Έχεις ξεκινήσει  μια σχέση πολλά υποσχόμενη, περνάτε όμορφα, ερωτεύεστε καθημερινά όλο και περισσότερο και θες όσο τίποτα να έχει διάρκεια και κοινό μέλλον!  Αλλά μήπως η πρώην σχέση του συντρόφου σου, παραήταν σημαντική και σε βάζει σε υποψίες, ότι το ταίρι σου ακόμα δεν την έχει ξεπεράσει; Μήπως χάνεται συχνά στις σκέψεις του και πιστεύεις ότι ακόμα δεν έχει ξεχάσει; Μήπως υπάρχουν σημάδια που σου δείχνουν ότι «ψάχνεται» για να επιστρέψει στο παρελθόν του; Το ζώδιο του θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι συμβαίνει! Διάβασε πως τα ζώδια αντιμετωπίζουν το ερωτικό παρελθόν…
Κριός
Ο Κριός άπαξ και προχωρήσει σε νέα σχέση, έχει κλείσει το κεφάλαιο «παρελθόν» μια για πάντα! Αν σου λέει, πως γι’ αυτόν υπάρχεις μόνο εσύ, τότε λέει αλήθεια (χωρίς όμως να έχεις την ψευδαίσθηση ότι αυτό θα κρατήσει για πάντα) και αν είστε ερωτευμένοι, δεν υπάρχει περίπτωση να σκέφτεται μια παλιά αγάπη! Ο Κριός σύντροφος, είναι περισσότερο επίφοβο να απιστήσει με κάτι εντελώς καινούργιο, λόγω της τάσης του για παρορμητισμό και περιπέτεια, αλλά σε καμία περίπτωση με κάτι παρελθοντικό, ούτε καν με το μυαλό του!
Ταύρος
Ο Ταύρος είναι πολύ πιθανόν να σκέφτεται το ερωτικό παρελθόν του στην αρχή μίας σχέσης. Πρώτον, οι Ταύροι κάνουν μακροχρόνιες και σοβαρές σχέσεις που δύσκολα ξεπερνιούνται , δεύτερον ακόμα κι αν ξεκινήσουν κάτι καινούργιο, αργούν πολύ να ερωτευτούν απόλυτα, παρόλο που όταν το κάνουν, δίνονται απόλυτα και τρίτον, τα Ταυράκια δύσκολα «ξεκολλάνε» από τις παλιές συνήθειες. Αυτόν είχαν μάθει να αγαπάνε, αυτόν συνεχίζουν… Αν όμως η σχέση έχει προχωρήσει και σου εκδηλώνει απόλυτα την αγάπη του, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας!  Ο Ταύρος, όχι μόνο έχει απόλυτα ξεγράψει το παρελθόν, αλλά κάνει ήδη μακροπρόθεσμα μελλοντικά σχέδια για την κοινή σας ζωή!

Δίδυμος
Αν ο φόβος σου είναι να σε παρατήσει ο Δίδυμος για την πρώην του αγάπη, ή αν νοσταλγεί την παρουσία της, μάλλον δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι. Ο Δίδυμος ξεκινάει και τελειώνει μία σχέση, πιο εύκολα από τον καθένα, χωρίς να τον ενδιαφέρουν επανενάρξεις ή επανασυνδέσεις. Δεν διστάζει όμως ούτε να φλερτάρει, ούτε να επικοινωνήσει και στην χειρότερη, ούτε να παρευρεθεί ερωτικά με κάποιον πρώην σύντροφο απλά για μία νύχτα, ακόμα κι αν είστε σε σχέση. Οπότε, μην αναρωτιέσαι τι σκέφτεται, αλλά σε ποιον στέλνει μήνυμα από το κινητό του….

Καρκίνος
Αν ο έρωτας σου είναι Καρκίνος, πρέπει να πάρεις απόφαση ότι δεν θα σταματήσει να αναπολεί το ερωτικό του παρελθόν ακόμα κι αν φτάσετε μαζί στα πιο βαθιά γεράματα! Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να μπεις σε παιχνίδι ανταγωνισμού με το παρελθόν του. Αν ο Καρκίνος έχει δεθεί και είναι ερωτευμένος μαζί σου, δεν θα ρισκάρει ποτέ να σε χάσει, εξαιτίας του παρελθόντος. Οι αναμνήσεις του μπορεί να επανέρχονται κατά καιρούς, αλλά δεν αποτελούν κίνδυνο για τη σχέση σας αν υπάρχει βαθιά και αληθινή αγάπη.

ep

Λέων
Ο Λέων δεν κρατά τίποτα από τις παλιές του σχέσεις, παρά μόνο αναμνήσεις που τις μεταφράζει ως εμπειρίες αγάπης, μαθήματα ή παθήματα. Δεν επιστρέφει στο παρελθόν συνήθως, πρώτον γιατί είναι πολύ περήφανος για να ξαναπέσει σε αποτυχημένες σχέσεις και δεύτερον γιατί αν σε έχει αγαπήσει, σε αγαπάει αληθινά και με όλο του το είναι! Παρ’ όλ’ αυτά, υπάρχει ένας βαθμός επικινδυνότητας να επικοινωνήσει με το παρελθόν απλά και μόνο για να πάρει επιβεβαίωση ότι ο παλιός του σύντροφος, ποτέ δεν τον ξεπέρασε…

Παρθένος
Ο Παρθένος από τη στιγμή που μία σχέση τελειώνει, την θεωρεί ελαττωματική και ως γνωστόν ο Παρθένος δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το τέλειο. Μπορείς λοιπόν αυτό να το θεωρήσεις ως μαξιλάρι ασφαλείας. Παρ’ όλ’ αυτά μην καθησυχάζεσαι… Ο Παρθένος μπαίνει καθημερινά στη διαδικασία σύγκρισης της σχέσης σας με μία παλιά του και αυτό είναι που υπάρχει στο μυαλό του κι όχι κάποιο συναισθηματικό δέσιμο με το παρελθόν. Αν η σχέση σας σε αυτήν την αναλυτική σύγκριση του, χάνει έδαφος, τότε ναι, υπάρχει κίνδυνος να αρχίσει να αναπολεί και ίσως να επιδιώκει να ξαναενωθεί με το παρελθόν…

Ζυγός
Για τον Ζυγό οι παλιές σχέσεις δεν ξεπερνιούνται μέχρι να βρεθεί η επόμενη. Είναι ο πιο δυνατός υποστηρικτής του «ο έρωτας με έρωτα περνάει» και από την πρώτη μέρα σχέσης, έχει ξεχάσει οποιαδήποτε προηγούμενη και έχει αφιερωθεί σε σένα! Το μυαλό του δεν απασχολείται από κάποιον πρώην σύντροφο ποτέ, αλλά αν ο πρώην ενδιαφερθεί και τον πλησιάσει ξανά, ο Ζυγός είναι αρκετά επιρρεπής σε μία επιστροφή και κατά προτίμηση, παράλληλα με σένα…

Σκορπιός
Ο Σκορπιός δεν μπορεί να ξεχάσει το ερωτικό του παρελθόν ποτέ. Όλες του οι παλιές αγάπες, έχουν αφήσει ανεξίτηλο σημάδι μέσα του. Παρ’ όλ’ αυτά δεν έχεις κανένα λόγο να φοβάσαι αν θα επιστρέψει ή αν τις νοσταλγεί. Τις σκέφτεται συχνά, αλλά μόνο με μίσος και απαξίωση, χωρίς κανένα άλλο συναισθηματικό δέσιμο, αφού ο Σκορπιός έχει την μοναδική ικανότητα να αναγεννά πλήρως τον συναισθηματικό του κόσμο, φεύγοντας από μια σχέση και μπαίνοντας σε μία νέα!

Τοξότης
Ο Τοξότης θυμάται το ερωτικό του παρελθόν, σαν να θυμάται περιστατικά από τη κατασκήνωση ή την πενταήμερη. Αρνητικά ή θετικά, τα περιγράφει διακωμωδώντας τα ή τα αφηγείται παραστατικά με το μοναδικό λέγειν του. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς αν μιλά συχνά για παλιές ερωτικές ιστορίες. Περισσότερο μιλάει για αυτές, παρά τις σκέφτεται! Ο στόχος του τώρα είσαι εσύ και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παραμείνεις, αφού ο περιπετειώδης χαρακτήρας του, τον καθιστά να ψάχνει μόνο νέους ολοκαίνουργιους στόχους…

Αιγόκερως
Δύσκολο να ανακαλύψεις αν ένας Αιγόκερως σκέφτεται ακόμα κάποια παλιά του σχέση, αφού προκειμένου να χάσει αυτό που έχετε, θα το κρύψει όσο καλύτερα γίνεται! Το παρελθόν στιγματίζει έναν Αιγόκερω αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν το νοσταλγεί ή όχι. Πάντως αν η παλαιά του σχέση τελείωσε με δική του πρωτοβουλία, μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος! Δεν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος, αφού ο Αιγόκερως αν πει το «τέλος» θα το εννοεί ολοκληρωτικά και ουσιαστικά.

Υδροχόος
Είναι ανούσιο και χρονοβόρο να ανησυχείς αν ο Υδροχόος αναπολεί το παρελθόν, γιατί  αυτός ο άνθρωπος κοιτάει μόνο μπροστά και στον έρωτα. Δεν είναι όμως διόλου απίθανο να κρατά φιλικές επαφές με πρώην ή ξαφνικά να επανέλθει κάποια πρώην αγάπη στο προσκήνιο με φιλικές διαθέσεις, για την οποία οι δικαιολογημένες απόλυτα αντιδράσεις σου ζήλιας, δεν θα γίνουν ποτέ κατανοητές από τον σύντροφο Υδροχόο.

Ιχθύς
Ο Ιχθύς δένεται με το παρελθόν του, είναι μέρος της ιστορίας του, της ζωής του και της ψυχής του. Επιπλέον η τάση του να νιώθει το απόλυτο θύμα μετά από κάθε χωρισμό, ακόμα κι όταν δεν ισχύει, μπορεί να τον κάνει ακόμα και μετά από χρόνια, να κλάψει για μία αγάπη που τον πρόδωσε. Θέλει ιδιαίτερους χειρισμούς με τον Ιχθύ, αφού και το παρελθόν σκέφτεται συχνά και είναι επιρρεπείς σε επιστροφές-καταστροφές και μπορεί πανεύκολα να σε παραμυθιάσει ότι αυτό δεν συμβαίνει καν!

oroskopos.gr

 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ζώδια: Αυτές είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του φετινού Αυγούστου

Νέα Σελήνη στον Λέοντα- Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Ποια ζώδια προτιμούν το γάμο από τη συμβίωση; Μάθε αν έχετε πιθανότητα να παντρευτείτε

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Όταν η Αλίκη Κατσαβού (κυρία Βουτσά) έπαιζε στις «Οικογενειακές Ιστορίες»

Έκπληξη! Η Κατερινα Γερονικολού ντύθηκε νυφούλα – Δείτε τι φανταστικές φωτογραφίες!

«Τους έδωσαν λεφτά για να…» – Απίστευτη αποκάλυψη για τον δεσμό Λιάνη-Σπυρόπουλου 20 χρόνια μετά…

 

loading...