπορεί να σας ζηλεύει κι εσείς δεν μπορείτε να καταλάβετε τίποτα! Μην παραβλέπετε αυτές τις μικρές και ίσως ασήμαντες κινήσεις, λένε πολλά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα συναισθήματα (τα δικά σας ή του αγαπημένου σας) βρίσκονται στην ομίχλη, καθώς ο Κρόνος στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Ίσως βιώσετε μια οδυνηρή κατάσταση με ένα οικογενειακό θέμα ή ένα συγγενή ή δεν έχετε το θάρρος να σταματήσετε τους οικείους σας να αναμιγνύονται στην ερωτική σας ζωή. Τώρα όμως τέλος! Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορείτε να επιτρέπετε σε ένα προσφιλές σας πρόσωπο, άσχετα αν τον λατρεύετε, να επεμβαίνει στη ζωή σας. Ίσως, επίσης, αποκαλύψετε έναν ανταγωνιστή στην εργασία σας ή κάποιο άτομο που σας υπονομεύει και σαμποτάρει τις συνεργασίες σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, αν αισθάνεστε ότι προσπαθεί να σας απομακρύνει από κάποια πρόσωπα. Προστατεύστε τον εαυτό σας, τη σχέση σας, το σπίτι σας και την εργασία σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και προβάλετε τις ιδέες σας σε ένα blog, μπορείτε να αγγίξετε τους ανθρώπους σε ένα βαθύ επίπεδο. Ο Κρόνος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σε τετράγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον καθημερινό έκτο οίκο σας, φέρνουν γύρω σας ανθρώπους που ξέρουν πώς να σας ψιθυρίζουν γλυκά λόγια στο αυτί σας, πόσο όμως αληθινοί είναι; Είστε κοινωνικοί και δεν μπορείτε να είστε μόνοι, αλλά η φλυαρία σας μπορεί να σας προδώσει. Αν δείξετε συμπόνια και κατανόηση σε κάποιους, χωρίς να είστε σίγουροι αν αξίζουν, θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ. Μην εγκαταλείπετε την κοινή λογική για χάρη της εξυπηρέτησης. Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της ψευδαίσθησης και μερικοί άνθρωποι μπορεί να σας δείξουν ένα πρόσωπο που είναι πολύ καλύτερο από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Να είστε, επίσης προσεκτικοί, ώστε να μη δίνετε υποσχέσεις που στην πραγματικότητα δεν μπορείτε να τηρήσετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι σε χάος η οικονομική σας κατάσταση; Ή, μήπως, έχετε στερηθεί τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας για χάρη του έρωτα και της διασκέδασης; Ο Κρόνος στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σε τετράγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της διασκέδασης, απαιτούν προσοχή στις σπατάλες. Ίσως σας πλησιάσουν κάποιοι με κάποιες θεόπνευστες ιδέες για να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Συμβουλή: Μην τους εμπιστεύεστε. Εμπιστευθείτε τη δική σας διαίσθηση και την ικανότητα να μπορείτε να δείτε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Μην ξοδεύετε παρορμητικά, αγοράζοντας κάτι χωρίς εγγύηση ή χωρίς να υπάρχει πολιτική επιστροφής, θα μπορούσε να σας κάνει να νιώσετε λύπη αργότερα. Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της ψευδαίσθησης, έτσι μην υποκύψετε σε μια δελεαστική οικονομική συμφωνία, χωρίς να εξετάσετε διεξοδικά τα πάντα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενώ επιθυμείτε να γαλουχήσετε τις πλησιέστερες σε εσάς σχέσεις σας, θα αποστραγγίξετε τον εαυτό σας, αν δεν βάλετε τη λογική και δεν θέσετε όρια. Αυτό είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Κρόνος στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Από τη μία πλευρά, θέλετε να δώσετε τον εαυτό σας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και από την άλλη, διατρέχετε τον κίνδυνο να εξαπατηθείτε ή να προβάλετε μια λανθασμένη εικόνα του εαυτού σας, που δεν είναι πραγματική. Οι άλλοι άνθρωποι μπορεί να μην καταλαβαίνουν τα μεγάλα οράματά σας, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να βλάψει τα συναισθήματά σας, καθώς γίνεστε περισσότερο ευαίσθητοι. Κρατήστε τις πεποιθήσεις σας για τον εαυτό σας, μέχρι να αισθανθείτε πραγματικά σίγουροι ότι αξίζει να τις αποκαλύψετε. Μπορεί να νιώσετε δυσαρέσκεια εάν έχετε ήδη δώσει πάρα πολλά από τον εαυτό σας σε κάποιο πρόσωπο. Κάντε πίσω, αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τις προθέσεις των άλλων, αλλά θα πρέπει να περιμένετε για να δείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πόσο αληθινοί είναι οι άνθρωποι γύρω σας; Ο Κρόνος στο σκιώδη και θολό δωδέκατό σας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας, θολώνουν το τοπίο της ζωής σας. Θα μπορούσατε να ανακαλύψετε ότι κάποιος έχει αρνητικά κίνητρα ή ίσως δεν είναι και τόσο σύμμαχός σας όσο νομίζατε. Ίσως αντιμετωπίσετε μια ανήθικη συμπεριφορά όπου θα πρέπει να επιστρατεύσετε τη δύναμη της θέλησής σας για να την αποφύγετε. Αποστασιοποιηθείτε από ανθρώπους που μπορεί ακόμα και να διασκεδάζουν όταν νιώθουν ότι σας παρασύρουν προς τα κάτω και σας οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια. Μπορείτε όμως να δείτε αυτό το λευκό φως που σας περιβάλλει, άσχετα αν τώρα είναι θολό, και να αντιμετωπίσετε όσους σκάβουν το  λάκκο σας πίσω από την πλάτη σας. Ασχοληθείτε με τις τέχνες και τη μουσική, θα νιώσετε συναισθηματική κάθαρση. Υπάρχουν πολλά να ανακαλύψετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν θα αισθάνεστε και τόσο άνετα, όταν είστε μέσα σε ένα πλήθος, καθώς ο Κρόνος στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στο δεύτερο οίκο σας, των αξιών. Αν και θα αισθανθείτε την ανάγκη να είστε με κάποια άτομα, ο Ποσειδώνας θα μπορούσε να ρίξει ένα πέπλο πάνω από κάποιες σημαντικές αλήθειες. Προσέξτε ποιοι άνθρωποι αξίζουν να μοιραστούν το χρόνο σας και τη ζωή σας. Θα μπορούσατε να ανακαλύψετε αργότερα κάποια πράγματα δυσάρεστα ή να ενσωματωθείτε σε μια ομάδα, όπου κάτι κρυφό σιγοβράζει κάτω από την επιφάνεια, και απλά δεν θέλετε να εμπλακείτε σε αυτό. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ενισχύσετε την πνευματική και δημιουργική φύση σας. Μείνετε μόνοι στο σπίτι σας για διαλογισμό ή πηγαίνετε σε μια έκθεση τέχνης ή κοντά σε νερό. Ασχοληθείτε με μια κοινωφελή εργασία, λάβετε μέρος σε μια αποστολή που μπορεί να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Θα συναντήσετε μερικούς καταπληκτικούς ανθρώπους, αν το κάνετε.

 

ΙΧΘΥΣ

Προσέξτε την κρίση σας για τους ανθρώπους, θα είναι λανθασμένη! Ο Κρόνος στο δέκατο οίκο σας, της κοινωνίας και της καριέρας, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Αυτός που πιθανόν είναι ντυμένος με ένα κοστούμι Armani και σας καλεί σε ένα πολυτελές δείπνο δεν είναι αυτός που νομίζετε. Αναλύστε τα πάντα με τη δέουσα επιμέλεια, κάνοντας όλα τα βασικά ερωτήματα στους ανθρώπους που συναντάτε για να μάθετε πραγματικά ποιοι είναι. Μπορεί επίσης να ανακαλύψετε κάτι συνταρακτικό ​​για ένα συνάδελφο ή τον εργοδότη σας ή ένα πελάτη ή μπορεί να αναλάβετε εσείς τις ευθύνες για ένα έργο που κάποιος άλλος δεν χειρίστηκε καλά. Μην αφήσετε κανένα επαγγελματικό απόρρητο να σας ξεφύγει, θα αποβεί εις βάρος σας. Ίσως δεν είναι και η καλύτερη ιδέα τώρα να εμπιστευθείτε τους συνάδελφους σας, ιδιαίτερα για μυστικά που αφορούν την εργασία σας.

e-zwdia.gr

loading...