Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα;
ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σήμερα απέφυγε να συζητήσεις για οικονομικά θέματα ή για μελλοντικά σχέδια με φίλους και συνεργάτες. Όχι μόνο άκρη δεν θα βγάλεις, στο τέλος θα τσακωθείς κιόλας. Προστατεύσου.
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Όσο πιο μόνος/η αισθάνεσαι στην ερωτική σου ζωή, τόσο περισσότερο βουνό θα σου φαίνονται και τα πιο απλά προβλήματα στον εργασιακό σου χώρο. Όσο πιο ερωτευμένος/η όμως είσαι, τόσο περισσότερο αδιαφορείς για ό,τι συμβαίνει στη δουλειά σου σήμερα. Και τα δύο έχουν παγίδες, μην σε μπερδεύει το περιτύλιγμα…
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Εντάξει, μέρες σαν τη σημερινή η αίσθηση πως αυτό που κάνεις για να επιβιώσεις δεν είναι δουλειά αλλά καταδίκη σου τη δίνει λίγο περισσότερο στα νεύρα από συνήθως. Από την άλλη δεν είναι λόγος αυτός για να μουγκαθείς! Αυτοσαρκάσου ή καλαμπούρισε το κι όλα θα πάνε καλά.

Μάθε να ξεχωρίζεις τι ζώδιο είναι με βάση τα χαρακτηριστικά της εξωτερικής του εμφάνισης
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Είναι μια από αυτές τις μέρες που συνειδητοποιείς πως για εσένα οι στενές διαπροσωπικές σχέσεις δεν θα είναι ποτέ απλές, ευχάριστες και διασκεδαστικές. Αντίθετα, δεν θα ζητάς ποτέ τίποτα λιγότερο από όλη την προσοχή, την αγάπη και το ενδιαφέρον των κοντινών σου ανθρώπων. Και αν δεν στο δίνουν, ο Θεός να μας φυλάει…
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Λέοντα, έχεις δικαίωμα να μην αναλαμβάνεις εσύ να λύνεις τα προβλήματα και τα κόμπλεξ του/της Άλλου/ης. Ο έρωτας δεν είναι κάτεργο. Για σύνελθε!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, όταν προσπαθείς να μάθεις τα πάντα για το παρασκήνιο στο γραφείο χρονοτριβείς. Κι όταν προσπαθείς να προβλέψεις τις εξελίξεις αυταπατάσαι. Που πήγε η περίφημη υπομονή σου;
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ρε δεν πάνε να δουν αν στρίβεις από τη γωνία, που θα σου πουν ότι «Το χρήμα πολύ εμίσησαν, τη δόξα ουδείς». Όποιος/α μισεί το χρήμα παρακαλείται να παρουσιαστεί μπροστά σου πάραυτα και να σου παραδώσει την περιουσία του/της! Κανείς, ε; Εξυπνάκηδες όλοι! Σταδιάλα!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, από τη στιγμή που ακόμη και εσύ δεν γνωρίζεις αν σε δύο ώρες θα συνεχίσεις να είσαι καλά ή θα τα πάρεις στο κρανίο με την παραμικρή αφορμή, πως απαιτείς από τον/την Άλλο/η να παραμένει συνέχεια σταθερός στις αντιδράσεις του/της; (Όχι, δεν είναι ρητορική η ερώτηση!!)
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Δεν είναι λύση να βασανίζεσαι με σκέψεις για το επαγγελματικό σου μέλλον ακόμη και όταν πέφτεις για ύπνο. Όσο κι αν τα σχεδιάσεις/σταθμίσεις/κλωθογυρίσεις στο κεφάλι σου, το ξέρουμε κι οι δύο μας καλά πως στο τέλος η ευκαιρία που θα αρπάξεις από τα μαλλιά καμία σχέση δεν είχε με ότι σκεφτόσουν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Όσο περισσότερο το παρόν σου φαντάζει νεφελώδες και αβέβαιο, τόσο περισσότερο αρχίζεις και σκέφτεσαι το μέλλον, αλλαγές ή ριζοσπαστικές αποφάσεις. Αν σε κάνει να νιώθεις λίγο καλύτερα, τι να πω; Πάντως τα βασικά επαγγελματικά και προσωπικά προβλήματα παραμένουν άλυτα μʼ αυτό τον τρόπο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Επανέρχονται τις επόμενες μέρες οι προοπτικές για βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης (είτε γιατί ανεβαίνεις ψυχολογικά, είτε γιατί κατάφερες να αντιμετωπίσεις όλα τα έκτακτα έξοδα). Ακόμη πιο σημαντικό όμως είναι το γεγονός πως αυτές συνδυάζονται με την ολική επαναφορά της διάθεσης σου να κοιτάζεις προς το μέλλον με αισιοδοξία κι όχι προβληματισμό.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, η τρικλοποδιά που διαχρονικά βάζεις στον εαυτό σου είναι πως πιστεύεις σχεδόν αφελώς στην καλές προθέσεις των συνεργατών/συγγενών/φίλων σου. Σήμερα αν απογοητευτείς ξανά, θα δεις το λάθος σου ή θα κατηγορήσεις πάλι τους πλανήτες;

faysbook.gr

Δείτε ακόμη: Πως να τον κατακτήσεις ανάλογα με το ζώδιό του!

Δείτε ακόμη: Ανάδρομος Κρόνος στο Τοξότη: Οι δεύτερες σκέψεις επιστρέφουν

Δείτε ακόμη: Φοβάσαι οτι θα μείνεις στο ράφι; Τι να κάνεις ανάλογα με το ζώδιό σου για να μην καταλήξεις γεροντοκόρη!

loading...