Στις 11 Νοεμβρίου, ώρα 19:47, η Νέα Σελήνη γίνεται στις 19ο 00΄ του Σκορπιού και έχει επιρροή +/- 7 ημέρες. Αυτή η νέα Σελήνη επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό μας ζητά να βρούμε λύσεις σε συγκρούσεις και σε ζητήματα που είναι θαμμένα στα βάθη του υποσυνειδήτου μας. Τονίζει την έννοια του Φοίνικα που αναδύεται από τις στάχτες του δυνατότερος από ποτέ. Μας ζητά να σκάψουμε μέσα στα βάθη της ψυχής μας, να αποδεχτούμε ότι στη ζωή υπάρχει το φως και το σκοτάδι και να κάνουμε εκκαθάριση των αρνητικών συναισθημάτων μας, όντας άμεσοι και ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Μας καλεί να αναζητήσουμε τη βαθύτερη αλήθεια και να μη φοβόμαστε να έρθουμε αντιμέτωποι με τις σκιές μας, γιατί μόνο αυτό θα επιτρέψει την αλλαγή και κατ’ επέκταση να αναδυθεί ένας νέος εαυτός. Τώρα προσπαθούμε να διαλευκάνουμε το μυστήριο, να βρούμε τις απαντήσεις σε δύσκολα ζητήματα που μας απασχολούν. Αυτό το φεγγάρι μας ζητά να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και να πιστέψουμε στην εσωτερική δύναμή μας. Επίσης φέρνει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα και διάθεση για οικειότητα και εμπιστοσύνη στις σχέσεις. Πόσο μακριά θα πάμε για την αγάπη; Το σύμπαν θα υποστηρίξει μόνο ό, τι είναι καλό για μας, αυτό το φεγγάρι θα φέρει την αλήθεια στο φως. Αν μια σχέση βασίζεται στο σεξ, στο φόβο της μοναξιάς ή σε ιδιοτελή κίνητρα, θα διαλυθεί. Αν η σχέση βασίζεται στην αγάπη, θα γίνει πιο δυνατή.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, του σεξ και των κοινών οικονομικών, αποκαλύπτετε τα κρυμμένα πάθη σας, νιώθετε πολύ πιο δυνατοί. Εκείνο που σας ενδιαφέρει είναι να αναπτύξετε περισσότερη οικειότητα και να έρθετε πιο κοντά με τους άλλους, καθώς και να προσπαθήσετε για την αύξηση των αποθεμάτων σας και να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα που έχετε από κοινού με τους άλλους. Έχετε ανεπτυγμένη την έκτη αίσθησή σας, καταλαβαίνετε περισσότερο τους άλλους καθώς και τα εσωτερικά κίνητρά τους. Η έντονη σεξουαλικότητά σας, σας οδηγεί σε μια νέα παθιασμένη σχέση στην οποία όμως θα κυριαρχούν ζήλια και κτητικότητα. Ίσως ξεκινήσετε ένα νέο οικονομικό σχέδιο ή ασχοληθείτε με χρηματοδότηση. Επίσης, μπορεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε σχέση με δάνεια, υποθήκες και χρέη.
ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, ξεκινάτε επωφελείς για σας επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις, οι οποίες ευνοούν τις αποταμιεύσεις σας. Ίσως επίσης ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση ή επαναπροσδιορίσετε την ήδη υπάρχουσα. Έχετε αυξημένη συνειδητοποίηση της ανάγκης σας να νιώσετε μεγαλύτερη οικειότητα με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας και να διαλύσετε τα σύννεφα που υπάρχουν. Νιώθετε να χρειάζεστε περισσότερο τους άλλους, το να βασίζεστε σε αυτούς είναι τώρα αναγκαίο για σας. Αν αντίθετα καταλάβετε τώρα ότι υπάρχει έλλειψης υποστήριξης από τους άλλους, κάνετε μια εκκαθάριση, απομακρύνοντας όσους επισκιάζουν την πρόοδό σας και κρατώντας αυτούς με τους οποίους αισθάνεστε οικειότητα και ασφάλεια.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας σας, προδιαγράφεται ένα νέο ξεκίνημα στο καθημερινό πρόγραμμά σας ή την εργασία σας ή μπορεί να σκέφτεστε να εγκαθιδρύσετε ένα νέο καθεστώς στη διατροφή σας, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες. Ίσως αποκαλύψετε κάποια μυστικά στην εργασία σας ή μπορεί να λάβετε υποστήριξη από άτομα τα οποία δεν υπολογίζατε. Είναι μία χρονική περίοδος που ενδιαφέρεστε περισσότερο για την εργασία σας, διοχετεύετε τα πάθη σας σε ένα νέο έργο σας. Δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες, αυτό αυξάνει την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα της εργασίας σας. Ίσως κάνετε αναδιοργάνωση στο γραφείο σας ή απλώς δουλεύετε για να πετύχετε τους στόχους σας, έχοντας εμπιστοσύνη στην εσωτερική δύναμή σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, εκδηλώνετε τη συναισθηματική και την ευαίσθητη πλευρά σας, η δημιουργική σας έκφραση και ο ερωτισμός σας είναι στα ύψη. Η ερωτική σας σχέση γίνεται τώρα πιο σημαντική για σας, κάνετε τα πάντα για να νιώσετε σε βάθος τον αγαπημένο σας και ίσως χρησιμοποιήσετε κάποια τεχνάσματα. Νιώθετε παθιασμένα και αισθάνεστε πιο έντονα συναισθήματα από το συνηθισμένο. Διασκεδάζετε με τα οικεία προς εσάς πρόσωπα, συμμετέχετε σε  εορταστικές εκδηλώσεις, αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας. Επωφεληθείτε από αυτήν τη θετική ενέργεια του φεγγαριού για να ανοικοδομήσετε την εμπιστοσύνη με  τους άλλους και να προσελκύσετε χρήμα και κέρδη. Νιώθετε χαρά που απορρέει από τη δημιουργικότητά σας και εισπράττετε αποδοχή και χρήμα από ένα έργο σας.
ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, αναζητάτε περισσότερο την οικειότητα με τους αγαπημένους σας, προτιμάτε την ηρεμία του σπιτιού σας, δεν θέλετε τώρα να είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ακούτε μόνο τα συναισθήματά σας, ενεργείτε βασιζόμενοι στο ένστικτό σας, θέλετε να είστε με άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς. Αν νιώθετε άγχος στο σπίτι σας, ίσως διερευνήσετε μια νέα κατοικία, να πάτε κάπου όπου νιώθετε ηρεμία και ασφάλεια. Ή μπορεί να αναδιοργανώσετε το σπίτι σας και να το διακοσμήσετε. Έχετε τώρα αυξημένη ευαισθητοποίηση προς την οικογένειά σας και τις ρίζες σας, κάνετε τα πάντα για να τους στηρίξετε, καθώς νιώθετε τα συναισθήματα και τις ανάγκες τους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, είστε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι με τον κοινωνικό σας περίγυρο, βρίσκεστε σε κίνηση ή μπορεί να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι. Αν είστε σπουδαστές, έχετε επιτυχία στις εξετάσεις σας ή μπορεί να αποφασίσετε να λάβετε μαθήματα οδήγησης. Ίσως, επίσης, υπογράψετε συμβόλαια που αφορούν μια νέα οικονομική συμφωνία. Τώρα μιλάτε πολύ, έχετε πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα, σκέφτεστε σε βάθος και αναζητάτε ουσιαστικές συζητήσεις, δεν αρκείστε σε επιφανειακές συνομιλίες. Μπορεί να μάθετε κάτι καινούργιο, γίνεστε πιο κοινωνικοί και φροντίζετε να έχετε μια καλή επικοινωνία με τους άλλους.
ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, της σταθερότητας και των χρημάτων, επιδιώκετε την οικονομική και συναισθηματική  ασφάλεια, προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα αποθέματά σας. Έχετε μία αυξημένη ευαισθησία προς τους άλλους, ζείτε τα πάντα και με τις πέντε αισθήσεις σας και επηρεάζεστε από το φυσικό περιβάλλον σας και τις διαθέσεις των άλλων. Είναι μία χρονική περίοδος που ξεκινάτε νέα δεδομένα στην οικονομική ζωή σας, οργανώνετε τον προϋπολογισμό σας, πιστεύετε στην αξία σας και τις ικανότητές σας. Απολαμβάνετε να ξοδεύετε για την καλοπέρασή σας και σε πολυτέλειες, κάνετε τα πάντα για να περνάτε ευχάριστες στιγμές και να δώσετε ευτυχία στον εαυτό σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, το πάθος και ο μαγνητισμός σας είναι η κρυφή δύναμή σας, αισθάνεστε ενεργητικοί και συναισθηματικά παθιασμένοι. Ανακαλύπτετε εκ νέου τον εαυτό σας, κατανοείτε ποιες είναι οι ανάγκες σας και τις διεκδικείτε. Ίσως κάνετε μία αλλαγή στην εμφάνισή σας ή τον τρόπο έκφρασής σας, καθώς τώρα σας ενδιαφέρει το πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας στους άλλους. Κάνετε καλή εντύπωση στους άλλους, ανακτάτε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τον περίγυρό σας, πάτε μπροστά με νέα όνειρα για το μέλλον. Η αυθεντικότητα στην παρουσίαση του εαυτού σας και η αμεσότητά σας προσελκύουν τώρα μια νέα αγάπη ή μια νέα επιχειρηματική συνεργασία. Αλλάζετε τις προσωπικές σας συνήθειες και τη ζωή σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, επανεξετάζετε κάποια γεγονότα του παρελθόντος που σας έχουν δημιουργήσει θλίψη και πόνο. Η περιπετειώδης και ανέμελη φύση σας είναι στο παρασκήνιο, θέλετε να μείνετε με τον εαυτό σας, κάνοντας πράγματα που αγαπάτε, προκειμένου να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Τα συναισθήματά σας είναι έντονα, ίσως παλεύετε με τους κακούς σας δαίμονες για να τους βγάλετε από τη ζωή σας μια για πάντα. Συνειδητοποιείτε τις ανάγκες των άλλων γύρω σας και θέλετε να τους βοηθήσετε με κάθε τρόπο. Το καλύτερο για σας τώρα είναι να μην κάνετε τίποτα από υποχρέωση αλλά να φροντίσετε για την εσωτερική γαλήνη και την ηρεμία σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων, ανανεώνεται το ενδιαφέρον σας για τους φίλους σας, κάνετε νέες γνωριμίες σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ίσως νιώθετε εσωτερικές ανησυχίες για την εμπιστοσύνη κάποιων φίλων σας ή σε σχέση με τη θέση σας σε μια ομάδα. Μπορεί προσωρινά να αποχωριστείτε κάποιους φίλους σας ή να αποκαλύψετε μυστικά στο πλαίσιο μιας ομάδας. Θέτετε νέους στόχους που αφορούν την κοινωνική δικτύωση και κάνετε νέους φίλους και διασυνδέσεις μέσα από το διαδίκτυο. Η αφοπλιστική ειλικρίνειά σας, φέρνει δίπλα σας άτομα στα οποία μπορείτε να στηριχτείτε, ηθικά και οικονομικά. Ανακαλύπτετε πολύτιμους συμμάχους μέσα από την κοινωνική δικτύωση και τις ομαδικές δραστηριότητες, καθώς και κέρδη από την επιχείρησή σας, αν έχετε.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των φιλοδοξιών, είστε περισσότερο απασχολημένοι με την καριέρα σας, τις υποχρεώσεις σας και τις δημόσιες σχέσεις. Έχετε αυξημένη ευαισθησία για κάποια άτομα στην εργασία σας και με την αυτοκυριαρχία και την αυτοπειθαρχία σας, γίνεστε πολύτιμοι στη συνεισφορά σας μέσα στο χώρο της εργασίας σας. Αναμένετε νέες εξελίξεις σε θέματα σταδιοδρομίας, οι οποίες προμηνύουν ανάπτυξη και πρόοδο, αν και μπορεί να νιώθετε άγχος και πίεση για να είστε παραγωγικοί. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών σχεδίων και στόχων, καθώς και για την ανανέωση των επαγγελματικών σας σχέσεων και την επέκταση των δημοσίων σχέσεων.
ΙΧΘΥΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον επεκτατικό και φιλελεύθερο ένατο οίκο σας, έχετε δίψα για περιπέτεια και γνώση, θέλετε να μάθετε πιο πολλά, να εξερευνήσετε και να αποκομίσετε περισσότερες εμπειρίες στη ζωή σας. Κάνετε κάτι διαφορετικό, καθώς τώρα δεν μπορείτε να ανεχτείτε την καθημερινή ρουτίνα σας. Ανανεώνεστε με κάτι καινούργιο στη ζωή σας, όπως μια νέα παθιασμένη αγάπη, ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σας ή μαθαίνοντας κάτι φιλοσοφικό ή πνευματικό. Μια περιπέτεια σας μεταφέρει μακριά από την πεζή ρουτίνα της καθημερινής σας ζωής. Ξεκινάτε νέες δραστηριότητες που επεκτείνουν το μυαλό σας και διευρύνουν την έμπνευση και τη  φαντασία σας.

e-zwdia.gr

loading...