Ο Ταύρος όταν ζευγαρώσει με το κατάλληλο ταίρι δεν έχει κυριολεκτικά μάτια για κανέναν άλλο/καμία άλλη. Είναι πολύ αισθησιακό ζώδιο και, αν καλύπτεται σεξουαλικά από τον παρτενέρ του, δεν έχει λόγο (η περιέργειά του δεν είναι ισχυρή) να κοιτάξει κάπου αλλού.
Ο Λέων είναι πολύ περήφανος και αξιοπρεπής για να ξοδεύεται σε περιστασιακές σχέσεις, επομένως διαλέγει μία και καλή και αναλώνει όλο του το πάθος σε ένα και μοναδικό βασιλικό ταίρι!
Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο της στενής σχέσης, ικανό να δημιουργήσει σχέσεις που κρατούν μια ζωή. Δίνει την αίσθηση στο/στη σύντροφό του ότι είναι μια ψυχή σε δύο σώματα. Απατά μόνο όταν νιώθει ακάλυπτο, αλλά το πρόβλημα είναι ότι απαιτεί το 200% της προσοχής του/της συντρόφου του για να νιώθει καλυμμένο.
Επίσης, οι άνθρωποι εκδηλώνουν μεγάλη σταθερότητα στα συναισθηματικά τους και κινούνται γενικά μέσα στα πλαίσια της μονογαμίας, όταν έχουν Σελήνη σε ένα από τα σταθερά ζώδια (στον Ταύρο, στο Λέοντα και στο Σκορπιό, και σε μικρότερο βαθμό στον Υδροχόο).
Ένα ακόμη ζώδιο που αφοσιώνεται, αν βρει το κατάλληλο «λιμάνι» είναι ο Καρκίνος. Αν και είναι λίγο moody και με τα φεγγάρια του, όταν συνδεθεί συναισθηματικά με ένα πρόσωπο, γαντζώνεται απόλυτα πάνω του και δύσκολα μπορεί να λειτουργήσει ερωτικά με κάποιον άλλο με τον οποίο δεν έχει αναπτύξει έντονο συναισθηματισμό.
Τέλος, το ζώδιο που θεωρείται πιστό, επειδή είναι πολύ τυπικό και υπολογίζει τους τύπους και την κοινωνία, είναι ο Αιγόκερως. Έχει αυτοέλεγχο και είναι αρκετά ασκητικό, οπότε, ακόμη κι αν περνά κάποια δύσκολη φάση στη σχέση του, προτιμά την εγκράτεια και δεν απατά εύκολα το ταίρι του.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η νέα «βασίλισσα» του instagram φόρεσε το μικροσκοπικό της μπικίνι και κολύμπησε δίπλα σε φάλαινες

Η Μπιάνκα Γκασκόιν «γυρίζει» τη δική της εκδοχή του… Baywatch!

Γιατί η Λάουρα Νάργες είναι η πιο hot παρουσιάστρια; Η απόδειξη με 10 φωτογραφίες