Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη Οκτωβρίου στον Ζυγό;
Στις 13 Οκτωβρίου, ώρα Ελλάδας 3:05 π.μ., η Νέα Σελήνη γίνεται στις 19ο 20΄ του Ζυγού και έχει επιρροή +/- 7 ημέρες. Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό, ενδιαφερόμαστε να έχουμε πιο ισορροπημένες σχέσεις και μας δίνεται η ευκαιρία να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μας. Αυτό το διάστημα, θα επωφεληθούμε από τις σχέσεις μας, γενικά με τους άλλους, και όχι μόνο από τις αισθηματικές. Καλούμαστε να αποδεχθούμε τη μοναδικότητα και τις διαφορές του άλλου προσώπου και επιθυμούμε την αρμονία και την ισορροπία, ενώ οι αντιδράσεις μας προς τους άλλους είναι πιο ήπιες. Μπορούμε τώρα να κάνουμε μια νέα αρχή σε όλες τις σχέσεις μας, συμπεριλαμβανομένων του γάμου ή των σοβαρών αισθηματικών δεσμών ή των επιχειρηματικών σχέσεων ή των στενών φίλων. Για να προβούμε όμως σε υγιείς σχέσεις, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε αυτογνωσία! Πρώτα θα πρέπει να έχουμε μια σαφή εικόνα του ποιοι είμαστε και τι θέλουμε σε σχέση με το άλλο άτομο ή μια κοινωνική κατάσταση. Εάν πρόκειται να συμβιβαστούμε με τους άλλους, όπως συμβαίνει συνήθως, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε το τι μπορούμε να προσφέρουμε και να λάβουμε. Αυτή είναι μια στιγμή που προσπαθούμε να διορθώσουμε ή να αφήσουμε σχέσεις που δεν μας δίνουν ικανοποίηση. Μαθαίνουμε να είμαστε διπλωμάτες και ευγενικοί με τους άλλους σε δύσκολες καταστάσεις και να συνεργαζόμαστε ομαλά.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων, νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε τις συνθήκες με τα σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας, το σύντροφό σας και τις συνεργασίες σας. Βάζετε τώρα στην άκρη το εγώ σας και επικεντρώνεστε στις ανάγκες των άλλων και του συντρόφου σας, καθώς σημαντικό μέλημά σας είναι η ισορροπία και η αρμονία. Σκέφτεστε τι πρέπει να κάνετε για να δημιουργήσετε μια στέρεα σχέση. Ίσως σκεφτείτε να κάνετε επίσημη μια σχέση ή συνεργασία ή να οικοδομήσετε κάτι με κάποιο άτομο, είτε αυτό είναι μια νέα ερωτική σχέση, είτε συνεργασία. Ψάχνετε για την ασφάλεια και τη συντροφικότητα και δεν επιθυμείτε επιφανειακές σχέσεις.
ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, βελτιώνονται οι συνθήκες στην εργασία σας, σκοπός σας είναι να θέσετε γερά θεμέλια στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους και τους εργαζομένους σας. Κάνετε το καλύτερο, τόσο στην εργασία σας, όσο και στην καθημερινή σας ζωή, καθώς τώρα είστε ευγενικοί και συμβιβαστικοί. Επίσης, θα έχετε θετικά αποτελέσματα σε ό, τι προσπαθείτε σε σχέση με την υγεία σας, αν υπήρξε πρόβλημα. Ίσως κληθείτε να παρέχετε υπηρεσία στους άλλους και να τους υποστηρίξετε, πράγμα το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα τη σύσφιξη των σχέσεων με κάποιους ανθρώπους. Εκφράζετε τα ιδανικά και τις αξίες σας και λαμβάνετε την αποδοχή των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, έχετε μια χαρούμενη διάθεση, φλερτάρετε και νιώθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας. Έχετε μια σοβαρή στάση απέναντι στον έρωτα και τη ζωή, και επιθυμείτε τη συντροφικότητα και την ασφάλεια και όχι ανέμελες καταστάσεις, όπως συνήθως κάνετε. Είστε πιο τολμηροί και εκφραστικοί και καταφέρνετε να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για διασκέδαση και επικοινωνία. Σας δίνεται, επίσης, η δυνατότητα να ρυθμίσετε κάποια ζητήματα στη σχέση σας, με έναν τρόπο πιο συμβιβαστικό και πιο διασκεδαστικό. Είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις για διασκέδαση αλλά και σε άτομα που μπορούν να σας δώσουν χαρά και εμπιστοσύνη. Εκδηλώνετε τη δημιουργικότητά σας, θέλετε να εκφραστείτε και να εισπράξετε τις επευφημίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, η έμφυτη ανάγκη σας για φροντίδα και προστασία από τα αγαπημένα σας πρόσωπα ικανοποιείται. Ίσως σας απασχολήσουν κάποιες υποχρεώσεις σε σχέση με το σπίτι σας ή την οικογένειά σας ή οι σχέσεις σας με τα άτομα της οικογένειάς σας τώρα αρχίζουν να βελτιώνονται. Οι συνθήκες αλλάζουν κυριολεκτικά και σας παρέχουν εσωτερική ηρεμία και ευτυχία. Εάν σκέφτεστε καιρό την αλλαγή κατοικίας, τώρα μπορεί να βρείτε ένα νέο διαμέρισμα ή ακόμα ίσως αγοράσετε ή πουλήσετε ακίνητη περιουσία.  Νιώθετε πιο οικεία και πιο ήρεμα στο σπίτι και με την οικογένειά σας, και κάποιοι του ζωδίου σας ίσως έχετε μια εγκυμοσύνη ή μπορεί να ακούσετε για εγκυμοσύνη στον κοινωνικό σας περίγυρο.
ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, προβάλλετε τις ικανότητες και τα επιτεύγματά σας, διαμέσου της ομιλίας και της συγγραφής. Οι έξυπνες ιδέες σας και η πειθώ σας φέρνουν κοντά σας ανθρώπους οι οποίοι βγάζουν προς τα έξω τα θετικά γνωρίσματά σας. Η διάνοια και η εξυπνάδα σας, σας βοηθούν να εκφράσετε τις απόψεις και τις σκέψεις σας, είστε τώρα πιο συμβιβαστικοί με τον αγαπημένο σας και καταφέρνετε να επιλύσετε τις διαφορές σας κάνοντας ειλικρινή διάλογο και συμβιβάζοντας τα αντιμαχόμενα επιχειρήματά σας. Προβάλλετε τις ιδέες σας διαμέσου της διδασκαλίας ή σε ένα blog και έτσι επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Ο τρόπος σκέψης σας γίνεται πιο αισιόδοξος και δημιουργικός, έτσι μπορείτε να φέρετε περισσότερη ευημερία και αρμονία στη ζωή σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, ξεκινά μια ευνοϊκή χρονική περίοδος για την οικονομική σας κατάσταση. Διακατέχεστε από την επιθυμία να έχετε περισσότερη ισορροπία στον προϋπολογισμό σας, προκειμένου να νιώσετε περισσότερη οικονομική ασφάλεια. Κάνετε τα πρώτα βήματα για να αποκτήσετε περισσότερο εισόδημα και μπορεί να επωφεληθείτε οικονομικά διαμέσου των άλλων. Ο σύντροφός σας ή κάποιος συνεργάτης ίσως σας βοηθήσουν στη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Το κύριο μέλημά σας είναι τώρα να βρείτε τρόπους για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας σχετικά με τον πλούτο και την οικονομική αφθονία. Μπορεί να μια βρείτε μια δουλειά, η οποία είναι σύμφωνη με τις αξίες σας και καλύπτει τις υλικές σας ανάγκες.
ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας, κάνετε το μεγάλο βήμα για ένα νέο ξεκίνημα τόσο στην ερωτική, όσο και την επαγγελματική σας ζωή. Έχετε μια εξισορροπητική και συμβιβαστική διάθεση που σας βοηθά να κάνετε όλες τις επιθυμίες σας πραγματικότητα.  Νιώθετε πιο ευτυχισμένοι βρισκόμενοι με τους άλλους, έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, αισθάνεστε πιο όμορφοι και πιο δυνατοί και κυρίως πιστεύετε στον εαυτό σας. Μπορεί να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό έργο ή μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση που θα έχουν αντίκτυπο στην ψυχοσύνθεσή σας και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας μακροπρόθεσμα. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάποιες αλλαγές στον εαυτό σας, είτε απομακρύνοντας αρνητικές συνήθειες ή απλά βελτιώνοντας την εξωτερική σας εμφάνιση.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, νιώθετε έντονη την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με το υποσυνείδητό σας, να ψάξετε βαθιά και να αναλύσετε τον εσώτερο εαυτό σας. Προσπαθείτε να βρείτε τρόπους για να γεμίσετε το συναισθηματικό κενό σας, ασχολούμενοι περισσότερο με δραστηριότητες που κατευνάζουν την ψυχή σας και βάζοντας στην άκρη πρόσωπα που νιώθετε ότι αποστραγγίζουν την ενέργειά σας. Πιστεύετε στον εαυτό σας και έχετε οδηγό την έμφυτη διαίσθησή σας, που σας λέει να δείτε κάτω από την επιφάνεια προσώπων και καταστάσεων. Ζείτε στον κόσμο του ονείρου και της φαντασίας και βάζετε κατά μέρος τη λογική, καθώς αυτό σας κάνει να νιώθετε πιο γαλήνια και ήρεμα. Σκεφτείτε νέους τρόπους για να φέρετε περισσότερη ευχαρίστηση και αρμονία στη ζωή σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, έρχεται στην επιφάνεια η περιπετειώδης και εύθυμη πλευρά σας, είστε πρόθυμοι να συνδεθείτε με νέους ανθρώπους, άτομα που μιλάνε στα ιδανικά σας και τις αξίες σας. Ίσως η συμπεριφορά κάποιων ατόμων να σας εκπλήξει ή ακόμα μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους που έχουν την ικανότητα να σας κατευθύνουν σε ένα πιο δημιουργικό μονοπάτι. Είστε τώρα δίκαιοι με όλους και έχετε μια συμβιβαστική διάθεση, πράγμα το οποίο φέρνει κοντά σας νέες φιλίες. Έχετε την πρόθεση να δημιουργήσετε στενές σχέσεις που αντανακλούν την προσωπικότητά σας και υποστηρίζουν τα μεγάλα ιδανικά σας. Η αίσθηση της ομαδικότητας είναι αναγκαία τώρα για σας κι αυτό σας βοηθά να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που σας βοηθούν να προχωρήσετε μπροστά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, στρέφετε την προσοχή σας στη βελτίωση των συνθηκών στην εργασία σας και γενικά στην επαγγελματική σας κατάσταση. Απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας, λαμβάνετε την προσοχή των ανωτέρων σας και παίρνετε ό, τι σας αξίζει. Καθορίζετε νέους μακροπρόθεσμους στόχους, βασιζόμενοι στο τι έχετε πετύχει μέχρι στιγμής στην επαγγελματική σας ζωή. Κοινωνικοποιείστε με νέα άτομα, αποδέχεστε άφθονες κοινωνικές και επαγγελματικές προσκλήσεις, η συνδρομή κάποιων ατόμων στη ζωή σας θα σας βοηθήσει στην επιτυχία. Επιδεικνύοντας στον κοινωνικό σας περίγυρο τις δυνατότητές σας, μπορεί να γίνει η αρχή για μια νέα εργασία ή μια νέα ηγετική θέση στην υπάρχουσα εργασία σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον επεκτατικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, αποδέχεστε πιο εύκολα τις απόψεις των άλλων, έχετε περισσότερη κατανόηση και είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε. Η ηθική και η δικαιοσύνη θα παίξουν τώρα σημαντικό ρόλο στις σχέσεις σας, βρίσκεστε με άτομα με τα οποία έχετε κοινή φιλοσοφία ζωής. Αναζητάτε την περιπέτεια, ίσως μέσα από ένα ταξίδι, και έχετε τη λαχτάρα να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Ο αυθορμητισμός και ο ενθουσιασμός σας είναι οι οδηγοί σας για να αποκομίσετε νέες εμπειρίες. Ίσως ασχοληθείτε με μια νέα γνώση, μελετώντας θέματα που αφορούν τη θρησκεία και τη φιλοσοφία. Ανακαλύπτετε εμπειρίες που δίνουν περισσότερο νόημα στα όνειρά σας. Μη φοβάστε να πάρετε ρίσκα τόσο στην ερωτική, όσο και την επαγγελματική σας ζωή, το φεγγάρι θα σας ανταμείψει.
ΙΧΘΥΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, των μυστικών και των κοινών οικονομικών, προβάλλετε την κρυμμένη δύναμή σας και το θάρρος σας για να κάνετε ένα βαθύ μετασχηματισμό σε κάποιον τομέα στη ζωή σας αλλά μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιο φόβο του παρελθόντος ή περιορισμό που σας παρεμποδίζει να δράσετε με αποφασιστικότητα. Ερευνάτε σε βάθος πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου οι ενέργειές σας να είναι σίγουρες και κινείστε σύμφωνα με το ένστικτό σας. Μπορεί να λάβετε απροσδόκητα χρήματα ή να κερδίσετε κάποιο δώρο ή να κάνετε μια νέα συνεργασία, ενώνοντας τους οικονομικούς πόρους σας με κάποιον με σκοπό το αμοιβαίο κέρδος. Η ευαίσθητη και εσωστρεφής πλευρά σας, σας ωθεί να κρύψετε κάποιες από τις επιθυμίες σας και τα συναισθήματά σας, από φόβο μήπως οι άλλοι σας εκμεταλλευτούν.

e-zwdia.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ