Ποια είναι τα πιο σκανταλιάρικα ζώδια; Ποια έχουν την απιστία στο αίμα τους; Με ποιον άντρα θα νομίζεις ότι είσαι η μοναδική του αγάπη και αυτός θα είναι με άλλες τρεις (τουλάχιστον); Και ποια ζώδια είναι αρνάκια, πιστά και το εννοούν; Α, και το κορυφαίο! Ποιο ζώδιο την κάνει στην απιστία σε ποιο! Για να ξέρεις τι να περιμένεις! Πάμε να δούμε τον απόλυτο οδηγό της απιστίας, ζώδιο το ζώδιο! Θα τα δούμε από τα πιο πιστά, προς την κορυφή της απιστίας, όχι με τη σειρά του ζωδιακού! Αγωνία; Φύγαμε!

Ταύρος
Ο Ταύρος ο γλυκούλης και παθιασμένος και αγαπησιάρης, όχι, δεν είναι άπιστος! Παίρνει μηδέν στην κλίμακα της απιστίας! Αλλά όπως και να το κάνουμε, παρ’ όλη την καλή τους φήμη, μπορεί και να το ρίξουν λίγο έξω. Οπότε πάντα πρέπει να έχεις τον νου σου! Αν είσαι Κριός, θα στην κάνει γιατί του την έκανες! Αν είσαι Λέων θα απιστήσει γιατί ή νιώθει ότι τον υποτιμάς, ή γιατί έχει καταλάβει ότι και εσύ δεν τηρείς πολύ το πρωτόκολλο της πίστης! Αν είσαι Σκορπιός, θα βγει έξω από τη σχέση γιατί πνίγηκε από τη ζήλια σου, και θέλει τουλάχιστον να έχεις δίκιο! Αν είσαι Τοξότης, τώρα τελευταία παίζει το μάτι σου και έχει απηυδήσει! Και αν είσαι Υδροχόος, αγανάκτησε από το συνεχές παιχνίδι σου και σε πληρώνει με το ίδιο νόμισμα! Με Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους, Ιχθείς, Δίδυμους και Ζυγός, δεν κάνε ποτέ απιστία, τέλειος!

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως δεν είναι άτομο που θα κάνει κάτι εκτός σχέσης. Αλλά ταπεραμέντο έχει πολύ. Και έχει και πολλές ορμές. Καλύπτονται; Εντάξει. Δεν καλύπτονται; Θέλει να κάνει κάτι για να μην σκάσει! Τότε θα γίνει άπιστος. Αν είσαι Κριός, θα απιστήσει, κλασικά, γιατί θίχτηκε από δική σου απιστία ή απόπειρα απιστίας. Αν είσαι Δίδυμος, δεν αντέχει την τρέλα και το πάνω κάτω, και παίζει να κάνει μια απιστία επιπέδου! Αν είσαι Λέων, θα τσιλιμπουρδήσει από τα νεύρα του! Αν είσαι Ζυγός, δεν καλύπτεται απόλυτα ίσως από τν λεπτό ερωτισμό σου, θέλει και κάτι πιο hot! Αν είσαι Τοξότης, μπορεί να τον έχεις παραμελήσει. Αν είσαι Υδροχόος, τι να λέμε, ξέρεις ότι ξέρουμε πως ξέρει ότι και εσύ κάνεις τα δικά σου, οπότε τι να κάνει, βγαίνει στην αμαρτία! Τα υπόλοιπα ζώδια, δεν κινδυνεύουν!

Καρκίνος
Τα καρκινάκια είναι γλυκά, πιστά και αφοσιωμένα. Αλλά μπορεί να….διαβάστε την συνέχεια εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μείνετε μακριά του: Αυτό το ζώδιο είναι οι περισσότεροι σχιζοφρενείς δολοφόνοι σύμφωνα με το FBI!

Ζώδια & Καρμικές Σχέσεις! Όταν πέφτει ένα αστέρι, μήπως είναι το δικό σου;

Ζώδια: Καθοριστικός μήνας ο Μάϊος για όλους – Ποια ζώδια θα γνωρίσουν το άλλο τους μισό;

loading...