Κριός
Είστε από τα ζώδια που το κάνετε το θόρυβό σας! Γιατί ένα πάθος το κρύβετε μέσα σας, το αφήνετε και συσσωρεύεται και μετά η έκρηξη. Μπορεί κατά τη διάρκεια, να μη βγάζετε και πολλές φωνές, όμως όσο πλησιάζει η ώρα εκείνη, μπαίνει και ο Θεός Άρης στο κόλπο, σας μεταμορφώνει σε φανταχτερούς και μάχιμους εραστές! Ο άντρας ναι θα φωνάξει μέχρι να τον ακούσει όλο το τετράγωνο.. η γυναίκα όχι και τόσο.. Ντρέπεται.. τι θα πει η γειτονιά..

Ταύρος
Ντροπαλοί αρχικά, μέχρι να ανάψουν τα αίματα! Αργοκίνητοι κατακτητές είστε στο κρεβάτι, μέχρι να το πάρετε απόφαση, βασανίζετε πολύ το ενδιαφερόμενο το πρόσωπο. Εντάξει θα τα κλείσουμε τα φώτα, για να απελευθερωθείτε και να μη φαίνεται το σώμα σας, ναι τα χέρια κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς και φτάσαμε στο θέμα μας.. Η Αφροδίτη δρα αλλιώς στον άντρα και αλλιώς στη γυναίκα. Μια βραχνή φωνή, πιο βαθιά, τρίζουν οι τοίχοι! Σεισμός! Το πάθος ξεχύνεται στο σύμπαν!

Δίδυμος
Φωνακλάδες στο κρεβάτι, μεταξύ μας τώρα, ο Ταρζάν είναι αδερφή ψυχή! Θαυμάζετε τον εαυτό σας την ώρα εκείνη, αφού λατρεύετε να ακούτε τη φωνή σας. Ψωνάρες αλλά στον έρωτα όλα επιτρέπονται! Επειδή είστε και παράξενα πλάσματα εσείς, όλη τη δουλειά την έχετε κάνει πιο πριν με το φλερτ! Συνεπώς όταν φτάσετε στο κρεβάτι, είστε ήδη ξαναμμένοι, έτοιμοι για όλα και το ζείτε από τη πρώτη τη στιγμή. Λίγο άγριους σας βρίσκω.. Γυναίκες και άντρες.. στην ίδια τρέλα!

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ