Το ζώδιο παίζει, για κάποιους, πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους. Για άλλους, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα όσων πιστεύουν το πρώτο. Με βάση, λοιπόν, τα στοιχεία εκείνα του χαρακτήρα σου που αντιστοιχούν σε αυτά του ζωδίου σου, θα σου προτείνουμε την στάση εκείνη που θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τη μεγαλύτερη δυνατή απόλαυση στο σεξ.

 

Παρθένος

Πάντοτε απέφευγα να μιλάω για σεξ σε παρθένους. Εν προκειμένω όμως, θα κάνω μία εξαίρεση, καθώς το συγκεκριμένο λογοπαίγνιο δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Οι φίλοι λοιπόν, που γεννήθηκαν στον αστερισμό της Παρθένου, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι λόγω της ακρίβειας και της σχολαστικότητάς τους θα πρέπει να επιλέγουν στάσεις που θα τους αποτρέπουν από το να σκέφτονται. Μία τέτοια στάση είναι το γνωστό «στα τέσσερα», αγγλιστί ντόγκυ στάιλ, αλλά με τη συνθήκη ότι λαμβάνει χώρα στην άκρη του κρεβατιού, ούτως ώστε το ένα μέλος του ζευγαριού να στέκεται όρθιο, βελτιώνοντας μία, έτσι κι αλλιώς, επιτυχημένη διείσδυση. Κάποιο επιλέγουν να ονομάσουν την στάση αυτή «Τίγρης και Δράκος» κάνοντας με να αναρωτιέμαι πόσο λίγα ξέρω για τον κινεζικό πολιτισμό.

Υδροχόος

Στον υδροχόο αρέσει να πειραματίζεται και να αφήνει στην άκρη όποιες αναστολές. Θα ονομάσουμε τη συγκεκριμένη στάση «τρίψιμο στη μπανιέρα» γιατί ο υδροχόος που αλλού. Κάθεται εις εκ των συντρόφων γονατιστός στη μπανιέρα και το έτερο του ήμισυ του γυρνάει την πλάτη και κάθεται επάνω του, έχοντας γεμάτη τη μπανιέρα μέχρι τη μέση, όχι πιο πάνω γιατί ο υδροχόος χύνει το νερό.

Κριός

Είστε ανεξάρτητοι και γενναίοι και είστε και κριοί, οπότε τι πιο ταιριαστό από το να κάνετε μία στάση που άλλους θα τους δυσκόλευε. Ονομάζεται “The Rocking Chair”. Ο μόνος λόγος που κρατήσαμε τον αγγλικό τίτλο στο συγκεκριμένο είναι επειδή ένας βράχος είναι το μόνο μέρος που θα περίμενε κανείς να δει έναν κριό. Κάθεστε σε μία πολυθρόνα γραφείου και το ταίρι σας κάθεται πάνω σας κοιτώντας σας. Απλώνει τα πόδια δίπλα στους γοφούς σας και αναλαμβάνει δράση.

Δίδυμος

Έχετε φαντασία και ενέργεια, δύο πράγματα που υπόσχονται που υπόσχονται πολλά άτακτα παιχνίδια. Θα σας προτείνουμε λοιπόν τη στάση που φέρει το όνομα «Ναι, ναι, ναι» αλλά απευθύνεται και σε υποστηρικτές του «Όχι». Ξαπλώστε μπρούμυτα στην άκρη του κρεβατιού και ο σύντροφός σας έρχεται και διεισδύει από πίσω σας.

Δείτε τα υπόλοιπα ζώδι ΕΔΩ.

loading...