Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για τους στόχους και τις επιδιώξεις μας, την δράση και την ενέργεια μας καθώς ο Άρης που από τις 17 Απριλίου 2016 κινιόταν σε ανάδρομη πορεία, επιστρέφει πλέον σε ορθή φορά από την 23η μοίρα του Σκορπιού.

Γεγονός είναι πως λίγο ως πολύ, το διάστημα αυτό όλα τα ζώδια (ή τουλάχιστον οι περισσότεροι από τους εκπροσώπους τους) βιώσαμε για τα καλά στην καθημερινότητά μας την επίδρασή του, μια και δημιούργησε αρκετές αναβολές ή ματαιώσεις στα σχέδιά μας, κάνοντάς μας να νοιώσουμε πως χάσαμε το δρόμο προς την ολοκλήρωσή τους.

Οικονομικά ζητήματα που δεν εξυπηρετήθηκαν, οικονομικές συζητήσεις ή συμφωνίες που δεν κατάφεραν να ολοκληρωθούν, αλλά και συναισθηματικά θέματα, ενεργοποίησαν ένα δύσκολο κλίμα στον ψυχισμό μας, στις σχέσεις μας και στην επικοινωνία μας γενικότερα, προκαλώντας εντάσεις και ιδιαίτερα δύσκολα γεγονότα το διάστημα που προηγήθηκε.

Η θετική πλευρά αυτής της αναδρομής ήταν η δυνατότητα που μας δόθηκε να λειτουργήσουμε με μια μεγαλύτερη μεθόδευση, να ξαναδούμε λάθη και παραλείψεις και να κάνουμε έναν καλύτερο σχεδιασμό, προκειμένου από εδώ και πέρα να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον ορθή πορεία του Άρη στον Σκορπιό;

Ο Άρης θα παραμείνει στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 2 Αυγούστου, δίνοντας τη δυνατότητα κυρίως στα ζώδια του σταθερού σταυρού(Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους), να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και να κάνουν εκείνες τις βελτιωτικές κινήσεις που χρειάζεται, προκειμένου είτε να επανεκκινήσουν με μεγαλύτερη δυναμική τις επαγγελματικές υποθέσεις τους που έμειναν σε εκκρεμότητα, αλλά και προσωπικά ζητήματα, που τώρα μπορούν να τα βάλουν σε μια νέα πορεία.

Άρης στον Τοξότη

Από τις 3 Αυγούστου και μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζοντας τα ζώδια των μεταβλητών ζωδίων (ξεκινώντας από αυτά του πρώτου δεκαημέρου) κι επαναφέροντας στο προσκήνιο θέματα που άφησαν σε εκκρεμότητα κατά την περίοδο του Μαρτίου και του Απριλίου, προκειμένου να ξεκαθαριστούν!

astrologos.gr

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη, 29/06

Ο ήλιος στον Καρκίνο- Νέες γνωριμίες, έρωτες και χωρισμούς επιφυλάσσει ο μήνας του Καρκίνου

Η σχέση των ζωδίων με το φαγητό- Ποια είναι τα πιο λαίμαργα

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Μίνα Αρναούτη: Αγωγή μαμούθ για τον Παντελίδη -Τι ζητάει

Αυτοί είναι οι νικητές των MAD Video Music Awards 2016!

Η ημίγυμνη εμφάνιση της Φουρέιρα στο Mad Awards που προκάλεσε πανικό – Βγήκε χωρίς εσώρουχο!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ