Κάτι συμβαίνει τελευταία με τα αστέρια, τα ζώδια και τα μπλου σταρ. Την Παρασκευή το βράδυ ένα σπάνιο φαινόμενο πρόκειται να εμφανιστεί στον ουρανό, το λεγόμενο “ΜΑΥΡΟ ΦΕΓΓΑΡΙ”.
Φυσικά το Μαύρο Φεγγάρι, όπως άλλωστε και το Μπλε Αστέρι σημαίνει ότι το τέλος του κόσμου πλησιάζει.
giphy
“Μαύρο Φεγγάρι” ονομάζεται το φαινόμενο όπου σε ένα μήνα δεν υπάρχει καμία πανσέληνος. Έτσι λοιπόν, το μαύρο φεγγάρι θα καλύψει στο σκοτάδι το δυτικό ημισφαίριο την Παρασκευή το βράδυ και θα μπορούσε να συνδεθεί με την Αποκάλυψη.
Οι συνωμοσιολόγοι ανησυχούν πως τα σημάδια έρχονται μαζεμένα: μετά την ηλιακή έκλειψη- το «δαχτυλίδι της φωτιάς»- την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου, έρχεται τώρα το μαύρο φεγγάρι μόνο λίγες εβδομάδες μετά για να μας πείσει ότι έρχεται η καταστροφή του κόσμου.
timetodie
Mη στεναχωριέστε λοιπόν που άλλαξαν τα ζώδιά σας, αφού το μαύρο φεγγάρι (και το μπλε αστέρι) επιβεβαιώνουν ότι το τέλος έρχεται. Ο καιρός γαρ εγγύς, αγαπητοί φίλοι και αυτό φαίνεται από τις αμέτρητες αναφορές που γίνονται στο φεγγάρι στο εντελώς έγκυρο σύγγραμα της Βίβλου.Συγκεκριμένα ο Λουκάς αναφέρει ότι “θα υπάρχουν σημάδια στο φεγγάρι, στον ήλιο και στ’ αστέρια τα οποία θα έχουν ως αποτέλεσμα οι καρδιές των ανθρώπων να γεμίσουν φόβο”.

Σύμφωνα με το express , μερικοί εν Χριστώ αδερφοί από το Αμέρικο τόνισαν στο facebook: “We are approaching the end of our world and the end of life on Earth for all human being. Every day, we have to come closer to our savior Jesus Christ. For none can escape for what is coming for the Earth”. The Lord will make the moon turn red as blood … and turn black. Sounds familiar?

Πηγή: Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δύσκολες στιγμές για την Ελένη Φουρέιρα! Θέλει να γυρίσει στον Λυκούδη αλλά εκείνος…

Εκτός Πρωινού ο Κρατερός Κατσούλης! Τι συνέβη;

Η Ελένη Γερασιμίδου αποκάλυψε τον μισθό της από τους «Συμμαθητές» και μείναμε κάγκελο!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου! Τι μας περιμένει;

Ανατροπές στην τηλεθέαση! Η Καινούργιου ανεβαίνει δυναμικά – Δείτε τι νούμερα σημείωσαν οι εκπομπές!

Βασίλισσα της τηλεθέασης η Τατιάνα Στεφανίδου! Τα σάρωσε όλα!

loading...