Μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου έχει στην αρχή της εβδομάδας το μενού και είμαστε έτοιμοι να το γευτούμε και να το απολαύσουμε! Οι ευαισθησίες μας αυξάνονται και φυσικά δεν μπορούμε να μην υποκινηθούμε από αυτές αφού θέλουμε να προστατεύσουμε όσους αγαπάμε, να τους πάρουμε από το χέρι και να τους δείξουμε ότι ο έρωτας μπορεί να μας μεταμορφώσει… Τίποτα δε θα γίνει χωρίς προσπάθεια και τίποτα δε θα έρθει από μόνο του! Ερωτικά, τώρα μπορούμε και να απομονωθούμε και να καλύψουμε τις ψυχολογικές μας ανάγκες με έναν τρόπο διαφορετικό και φυσικά τόσο προσωπικό που κανείς τρίτος να μην μπορεί να εισχωρήσει… Είναι και αυτά τα καλοκαιρινά βράδια που θέλουν μόνο δύο και να απολαύσουν το φως του φεγγαριού που πλέον αρχίζει να γεμίζει και να φωτίζει ολοένα και περισσότερο τον ουρανό και τις καρδιές μας!

ΚΡΙΟΣ

Η οικογένειά σας έχει την ανάγκη σας και εσείς δε θα αρνηθείτε οποιαδήποτε βοήθεια να την παρέχετε ακόμα και αν βαρυγκωμάτε ή είχατε ασχοληθεί και στο παρελθόν με τα ίδια θέματα… Ερωτικά πάντως  θέλετε να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση σε αυτούς που είστε μαζί τους ή να τους δείξετε ότι έχετε την ανάγκη τους αλλά και εσείς να νιώσετε άνετα μέσα από αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ότι αντιλαμβάνεστε πιο γρήγορα τα πράγματα και τα βάζετε σε μία ροή πολύ συγκεκριμένη αλλά και πολύ πιο δυναμική είναι το προσόν σας αυτή την εβδομάδα και μάλιστα τολμάτε και αλλαγές ! Στα ερωτικά σας θέματα  σας διεκδικούν με έναν τρόπο που σας αρέσει και φυσικά τον υποδέχεστε και θέλετε να τον ανταποδώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και εσείς μία χαρά παίζετε και στις δύο θέσεις! Αφενός έχετε καταλάβει ότι κάποια πράγματα τα πάτε τόσο γρήγορα και χρειάζεται να πατήσετε φρένο, να αντιληφθείτε που βρίσκεστε και στη συνέχεια να τα προχωρήσετε… Ερωτικά, θέλετε να σβήσετε όλες τις πληγές αλλά και να μην αποκαλύψετε ένοχα μυστικά που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία ολοδικιά σας Νέα Σελήνη με τα δικά σας χαρακτηριστικά και με το δικό σας θάρρος να κάνετε στροφές που θα είναι προς μία άλλη κατεύθυνση αλλαγών και καινούργιων ξεκινημάτων όπως ακριβώς τα έχετε φανταστεί! Ερωτικά όμως  τίποτα δε σας σταματά και γυρνάτε σελίδες  και ολόκληρα κεφάλαια από ένα βιβλίο που γράφει μόνο ανανέωση με κεφαλαία γράμματα.

ΛΕΩΝ

Ώρα για εσωτερική ανασύνταξη και φυσικά έχετε και τον τρόπο να κατηγοριοποιήσετε τις ανάγκες σας, να τις βάλετε σε σειρά και να τις εκτελείτε με ευλάβεια. Άλλωστε το έχετε κάνει και στο παρελθόν και ξέρετε πώς να το μεθοδεύσετε Ερωτικά, έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και προσπαθείτε να προσεγγίζετε τις καταστάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία εβδομάδα για εσάς με αρκετά έντονη κοινωνική δραστηριότητα που αυξάνεται κατακόρυφα αφού γνωρίζετε ανθρώπους και τους βάζετε στη ζωή σας και θέλετε να τους δώσετε ένα συγκεκριμένο ρόλο.Ερωτικά όλο και αποδεσμεύεστε ή τουλάχιστον έτσι νομίζετε.. Πάντως μία τάση αλλαγών κυριαρχεί παντού.

 ΖΥΓΟΣ

Μία εβδομάδα με αρκετές δουλειές που όμως δεν έχετε κανένα πρόβλημα να βάλετε και άλλες στο παιχνίδι και να πιέζεστε αφού αυτό είναι που σας δίνει δύναμη και νιώθετε δημιουργικοί!Ερωτικά  πάντως, αλλάζετε κατευθύνσεις με τόσο γρήγορες κινήσεις που αυτό μπορεί να σας στοιχίσει σε χρόνο αποκατάστασης των σχέσεων και να δημιουργήσετε απωθημένα.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία εβδομάδα για εσάς με πολύ έρωτα και αν δεν πατάτε στη γη μπορείτε να πετάτε μεταφορικά βεβαίως αν και κυριολεκτικά θα μπορούσατε να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό  ή επαφές με ανθρώπους που κατοικούν στο εξωτερικό! Ερωτικά, ο δικός σας ρομαντισμός σας γαληνεύει και γι’ αυτό τον βάζετε περισσότερο στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εβδομάδα με αρκετά θέματα προς συζήτηση κυρίως με οικονομικές προεκτάσεις αφού σκέφτεστε και να συνεταιριστείτε και να προεκτείνετε μία συνεργασία ή να κάνετε μία εντελώς ολοκαίνουργια πάντα με επίκεντρο τον οικονομικό προσανατολισμό.  Ερωτικά, τώρα πάτε πιο γρήγορα, γιατί το ευνοούν οι συνθήκες και γιατί αυτό τελικά θέλετε.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία εβδομάδα για εσάς με πολύ καλές ειδήσεις αν και το αποτέλεσμα αυτών θα είναι να πάρετε και εσείς πρωτοβουλίες που αν τις ψυχανεμιστείτε θα περάσετε μπροστά και μάλιστα χωρίς κανένα κίνδυνο να προσπεράσετε και να είστε και σε απόσταση ασφαλείας! Ερωτικά  όσο νιώθετε στήριξη θέλετε να ανταποδώσετε και φυσικά να δείξετε και πρόθυμοι να βάλετε μαζί ένα στόχο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δε θα ξεκουραστείτε αυτή την εβδομάδα αφού η πολλή δουλειά είναι για εσάς και εσείς δε θέλετε να τη μεταθέσετε σε άλλους  αλλά αντίθετα θέλετε να τη διεκπεραιώσετε μόνοι σας ή όπου χρειαστεί να δώσετε κατευθύνσεις . Ερωτικά, όσο και να μην συνηγορείτε στο να είστε χαλαροί και να σκέφτεστε το σήμερα, τελικά κάπου στη μέση είναι η χρυσή τομή. Ο έρωτας δεν μπαίνει σε πρόγραμμα

ΙΧΘΥΕΣ

Μία εβδομάδα με πολύ έρωτα ξεπροβάλει και σας κλείνει το μάτι πονηρά για να σας δείξει ότι το ενδιαφέρον των άλλων δεν μπορεί να σας αφήσει αδιάφορους , και αφού σας το προσφέρουν απλόχερα  τότε εσείς δεν έχετε κανένα λόγο να τους γυρνάτε την πλάτη … Ερωτικά  λοιπόν, αφήστε και χώρο για νεοεισερχόμενους έρωτες και να είστε διαθέσιμοι!

 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο για όλη τη νέα εβδομάδα (04 – 10/07)

Σε ζηλεύει; Δες πώς θα το χειριστείς ανάλογα με το ζώδιό του

Πώς είναι το πρώτο ραντεβού για κάθε ζώδιο; Οργάνωσέ το σωστά!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Μαρία Μπακοδήμου: H αποκάλυψή της για το «ΦΜ Live»: «Η χρονιά αυτή ήταν ζόρικη γιατί…»

Αποκάλυψη! Αυτή είναι η ηθοποιός που έκλεψε την καρδιά του Αργυρού – Το νέο ζευγάρι της showbiz…

Ο Μουτσινάς ξεσπά για την αποχώρησή του από το «Πρωινό Σου-Κου»: «Μαύρη η ώρα που…»

loading...