29/04 – 03/05/2016
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτηκα σήμερα να σας γράψω κάτι το διαφορετικό, άλλωστε λίγο ακόμα έμεινε και οι διακόπτες θα κλείσουν και εμείς θα απογειωθούμε σε πιο χαλαρές καταστάσεις!

Τα άστρα για τις μέρες του Πάσχα, αν και ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος, μας τα λένε μια χαρά!

Το παράξενο είναι πως λίγος κόσμος θα ταξιδέψει, οι περισσότεροι θα προτιμήσουν τη φωλίτσα τους φέτος, πιο οικονομικά, πιο ζεστά και πιο ήρεμα. Οι τυχεροί φυσικά είναι οι Καρκίνοι, οι οποίοι θέλουν, δε θέλουν θα κάνουν ένα μαγικό ταξιδάκι.. και θα περάσουν πολύ super! Οι επόμενοι τυχεροί είναι οι Αιγόκεροι, γιατί το σύμπαν κρύβει πολύ ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις.. και όχι μόνο..

Μέρες που θα συναντήσουμε τις οικογένειές μας, θα δούμε φίλους από τα παλιά, θα νοσταλγήσουμε τις καλές τις εποχές, πού ήρθαν και έφυγαν αστραπιαία, θα φάμε και θα πιούμε μέχρι τελικής πτώσης, θα κοιμηθούμε σα μωράκια..

Τι άλλο θέλουμε από τη ζωή μας;;;;

Καλά να περάσετε, ότι και αν λένε τα άστρα..!!!!

φιλάκια….

Κριός
Μη περιμένετε πως θα σας αφήσουν στην ησυχία σας! Στις 29 θα συναντήσετε ανθρώπους, που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Καλό θα ήταν στις 30 να αποφύγετε να κάνετε περιττά τα έξοδα! Το γεγονός πως δε θα ταξιδέψετε, δε σημαίνει πως πρέπει να φάτε όλα τα σας τα χρήματα, έτσι ξαφνικά! Οικογενειακή ημέρα στη 1, θα βρείτε την ευκαιρία να αγαπήσετε ακόμα και με τους πιο παρεξηγησιάρηδες. Σας το χαλούν το κέφι στις 2 και 3, διάφορα λόγια. Απομακρυνθείτε, ξεκουραστείτε και πάρτε δυνάμεις για τις επόμενες ημέρες!

Ταύρος
Και εσείς μη περιμένετε να ταξιδέψετε! Σπιτικά και στη βάση σας! Φωνάζει και το σύμπαν, όχι σπατάλες, νομίζω καβούρια βλέπω.. Στις 29 και 30, κλείνεστε μέσα, κοιμόσαστε παραπάνω, ξεκουράζεστε πολύ, βέβαια, ως ανήσυχες ψυχές, όλο και με κάτι ασχολείστε και ας είστε σπίτι. Δεν έχει καμία σημασία αυτό! Φοβερή η μέρα σας στη 1, συναντάτε φίλους από τα παλιά, μπορεί και νέους, πάντως το ρίχνετε έξω, μέρα που είναι, σίγουρα θα είστε καλεσμένοι κάπου.. Ποιος να μαγειρεύει τώρα..;;; Να αποφύγετε τις αντιρρήσεις στις 2 και ναι το μυαλό σας, θα είναι στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, σε θέματα προόδου και εξέλιξης.. Στο κόσμο σας.. δηλαδή!

Δίδυμος
Θέλετε απεγνωσμένα να ταξιδέψετε, να πάτε κάπου, αλλά το χατίρι δε σας το κάνουν με τίποτα! Βέβαια, αν το επιθυμείτε τόσο πολύ, μπαίνετε στο αεροπλανάκι και εξαφανίζεστε, όμως θα αφήσετε πίσω σας συντρίμμια ως συνήθως! Η Αφροδίτη στις 30 μπαίνει στους Ταύρους και αυτό σας κάνει κατσούφηδες πολύ. Καμία όρεξη, ούτε για αγάπες, ούτε για λουλούδια. Ζορίζεστε πολύ στη 1 και 2, γιατί θα αναγκαστείτε να κάνετε παρέα, με ανθρώπους που δε σας αρέσουν και τόσο! Συνεπώς μαζί με το αρνί θα σουβλιστείτε και εσείς και κακιώνετε και προκαλείτε ένα λεκτικό πανικό! Στις 3 κάποια ψυχή σας σώζει! Εξαφανίζεστε και κάνετε το κέφι σας..

Καρκίνος
Η αλήθεια είναι πως στις 29 και 30, θα βρίσκεστε σε μια υπερένταση γιατί άλλα θέλετε εσείς για τον εαυτό σας, άλλα οι άλλοι! Τη βρίσκετε την άκρη και όλοι θα χαρούν, αφού μπορεί ο καθένας να τραβήξει το δρόμο του! Ταξιδεύετε, πιστεύω να ετοιμάζετε ήδη βαλίτσα, γιατί η επιθυμία σας να δείτε τους φίλους σας, την οικογένειά σας, τα λημέρια σας τα παλιά θα είναι μεγάλη! Φοβερές οι μέρες σας στη 1 και 2, είστε με τους ανθρώπους που αγαπάτε, βολτάρετε, ανταλλάσετε όμορφες και ξένοιαστε κουβέντες και το ταξίδι συνεχίζεται στις 3! Είναι να μη πάρετε φόρα! Όμως all together! Καλά να περάσετε!

Λέων
Λίγο γκρινιάρηδες σας βρίσκω στις 29. Κάτι ακούτε και δε σας αρέσει καθόλου! Ευτυχώς αλλάζει η διάθεσή σας από τις 30 και μετά, όμως όχι και τόσο για να ταξιδέψετε κάπου μακριά. Συνεπώς στη βάση σας και εσείς! Αυτό όμως δε σημαίνει κάτι το δυσάρεστο, γιατί οι προσκλήσεις από τα φιλαράκια θα πέσουν βροχή και δε θα ξέρετε τι να πρωτο κάνετε! Στη 1 περνάτε τέλεια, γιατί θα είστε με κόσμο που αγαπάτε, που ενδιαφέρονται για εσάς, που θα κάνουν τα πάντα για να σας το δείξουν! Λιονταρίσια μέρα, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας! Η φαντασία σας καλπάζει στις 2, κάνετε όνειρα, πολλά όνειρα, που δε πραγματοποιούνται φυσικά και ναι σας παίρνει λίγο από κάτω. Στις 3 επιστρέφει το μυαλό στη δουλειά!

Παρθένος
Εντάξει θα σας το πω ευθέως! Δε πάτε καλά! Όσο είναι ανοιχτά τα γυμναστήρια, θα τρέχετε σα τους λωλούς σα να ήρθε το τέλος του κόσμου! Το μυαλό σας στο σώμα σας και στη φυσική σας τη κατάσταση. Καμία σχέση με το κοκορέτσι, που αγωνιά ο κόσμος να γευτεί! Με την Αφροδίτη στο Ταύρο στις 30, ξεκινούν οι ομορφιές ξανά. Ότι πρόταση και αν σας κάνουν, να πείτε ναι γιατί δε ξέρετε τι μπορεί να προκύψει. Δε ταξιδεύετε, μένετε και εσείς σπίτι, όμως κάνετε νέες γνωριμίες. Να πάτε εκεί που σας έχουν καλέσει στη 1 και ας μην είναι οικογενειακό το σουαρέ. Ένα δώρο σας κάνουν στις 2, λέτε ευχαριστώ και ας μη σας αρέσει και τόσο. Γιόγκα στις 3, να επανέλθουν οι ισορροπίες μέσα σας..

Ζυγός
Η αλήθεια είναι πως δεν έχετε όρεξη να πάτε πουθενά! Όμως μια πρόταση μπορεί να το αλλάξει όλο αυτό, είστε και λίγο άνεμος, άγνωστο το πού θα καταλήξετε και το πώς! Ευτυχώς που η Αφροδίτη κάνει τα μαγικά της, σας βάζει μυαλό και τις μέρες αυτές θα είστε πολύ προσεκτικοί με τα χρήματά σας. Δε θα ξεφύγετε εν ολίγοις και αυτό μπορεί να είναι και ένα μικρό θαύμα.. Στη 1 τη Κυριακή του Πάσχα, θα είστε σίγουρα με ανθρώπους που αγαπάτε, χαλαρά, θα την αποφύγετε τη βαβούρα και θα μπορέσετε να μοιράσετε πολλά συναισθήματα. Μια καλή πράξη στις 2 θα σας φτιάξει πολύ το κέφι. Μια ευχάριστη είδηση έρχεται στις 3!

Σκορπιός
Θα ταξιδέψετε ή όχι; Παράξενα μας τα λένε για εσάς φέτος τα άστρα! Θα ασχοληθείτε με κάτι που αγαπάτε πολύ! Η δημιουργικότητά σας στα ύψη, θα εκμεταλλευτείτε τις μέρες αυτές, για να δουλέψετε τα θέματά σας καλύτερα, γιατί κάτι τρέχει.. σωστά;;; Ο ανάδρομος Ερμής σας τρελαίνει το μυαλό, συνεπώς κολλάτε με τις λεπτομέρειες και γίνεστε πολύ αγύριστο κεφάλι! Από τις 30 και μετά να προσμένετε να εμφανιστεί ένας έρωτας από το παρελθόν, να σας θυμίσει εποχές, εντελώς διαφορετικές. Στη 1 Κυριακή του Πάσχα σας σέρνουν με το ζόρι, για να βρεθείτε κοντά στο αρνί, εντάξει μη φάτε αν είστε χορτοφάγοι, η παρέα είναι που μετράει και η παρουσία σας φυσικά. Φλερτάρετε επικίνδυνα στις 2 ανεξάρτητα εάν έχετε σχέση ή όχι! Υπάρχει ένα άτομο που σας αρέσει πολύ στις 3! Είδατε τι κάνουν οι σούβλες και οι παρέες;;;;

Τοξότης
Αν δε ταξιδέψετε εσείς, τότε το σύμπαν έχει πυρετό! Τέλος! Συνεπώς καταλάβατε τι εννοώ; Βέβαια και στο σπίτι σας να μείνετε, πάλι όμορφα θα περάσετε, γιατί θα βρείτε το χρόνο και να ξεκουραστείτε και να ανταμώσετε με διάφορες παρέες και να καλύψετε το κενό σε οικογενειακό επίπεδο! Σε καλό θα σας βγει να είστε σίγουροι! Στις 30 κάπου θα σας καλέσουν, θα πάτε και ναι θα φλερτάρετε με μια ύπαρξη ολίγον απαγορευμένη! Άγιες μέρες τι πάτε να κάνετε;;; Οικογενειακή ημέρα στη 1 θα δείξτε το καλύτερό σας εαυτό, θα ηρεμήσουν όλοι ακόμα και εσείς.. Στις 2 όμως μια σκέψη σας κάνει λίγο μελαγχολικούς. Έπρεπε να ταξιδέψετε τελικά.. Προλαβαίνετε να αλλάξετε γνώμη.. (αναφέρομαι στο σήμερα). Λύστε τις παρεξηγήσεις στις 3 με αγαπημένα πρόσωπα..

Αιγόκερως
Καταπληκτικές οι μέρες του Πάσχα για εσάς! Φτου μη σας ματιάσω! Γίνεστε αυθόρμητοι πολύ, κάτι σα τα μικρά τα παιδιά, έχετε όρεξη για πειράγματα, για χαμόγελα και φυσικά να ταξιδέψετε! Δε σας νοιάζει αν θα πάτε κάπου κοντά ή μακριά, το ζητούμενο θα είναι να μπείτε στο αμάξι και να εξαφανιστείτε έστω για μερικές ωρίτσες! Στη 1 μυστήρια μας τα λένε τα άστρα. Δε θα κάνετε εσείς το τραπέζι; Θα το κάνει κάποιος άλλος; Θα βγείτε έξω για φαγητό; Κάτι δε μου αρέσει εδώ πέρα. Συνδυάστε τα παραδοσιακά.. όμως τι εννοεί ο ποιητής; Όμορφες συζητήσεις κάνετε, ηρεμεί η ψυχούλα σας και μια ευχάριστη είδηση στις 3 σας απογειώνει.. Επιστροφή στο κόσμο του χρήματος!

Υδροχόος
Τι έγινε; Φέτος δεν έχει ταξιδάκι; Θα μείνετε στο σπίτι παρέα με την οικογένειά σας; Μήπως έχετε πυρετό;;; Βέβαια, είστε από τους χαρακτήρες που δε προσμένετε τέτοιες μέρες για να πάρετε τους δρόμους.. Ταξιδεύετε όταν οι άλλοι κοιμούνται.. Οπότε στις 29 και 30, θα αράξετε στο σπίτι σας, μόνοι, παρέα με τις σκέψεις σας και θα προσπαθήσετε να οργανωθείτε, καλύτερα! Σε τι θέμα; Υπαρξιακό φυσικά! Στη 1 ναι θα είστε με την οικογένειά σας, θα κάνετε τη καρδιά σας πέτρα, θα προσγειωθείτε λίγο στη γη.. θα διαπιστώσετε όμως γιατί τους αγαπάτε τόσο πολύ! Σκούρα τα πράγματα στις 2, νομίζουν πως έχετε τις γλύκες σας, σας ζητούν κάτι και τρελαίνεστε κανονικά! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Ή λέτε ένα ηρωικό όχι και χαμός ξανά ή συμβιβάζεστε κάπου στη μέση. Το μυαλό σας στο χρήμα στις 3!

Ιχθύς
Το ταξίδι το έχετε ήδη οργανώσει, όμως θα σας κάνω μια ερώτηση. Πού πάτε με ανάδρομο Ερμή;;; Να περιμένετε κάτι να αλλάξει τη τελευταία τη στιγμή, ναι μεν θα αναστατωθείτε, αλλά κάθε εμπόδιο για καλό! Να αποφύγετε την οδήγηση μέρες που είναι, δε το έχετε και καθόλου, μπορεί να βρεθείτε μέσα σε ένα χαντάκι από το πουθενά! Στη 1 σίγουρα θα είστε με ανθρώπους που αγαπάτε, όμορφες, ζεστές στιγμές θα ζήσετε, χαλαρώνουν οι αισθήσεις και η φαντασία σας καλπάζει σε τόπους μαγικούς και ονειρεμένους.. Μπορεί να κάνετε τη τρέλα στις 2 να μπείτε μέσα σε ένα αεροπλάνο και να εξαφανιστείτε κάπου μυστήρια! Άλλωστε πάντα δεν ήσασταν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας; Αυθόρμητες μέρες πολύ και σκανδαλιάρικες..

magicfariel

athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για όλη την Μεγάλη Εβδομάδα!

Ποια Ζώδια έχουν το χάρισμα της Τηλεπάθειας, by MagicF’Ariel!

Με τι εξοργίζεται το κάθε ζώδιο και με ποιους τρόπους ηρεμεί.

loading...