Καλησπέρα στην αγαπημένη μου παρέα! Τι λέτε να θυμηθούμε λίγο τα παλιά;

Μη μου πείτε πως δε πιστεύετε στη τηλεπάθεια, θα τρελαθώ! Το χάρισμα αυτό το έχουμε όλοι οι άνθρωποι, όμως κάποιοι πιο πολύ και μάλιστα αν κάποιος το αντιληφθεί από μικρή ηλικία και το εκμεταλλευθεί καταλλήλως, τότε σίγουρα το τηλέφωνο, δε του χρειάζεται..!!

Πόσες φορές έχετε σκεφτεί ένα άτομο και εκείνη την ώρα σας έχει στείλει ένα μήνυμα ή βρίσκει έναν άλλον τρόπο επικοινωνίας? Πόσες φορές έχετε πιάσει τον εαυτό σας να μιλά για κάποιον, χωρίς ιδιαίτερο λόγο και μερικές ώρες ή μέρες μετά, το συναντάτε όλως τυχαίως και πολύ ξαφνικά στο δρόμο σας? Πόσες φορές έχει έρθει στο όνειρό σας, σας έχει μιλήσει μόνο με τη φιγούρα του και μετά, πολύ μετά έρχεται και το ανάλογο μαντάτο?

Απλά πράγματα, καθημερινά, που έχουν τεράστια σημασία, γιατί μας λένε κάτι.. Καταρχήν, δε μπορούμε να έχουμε τηλεπάθεια με όλο τον κόσμο! Αυτό γίνεται μόνο με τους ανθρώπους που αγαπάμε πολύ, που νοιαζόμαστε αρκετά, που ανησυχούμε, που αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μας! Ίσως να είναι το άλλο μας μισό, μπορεί ακόμα και το Κάρμα το ίδιο! Μπορεί στις προηγούμενες ζωές, να έχουμε ζήσει μαζί, μπορεί και τώρα, μπορεί και αύριο! Μόνο στις δυνατές σχέσεις η τηλεπάθεια, κυριαρχεί σε όλο της το μεγαλείο!

Και ερχόμαστε στα Ζώδια, που το καθένα από αυτά έχει και το χάρισμά του!

Ας δούμε λοιπόν, ποιοι είναι οι Μάγοι της παρέας και πώς μπορούν να το εκμεταλλευθούν..

Ο Δίδυμος έχει το χάρισμα της τηλεπάθειας, από τη στιγμή που γεννιέται! Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με το ζώδιο αυτό! Από το πουθενά σε παίρνει τηλέφωνο, από του πουθενά του απαντάς, δίχως να σε έχει ερωτήσει, από το πουθενά εμφανίζεται μπροστά σου! Ως μη σταθερός τύπος, έχει έντονη τη διαίσθηση του και η επικοινωνία είναι η λέξη που τον αντιπροσωπεύει πλήρως! Με το μυαλό του και μόνο σε ρωτά και εσύ απαντάς, δίχως να εκτίθεται ο ίδιος προσωπικά! Έχει όλα τα φόντα για να γίνει χειρομάντης, χαρτομάντης και φυσικά μόνο από το γραφικό χαρακτήρα που έχει κανείς, τον διαβάζει απέξω και ανακατωτά!

Ο Παρθένος είναι μια άλλη περίπτωση, όμως έχει σχέση! Δεν είναι τόσο πρόσχαρος όσο ο Δίδυμος, αντιθέτως είναι ο τύπος που δέχεται διάφορα προμηνύματα! Τι σημαίνει αυτό? Βλέπει τι θα γίνει, πριν καν συμβεί! Μπορεί να είναι για κακό, μπορεί και για καλό! Ανάλογα με το ψυχικό του κόσμο! Ως κατάσκοπος που είναι, συνήθως ρέπει προς τη καταστροφική ερμηνεία του οράματος που θα δει! Ο Παρθένος λιγομίλητος ως συνήθως, παρατηρεί τις λεπτομέρειες. Τα αυθόρμητα σχέδια που ζωγραφίζει κανείς την ώρα που επικοινωνεί μαζί του, είναι το αγαπημένο του αίνιγμα.. Ακόμα μπορεί να σε προφυλάξει από μια ασθένεια που θα εμφανισθεί στη ζωή σου, πολύ ξαφνικά!

Δείτε ακόμη: Πιστεύεις στο κακό μάτι; Αυτές είναι οι ευχές που το διώχνουν!

Ο Ζυγός πιάνει πουλιά στον αέρα! Πραγματικά όμως! Έχει αντίληψη μεγάλη, σε σημείο απίστευτο, αφού είναι γέννημα θρέμμα εγκεφαλικός τύπος, άρα όσο μεγαλώνει αλλάζει διάσταση θα έλεγα! Υπερευαίσθητη Αντίληψη, είναι το σωστό και τι σημαίνει αυτό? Την ώρα που κάτι συμβαίνει, το νιώθει, το καταλαβαίνει, το ξέρει! Είναι θέμα ενέργειας, κάτι που τον αφορά άμεσα! Ξέρει όταν χτυπήσει το τηλέφωνο, ποιος είναι και τι θα ακούσει! Η χρωματοθεραπεία, είναι το στοιχείο του, αφού μόλις δει τα χρώματα που φορά κανείς επάνω του, καταλαβαίνει αμέσως και το ψυχικό του κόσμο! Ασχολείται με τη πιο φευγάτη αστρολογία, αφού είπαμε, είναι σε άλλο επίπεδο τώρα!

Ο Σκορπιός το λατρεμένο μου ζώδιο! Ο Μάγος όλων των εποχών! Τα έχει όλα τα καλά και τα κακά συστατικά να κάνει τα πάντα, ανά πάσα στιγμή και ώρα! Ο Μυστικισμός είναι το στοιχείο του και η Τηλεπάθεια το παιχνίδι του! Το ζώδιο αυτό έχει όλα τα φόντα να σε μαγέψει, να σε υπνωτίσει, να σε παρασύρει στο κόσμο του! Όλα με το μυαλό και τίποτα άλλο! Λυπάμαι, αλλά δε ξεφεύγει κανείς από έναν Σκορπιό! Είναι ο άνθρωπος που έχει έρθει από τη προηγούμενη ζωή, για να σου δείξει τι θα συμβεί και τι πρέπει να μάθεις! Ο τρόπος του ο πιο σκληρός και απόμακρος!! Όμως και άκρως γοητευτικός!
Ο πνευματισμός και τα οράματα βασικά του στοιχεία..!@

Και τέλος στη λίστα των Top 5, έρχεται ο Υδροχόος, άλλη μεγάλη αδυναμία! Ο κομήτης της παρέας, αφού εμφανίζεται πάντα πολύ ξαφνικά και εξαφανίζεται το ίδιο! Όπου βρεθεί και όπου σταθεί, αναστατώνεται όλος ο κόσμος, μια ενέργεια παράξενη γεμίζει παντού, η δική του ενέργεια και όλοι πάνε σα ρομπότ, για να τον εξυπηρετήσουν! Είναι ένας αθόρυβος Μάγος, αφού ξέρει το τόπο, το χρόνο, τη στιγμή που θα κάνει σαματά, θραύση, πανικό και εκεί ξαφνικά θα χαθεί γιατί αυτό είναι το σωστό! Ο Υδροχόος, ξυπνά τον κόσμο, από τον ύπνο τον βαθύ, τον ταρακουνά με την απρόβλεπτη ενέργεια που εκπέμπει διαρκώς και αντιπροσωπεύει το μέλλον! Τα οράματα είναι το στοιχείο του, βλέπει διάφορα συνεχώς. Ασχολείται με την αστρολογία και τη θετική σκέψη..!!

Και για να μην αδικήσω και τα υπόλοιπα τα ζώδια, θα αναφερθώ απλά με λίγες λέξεις και εσείς θα ανακαλύψετε πού κρύβεται ο Αλέξης..!!!@ Πάντως συνεχίζω και πάμε στο Νο6..!!

Ιχθύες Οραματιστής Μέσα από τα όνειρα..
Τοξότης Προφήτης Μέσα από τη φιλοσοφία..
Κριός Ενστικτώδης Μέσα από τη ψυχολογία..
Καρκίνος Ευαίσθητος Μέσα από τη διακοή..
Λέων Εμπνευστής Μέσα από τα Ταρό..
Ταύρος Σωματοκεντρικός Μέσα από το μασάζ..
Αιγόκερως Δύσπιστος Μέσα από την εμπειρία της ζωής..!!!

Το θέμα αυτό το έγραψα μια φορά και ένα καιρό, όμως είχα πολύ έμπνευση και μιας που καλοκαιριάζει και οι αισθήσεις μας γίνονται πιο έντονες σκέφτηκα, να σας το θυμίσω, έτσι για να μη ξεχνιόμαστε..

magicfariel

athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη: Ποιος χαρακτήρας ελληνικής σειράς σε αντιπροσωπεύει ανάλογα με το ζώδιό σου!

Δείτε ακόμη: Ποια είναι τα πιο εκδικητικά ζώδια και τι θα κάνουν για να πάρουν τη ρεβάνς;

loading...