Από την Έλενα Χάρακα

Κριέ, θα μπορούσαν όλα να πηγαίνουν τέλεια. Έχεις ενθουσιασμό, όρεξη, σωστούς ανθρώπους γύρω σου. Έχεις, όμως, και έπαρση και ύφος που θα σε πάει πίσω.

Ταύρε, σήμερα μην πεις «ναι» σε τίποτα, μην υπογράψεις τίποτα, γενικώς μην κάνεις τίποτα αν δεν ρίξεις μια καλή ματιά και σε αυτό που λέμε «ψιλά γράμματα».

Δίδυμε, έχεις αναπτύξει μία δυναμική και ένα διαβολεμένο ένστικτο στα επαγγελματικά που μόνο σε καλό θα σου βγει. Ευνοούνται γάμοι και παιδιά, οπότε… πρόσεχε.

Καρκίνε, η μέρα προσφέρεται για να κλείσεις εκκρεμότητες πάσης φύσεως. Επίσης, σήμερα φλέρταρε σα να μην υπάρχει αύριο. Θα περάσεις καλά και… που ξέρεις; Κάτι ωραίο έρχεται.

Λέοντα, μην προσπαθείς να παραμείνεις συγκεντρωμένη με οτιδήποτε ασχολείσαι σήμερα. Το κεφάλι σου είναι γεμάτες σκέψεις και προβλήματα που δεν σου ανήκουν. Κάνε κάτι μ’ αυτό.

Παρθένε, καλά νέα: πρώτον, η διπλωματία και το νάζι σου, σήμερα «δουλεύουν» για ‘σένα. Δεύτερον, κάνει θεαματική είσοδο στο ζώδιο σου η Αφροδίτη και φέρνει μεγάλους έρωτες!

Ζυγέ, σήμερα μη βάψεις μαλλιά και μην αλλάξεις στιλ. Η μέρα δεν ευνοεί τις δραστικές αλλαγές και ίσως καταλήξεις με λαχανί μαλλιά με μωβ ανταύγειες…

Σκορπιέ, αυτή τη «γούτσου» διάθεση που σε διακρίνει τις τελευταίες μέρες, κράτα την. Ο σύντροφος σου θα την εκτιμήσει. Και στη δουλειά σε περιμένουν μικορ-ευκαιρίες.

Τοξότη, μη χρησιμοποιήσεις… περίεργα μέσα για να πετύχεις αυτό που θέλεις, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό. Οι μέρες ευνοούν τις αποκαλύψεις και την ίντριγκα. Όλα μαθεύονται.

Αιγόκερε, μη βιαστείς να χαρείς για κάποιον που άλλαξε ξαφνικά συμπεριφορά προς εσένα. Κάτι θέλει, κάτι ετοιμάζει, καλό είναι να είσαι υποψιασμένη για να μην απογοητευτείς.

Υδροχόε, όσο σου λέει κάποιος να αποφεύγεις τις εντάσεις, τόσο τις προκαλείς. Σα να θες να είσαι μόνιμα σε μια ταραχή. Αν αυτό γεμίζει τη ζωή σου αυτή τη στιγμή, ok. Αλλά υπάρχουν και καλύτεροι τρόποι.

Ιχθύ, σήμερα δεν έχεις καμιά όρεξη για δουλειά. Ωραία, λοιπόν. Έλα να πάμε για καφέ. Αλλά πρώτα σιγουρέψου ότι δεν έχεις «κρεμάσει» κάποιον συνάδελφο. Κακό κάρμα, φίλε μου!

joytv.gr

loading...