Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτηκα είναι τόσο έντονο το φεγγάρι αυτό, τόσο μαγικό, που υπάρχει λόγος να προσμένουμε το αύριο για να δούμε το τι εννοεί ο ποιητής;;;

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, πρέπει να έχετε μάθει ως τώρα, πως ότι συμβαίνει στον έναν, επηρεάζει και τον άλλον. Συνεπώς, θα γίνετε οι πρωταγωνιστές των ημερών, θέλετε, δε θέλετε!

Και επειδή, είναι το φεγγάρι του Αυγούστου, μας πιάνει όλους, πάνω κάτω, λίγο πολύ, γιατί είναι το πιο όμορφο, το πιο λαμπερό, το πιο ερωτικό όλης της χρονιάς.. Σκέτη απόλαυση!

Επίσης έχουμε διπλό φαινόμενο αύριο στις 18/08 και Πανσέληνος στον Υδροχόο και Έκλειψη Σελήνης! Θα τα δούμε όλα εν ολίγοις, από σήμερα να ξέρετε όσο περνάει η ώρα, όλο και κάτι θα συμβαίνει. Απρόβλεπτα σίγουρα, ευχάριστα πολύ, οι αλλαγές θα είναι άμεσες και καθοριστικές! Φυσικά να λάβετε υπόψη πως τα ευχάριστα των μεν, μπορεί να είναι τα δυσάρεστα τον δε! Η επιθυμία για ανεξαρτησία θα είναι έντονη, συνεπώς ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά που σημαίνει γιούρια! Θα ειπωθούν αλήθειες, τρομαχτικές αλήθειες, κάποιοι θα νιώσουν τέλεια, κάποια θα δακρύσουν, γεγονότα θα διαδραματιστούν το ένα μετά το άλλο. Ένας συναισθηματικός τυφώνας μπορώ να πω.. Υδροχόος πουλάκια μου, τζαζ μπαντ! Χαχα..

Αγωνιώ, αγωνιώ, αγωνιώ.. τι πιστεύω; Το κενό. Το απόλυτο κενό. Γιατί όταν μου έρθει η κατραπακιά, να ξέρω προς το πού θα πέσω.. Θα ζήσουμε το απρόβλεπτο.. τι άλλο να σας εξομολογηθώ;;;;;;

φιλάκια..

f1

Κριός
Πώς να σας το πω;;; Αν είχατε ελπίδες για ένα γάμο ας πούμε, πάει θα τις χάσετε και αυτές. Η πίεση που θα δεχτείτε τις μέρες αυτές, θα είναι μεγάλη. Ιδιαίτερα οι δεσμευμένοι αιωνίως. Προς τα πού οδεύει το πράγμα και τα σχετικά. Εκεί το Φεγγάρι θα σας βοηθήσει να κάνετε την ανατροπή. Μπορεί ακόμα και να το διαλύσετε. Η ανακούφιση μεγάλη όμως. Με μουτράκια όλο το διάστημα αυτό, λιγομίλητοι και πολύ θυμωμένοι. Οι σχέσεις σας διαταράσσονται εν ολίγοις και δε θα βρείτε το δίκιο σας πουθενά. Αντιδράτε και γίνεστε αντιπαθείς!
Ταύρος
Να σας αποκαλύψω πως έρχεται επαγγελματική άνοδος;;;; Το εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου! Και σε εσάς και σε εμένα.. και σε όλο τον κόσμο φυσικά! Μια επιθυμία σας πραγματοποιείται, προχωράτε στο επόμενο στάδιο, θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους, διαφορετικούς που θα σας συναρπάσουν. Όσοι το ψάχνετε λοιπόν, το παλεύετε και ασχολείστε με τη δουλειά σας από αγάπη και ενδιαφέρον, να προσμένετε μια έκπληξη. Μεγάλη έκπληξη! Μη καβαλήσετε καλάμι, γιατί συμβαίνει και αυτό πού και πού.. Αντιθέτως ξεκινήστε ένα νέο ταξίδι παρέα με την ομάδα σας, πάντα!

Δίδυμος
Εσείς λοιπόν που πριν το καλοκαίρι τολμήσατε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας, για επαγγελματικούς λόγους, να ξέρετε πως θα βρεθείτε αλλού για αλλού! Ένα ταξίδι θα κάνετε που θα είναι κυρίως ξεκούραση και διασκέδαση, αλλά συγχρόνως θα έρθετε σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους που έχουν τα φόντα να σας βοηθήσουν μελλοντικά. Δε μένετε λεπτό στάσιμοι, επαγγελματικές οι ανησυχίες σας, υπάρχει φως, για αυτό μη το βάζετε κάτω με τίποτα! Πιάνετε τη ζωή στα χέρια σας και δε την αφήνετε με τίποτα!

f2

Καρκίνος
Έχω σοκαριστεί με τη περίπτωση τη δική σας! Που λέτε πολύ ερωτική η διάθεσή σας, θα αποζητήσετε στιγμές πάθους, έρωτα, σεξ τρελό, το με ποιον δε ξέρω. Μπορεί να είναι με το σύντροφό σας, μπορεί όμως και με ένα άλλο πρόσωπο το οποίο ως δια μαγείας θα σας φλερτάρει και θα σας ξανάψει και θα τα δείτε όλα! Βέβαια, οι ελεύθεροι έχετε περισσότερες πιθανότητες να ζήσετε κάτι τέτοιο, δίχως περιπέτειες, να όμως που το φεγγάρι θα σας μαγέψει και τούτη τη φορά θα εκτροχιαστείτε! Μπορεί και να χωρίσετε κιόλας για έναν μεγάλο έρωτα! Όλα παίζουν τις μέρες αυτές!

Λέων
Μαύρα σκοτάδια. Το Φεγγάρι αυτό σας κάνει πολύ ευαίσθητους και από τη καλή τη πλευρά και από τη κακή. Εσείς θα θέλετε να είστε στο κόσμο σας και φυσικά αυτό δε γίνεται και κάθε τι που θα συμβαίνει θα σας ενοχλεί απίστευτα. Τσακώνεστε με τους πάντες, έτσι δίχως να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος και χαλάτε πολύ την εικόνα σας. Μα είναι δυνατόν;;; Συνεπώς τις μέρες αυτές θα πρέπει να προσέχετε πολύ τα λόγια σας, απέναντι σε όλους, γιατί προκαλείτε προβλήματα δίχως αιτία. Ένας εκνευρισμός θα είναι έντονος, να όμως που δεν είναι και η πρώτη η φορά.

Παρθένος
Με την επιστροφή σας στη δουλειά, στο γραφείο, στη βάση σας, να προσμένετε να σας τη πέσουν από παντού, να τσακωθείτε με τους πάντες, γιατί υπάρχουν θέματα άλυτα που ποτέ δεν αντιμετωπίσατε. Δεν είναι του χαρακτήρα σας τέτοια πράγματα, όμως αν έχετε αφήσει εκκρεμότητες θα τις ανακαλύψουν, ίσως και εσκεμμένα για να σας μαλώσουν και να σας εκθέσουν. Και επειδή έχετε περάσει διάφορα, θα ανοίξετε το στόμα σας και θα ξεστομίσετε τα απίστευτα και κάπως έτσι οι επόμενες 15 μέρες.. θα είναι πολύ ζόρικες για εσάς. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να κάνετε τη πάπια. Θα το αντέξετε;;;

Ζυγός
Με τα ερωτικά σας τα ζητήματα θα ασχοληθείτε τις μέρες αυτές. Με το σύντροφό σας κυρίως, γιατί υπάρχουν δυο επιλογές. Ή μένετε μαζί και αλλάζετε τον τρόπο που φέρεστε ή χωρίζετε και τελειώνει το πράγμα. Και επειδή είστε ρομαντικοί και ερωτιάρηδες θα προτιμήσετε να το παλέψετε ξανά από την αρχή προκειμένου η σχέση σας να πάει μια χαρά. Μπράβο σας γλυκά μου, αρκεί να είστε συνειδητοποιημένοι. Η επιθυμία να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, θα είναι έντονη, συνεπώς πιάστε το αγαπημένο σας πρόσωπο αγκαζέ και βγείτε να φλερτάρετε με τη ζωή και όχι με άλλους! Μπορεί ακόμα και να αποφασίσετε να παντρευτείτε. Απρόβλεπτα τα γεγονότα..

Σκορπιός
Τις μέρες αυτές θα ασχοληθείτε με το σπιτάκι σας. Θα αλλάξετε τα πάντα όλα. Μπορεί να γκρεμίσετε και τοίχους. Να φτιάξετε παρτέρια. Να αλλάξετε κουρτίνες. Πάντως το κάνετε πολύ διαφορετικό, γιατί έχετε ανάγκη την ανανέωση και φροντίστε να μείνετε μέσα και να το απολαύσετε. Αυτό κατά βάθος θα το κάνετε για ψυχοθεραπευτικούς σκοπούς, γιατί για ακόμα μια φορά, οι σχέσεις σας στα κόκκινα, είστε καχύποπτοι όσο ποτέ και για ακόμα μια φορά το παρελθόν σας βασανίζει το μυαλό. Για αυτό ξεδώστε δημιουργικά, προκειμένου να δηλητηριάζετε τις ψυχές των άλλων!

Τοξότης
Η παρεξήγηση θα πάει σύννεφο τις ημέρες αυτές. Άλλα θα λέτε, άλλα θα καταλαβαίνουν, πάντως όσο και αν το παλέψετε, μπορεί και να σας απαγορέψουν να μιλάτε! Εννοείται πως δε δέχεστε με τίποτα τέτοιου είδους διαταγές, συνεπώς πανικός! Μια προσπάθεια να τα βρείτε με έναν άνθρωπο που έχετε μαλώσει καιρό τώρα θα τη κάνετε και ότι βγει. Θα πεισμώσετε βασικά να μάθετε την αλήθεια, να όμως που οι μέρες δεν είναι οι ιδανικότερες κυρίως για το ζώδιό σας! Μη κάνετε κανένα νέο ξεκίνημα στη δουλειά σας γιατί δε θα έχετε τη ψυχική ηρεμία για να ασχοληθείτε!

Αιγόκερως
Μήπως σήμερα το πρωί πήγατε στη τράπεζα; Κοιτάξετε το συρτάρι σας; Το e-banking? Πάντως με τα οικονομικά σας θα ασχοληθείτε τις επόμενες ημέρες, θα μαζευτείτε, οι απολαύσεις ως εδώ, έχει οικονομία μέχρι τέλος Αυγούστου σίγουρα! Που σημαίνει πώς αν είστε μόνοι τότε μια χαρά. Κάνετε τη καλύτερη διαχείριση και πετυχαίνετε τους στόχους σας. Αν έχετε και παρέα τότε σκούρα τα πράγματα, σας ακούω να φωνάζετε ως εδώ πέρα, γιατί; Μαζί δε τα φάγατε;;; Σας πιάνει μούρλια με το χρήμα να είστε σίγουροι και καλό είναι να είστε ψύχραιμοι πολύ, γιατί χαλάτε τη γλύκα των ημερών με το φαρμάκι σας..

Υδροχόος
Να σας αποκαλύψω πως θα σας πιάσει μια ψυχασθένεια; Πως από τη μια θα είστε πολύ καλά με τον εαυτό σας και από την άλλη θα κόβετε φλέβες;;; Τέτοιο Φεγγάρι είναι αυτό, συνεπώς προσπαθήστε τις μέρες αυτές να είστε πολύ ψύχραιμοι. Λιγομίλητοι. Μόνοι;;; Μιλήστε με τον εσωτερικό σας τον κόσμο και ρωτήστε τον τι θέλετε από τη ζωή σας για το επόμενο το διάστημα; Τι λέει η καρδούλα σας; Αυτό να κάνετε. Βέβαια, όσο εσείς ψάχνεστε δε πρέπει κανείς να καταλάβει πως είστε ευάλωτοι γιατί σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει να είστε από πάνω. Αρχηγοί! Σκληροί. Σοβαροί! Με πιάνετε τις σας λέω;;; Είστε ικανοί για όλα, ποτέ να μην αμφιβάλετε για αυτό, συνεπώς προχωρήστε άφοβα και κάντε το κομμάτι σας, επιτέλους! Πολύ έντονος ο συναισθηματικός σας ο κόσμος. Έχω την εντύπωση πως θα γίνετε εκφραστικοί όσο ποτέ.. εκεί που μόνο εσείς θέλετε..

Ιχθύς
Κάτι γίνεται στον ερωτικό το τομέα. Μια αναμπουμπούλα; Ένας πανικός; Πάντως ενώ εσείς θέλετε να είστε διακριτικοί και να κάνετε το κομμάτι σας, ξαφνικά εμφανίζονται παράγοντες που πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία και να τους αντιμετωπίσετε άμεσα. Δηλαδή, αν έχετε ερωτευτεί μια ύπαρξη και βρίσκεστε σε σχέση, να πείτε την αλήθεια και να σταματήσετε τα παιχνίδια. Η ζωή είναι μια και πάνω από όλα πρέπει να είστε και σωστοί άνθρωποι. Μπορεί το ίδιο να σας κάνει το ταίρι σας, ξαφνικά να σας αποκαλύψει το μέλλον και να πάθετε εγκεφαλικό. Εσείς είστε μια χαρά, οι δίπλα σας δε ξέρω.. Ψαράκια .. μες στις λαμογιές σας βρίσκω καλοκαιριάτικο.. Τίποτα άλλο δε σας λέω!

magicfariel

athensmagazine.gr

 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο ανατρέπει τα δεδομένα της εβδομάδας- Ερωτικά ξεκαθαρίσματα για όλα τα ζώδια

Πώς θα τον φέρεις πίσω; Το ζώδιό του αποκαλύπτει τα μυστικά για να τον κάνεις μόνο δικό σου

Το τρίγωνο Ήλιου- Ουρανού βάζει φωτιά στο υπόλοιπο του καλοκαιριού! Ποια ζώδια θα επηρεάσει;

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Η Αμαλία Κωστοπούλου στον δρόμο που χάραξε η μητέρα της! Η πιο εντυπωσιακή φωτογραφισή της!

Αυτή κι αν είναι επανασύνδεση! Ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι ξανά μαζί!

Μας τρέλανε η Αλέκα Καμηλά! Ο αισθησιακός χορός της που έριξε το διαδίκτυο! (Βίντεο)

loading...