Στις 26 Νοεμβρίου και ώρα 00:44, διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων. Το γεμάτο φεγγάρι σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που θα έχει θετικά αλλά και αρνητικά αποτελέσματα.

Παρόλο που ο Άρης μας δίνει μια ευχέρεια στο να χειριστούμε τις υποθέσεις μας και ευνοεί περισσότερο την εξέλιξη των σχέσεων (καθώς βρίσκεται στο Ζυγό), το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα (που γίνεται ακριβές στις 14:15) μπορεί να μας βάλει τρικλοποδιές και να πυροδοτήσει αρνητικές εξελίξεις. Η σύγκρουση των συγκεκριμένων πλανητών είναι πολύ δύσκολη, καθώς ο Κρόνος αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα και τον ορθολογισμό και ζητά να είμαστε πρακτικοί και να θέτουμε όρια, ενώ ο Ποσειδώνας ζητά το ακριβώς αντίθετο. Ενισχύει τη φαντασία μας -η οποία πολλές φορές μπερδεύεται με την πραγματικότητα- και μας παροτρύνει να ονειρευτούμε χωρίς όρια και περιορισμούς. Το να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε αρμονικά αυτές τις δυο αντικρουόμενες ενέργειες, είναι το ζητούμενο αυτής της Πανσελήνου. Το να ονειρευόμαστε και να κάνουμε σχέδια δεν είναι κακό σε καμία περίπτωση, θα πρέπει ωστόσο αυτά τα όνειρα να είναι ρεαλιστικά, ώστε να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την Πανσέληνο είναι αυτά του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες). Ωστόσο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα πρέπει να είναι κάπως περισσότερο επιφυλακτικά.
ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 26 Νοεμβρίου στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, πρόκειται να σου φέρει έντονη κινητικότητα το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί. Σημαντικές συζητήσεις ή ειδήσεις μπορούν να αποτελέσουν ερεθίσματα για νέες προοπτικές, ενώ αναμένονται και νέες γνωριμίες με πρόσωπα που θα σε εξιτάρουν. Η θετική συμμετοχή του κυβερνήτη σου Άρη, θα σε βοηθήσει να δεις πιο σοβαρά τις σχέσεις σου και να «δουλέψεις» για μια καλύτερη επικοινωνία και μια βαθύτερη κατανόηση. Δεν αποκλείεται επιπλέον, να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία που θα σου αποφέρει σημαντικά κέρδη. Το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σε συνεργασία με την Πανσέληνο, δεν αποτελεί αρνητική επιρροή για σένα, αντίθετα, θα σε αναγκάσει να δεις με περισσότερη ωριμότητα τα σχέδιά σου. Ωστόσο, αν έχεις εκκρεμότητες με το παρελθόν, καλό θα είναι να τις κλείσεις οριστικά.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

loading...