Καλησπέρα ξωτικά μου.. Θα επιμείνω σε αυτόν τον μήνα τον τόσο μαγικό, γιατί είναι καλοκαίρι, είναι βράδυ Παρασκευής, τα τζιτζίκια λαλούν, είναι στα φόρτε τους και γουστάρω.. τρελά! Για αυτό μοιράζομαι τη μοναξιά μου με εσάς, γράφοντας αυτά τα λίγα λόγια..

Ο Ιούλιος ο φετινός είναι μαγικός.. Το νιώθω, συμβαίνει, δε ξέρω όμως τι είναι και από πού έρχεται.. Λατρεύω τις νύχτες, ο ουρανός σκοτεινό μπλε και τα αστέρια τόσο λαμπερά, τρεμοσβήνουν.. κάποια, αναρωτιέμαι φέτος θα κάνω εκείνη την ευχή;;;
Ο Έρωτας, ναι αυτό το κακό το παιδί, ή το κακό το κορίτσι, έρχεται, είναι εδώ, μας σκανδαλίζει, ναι για τον Έρωτα μιλώ.. Τι θέλει; Να νιώσει καλοκαιράκι εεεε;;; Τα καυτά τα φιλιά.. Εκείνο το άγγιγμα.. Ναι.. καλά διαβάζετε.. Έφτασε.. Είναι εδώ.. Προσωπικά δε τον βλέπω.. αλλά μπορεί να τον βλέπεις εσύ.. Ωραίος δεν είναι;;;;

Να συνεχίσω;;; Δε θέλω..

φιλάκια..

Κριός
Το σύμπαν σας γλυκό κοιτάζει και σας κλείνει το μάτι πονηρά! Είναι με το μέρος σας και θα σας δώσει τόση μαγική ενέργεια που θα καταφέρετε να λύσετε θέματα σχέσεων κα όχι μόνο! Ξαφνικά θα βρεθούν απαντήσεις σε τόσα ερωτήματα και θα ηρεμήσουν τουλάχιστον οι δικοί σας οι άνθρωποι. Όποιος και αν τα βάλει μαζί σας, θα τον εξολοθρεύεστε με τον έναν ή τον άλλο τον τρόπο και θα μπορέσετε να τη βγείτε με κόκκινο και να παραμείνετε νικητές στο έργο σας!

Ταύρος
Το σύμπαν σας στέλνει έναν νέο έρωτα! Ως δια μαγείας, θα βγείτε από το σπίτι, θα το ρίξετε στη διασκέδαση και κάπου ανάμεσα στο πλήθος θα βρεθούν εκείνα τα δυο μάτια, που θα σας αναστατώσουν πολύ γλυκά και όμορφα. Αισθησιακοί όσο ποτέ, σέξι επίσης και γοητευτικοί πολύ, καταφέρνετε το ακατόρθωτο για τα δικά σας τα δεδομένα, να σας ερωτευτούν παράφορα! Συνεπώς μια νέα ύπαρξη προσεχώς! Και μαζί με τον έρωτα, έρχεται και μια νέα επαγγελματική πρόταση!

Δίδυμος
Νομίζω είστε τα ζαβά της παρέας. Όλος ο κόσμος σκέφτεται διακοπές και εσείς δουλειά και πάλι δουλειά! Βέβαια καιρός ήταν, να γεμίσουν και λίγο οι τσέπες σας με το χρήμα που τόσο το λατρεύετε, μπας και πληρώσετε και κανά σπασμένο και σταματήσουν να σας ενοχλούν ο ένας και ο άλλος! Το σύμπαν σας στέλνει μια δουλειά, που θα σας αρέσει πολύ, που θα σας δώσει όλα όσα επιθυμείτε και όχι μόνο! Βλέπει ο κόσμος το πρόσωπό σας ξανά, σας θαυμάζει και σας το δείχνει με κάθε τρόπο!

Καρκίνος
Πώς να σας το πω; Το σύμπαν φέρνει ένα μωρό σε εσάς που τόσο πολύ το επιθυμείτε! Ναι είναι η εποχή σας, για αυτό να μην εγκαταλείπετε τη προσπάθεια, ο επιμένων άλλωστε νικά και αν είναι ένα θέμα που σας βασανίζει καιρό τώρα, τα άστρα λένε πως έφτασε στο τέλος του! Σε γενικές γραμμές, το ρίχνετε στη δουλειά όμως όχι και τόσο πολύ, αφού τις μισές μέρες θα τρέχετε και δε θα φτάνετε και τις άλλες μισές θα είστε τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.. Καλοκαίρι είναι απολαύστε το!

Λέων
Αν κατάλαβα καλά, σύντομα το σύμπαν θα κάνει τα μαγικά του και θα σας πουν για μια αύξηση ή για μια νέα δουλειά! Μέχρι να φύγει το καλοκαίρι, θα έχει λυθεί το θέμα αυτό και θα είστε με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά! Λίγη υπομονή ακόμα. Πάντως σας θαυμάζουν, είστε σε  πολύ καλό δρόμο και θα σας το δείξουν! Βάζετε ένα τέλος σε ότι σας χαλάει, σε ότι σας πληγώνει και αλλάζετε σελίδα στη ζωή σας! Αρκετοί μπορεί να βρεθείτε και σε άλλη χώρα προκειμένου να φτιάξετε κάτι μεγάλο!

Παρθένος
Είναι ο μήνας σας, για αυτό δε θέλω να σας ακούω να βογκάτε! Να τελειώσετε με τις δουλειές σας και να πάρετε μια άδεια να εξαφανιστείτε! Όσοι το κάνετε αυτό, να ξέρετε πως το σύμπαν θα σας απελευθερώσει μαγικά, που σημαίνει πως μπορεί να αφήσετε και τον έρωτα να μπει μέσα στη ζωή σας.. Ναι σας περιτριγυρίζει καιρό τώρα, εσείς τον διώχνετε, αλλά σε λίγες μέρες θα μπουκάρει με το έτσι θέλω! Εκεί να σας δω! Βγείτε έξω, διασκεδάστε, πιείτε λίγο παραπάνω, κανείς δε θα σας παρεξηγήσει.. Πιο κοινωνικοί και αγαπητοί από ποτέ!

Ζυγός
Στο κόσμο σας ως συνήθως, αλλά καλό είναι και αυτό! Το σύμπαν θα σας σπρώξει στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις.. Ψάχνεστε στον επαγγελματικό το τομέα, θέλετε περισσότερα λεφτά και θα τα βρείτε όλα, γιατί έφτασε ο καιρός! Όλα είναι θέμα αποφάσεων, συνεπώς ξεχάστε εκείνο το πέρα-δώθε και ή το ένα ή το άλλο! Ότι σας κρατάει δεμένους με το παρελθόν, θα φύγει ως δια μαγείας και θα κάνετε πολλά νέα βήματα μπροστά έτσι ξαφνικά! Ακόμα λέτε και το Σ’αγαπώ σε μια ψυχή και ας το αποφεύγατε τόσο καιρό..

Σκορπιός
Και μπαίνω κατευθείαν στο ψητό! Τον έρωτα εκείνο το μεγάλο και το τρανό δε τον αποφεύγετε με τίποτα! Όσο του κρύβεστε εσείς, άλλο τόσο σας ψάχνει, για αυτό αφεθείτε επιτέλους και ότι προκύψει.. Μη τον φοβάστε.. Έφτασε η εποχή! Το σύμπαν επίσης σας βάζει μέσα σε ένα αεροπλάνο και σας προσγειώνει σε μέρη απίθανα, για εσάς τους totally εργασιομανής! Θα καταφέρετε να πιάσετε το όνειρο από τα μαλλιά και να το κάνετε δικό σας ο κόσμος να χαλάσει! Τι περιμένετε; Ακόμα;;;

Τοξότης
Βρίσκεται στο δρόμο σας μια ψυχή από το παρελθόν και σας αναστατώνει ευχάριστα. Το σύμπαν σας στέλνει μια νέα επαγγελματική ευκαιρία και συνεργασία με ένα άτομο που γνωρίζετε πολύ καλά και σίγουρα αν ξεπεράσετε κάποιες διαφορές, μπορεί να κάνετε ένα θαύμα! Ιδανικότερη περίοδος για να αράξετε το κορμί σας στη θάλασσα, γιατί έρχονται τρικυμίες και φουρτούνες και τσουνάμι και θα πρέπει να είστε στη βάση σας! Προς το παρόν ανοίξτε τα φτερά σας, προς το άγνωστο και ότι προκύψει!

Αιγόκερως
Το σύμπαν σας θέλει πιο κοινωνικούς και θα το πετύχει αυτό! Θα έχετε πολλές προσκλήσεις για έξω, για να πάτε σε διάφορα μέρη και καλά θα κάνετε να ακολουθήσετε τη καρδιά σας, για να περάσετε όμορφα και ωραία. Γίνεστε αξιαγάπητοι, πιο ευαίσθητοι και πιο προσιτοί και αυτό σας κάνει δημοφιλής. Έτσι αντλήστε ενέργεια γιατί θα τη χρειαστείτε κάποια στιγμή στο μέλλον. Αγαπήστε το σύντροφό σας, φλερτάρετε άφοβα και εκφραστείτε ελεύθερα!

Υδροχόος
Απογειώνεστε χρυσά μου.. έφτασε η εποχή που κάθε μέρα θα είναι καλύτερη από την άλλη! Και τα νέα; Ερωτεύεστε! Σας χτυπά το βέλος κανονικά και αυτή τη φορά δε θα αντισταθείτε και τόσο, είστε έτοιμοι να ενδώσετε! Έτσι λένε τα άστρα, αυτά σας μεταφέρω.. με τον τρόπο ενός ξωτικού φυσικά.. !!! Ταξιδεύετε συνεχώς, συναντάτε πολύ κόσμο, δείχνετε το καλύτερό σας εαυτό και σας θαυμάζουν.. Υπάρχει καλύτερο από αυτό; Παίρνετε το αίμα σας πίσω, με όμορφο τρόπο και φτιάχνει πολύ το ψυχολογικό.. Έφτασε η εποχή της δικαίωσης σε όλους τους τομείς της ζωής σας! Εκμεταλλευτείτε τη μαγική ενέργεια που σας στέλνει το σύμπαν.. μην αντιστέκεστε!

Ιχθύς
Τα μάτια σας χίλια δεκατέσσερα! Ο Ιούλιος είναι ένας μυστήριος μήνας για εσάς, που δε θα σας αφήσει και τόσο να χαλαρώσετε. Το θέμα δουλειά σίγουρα σας βασανίζει, αλλά ακόμα περισσότερο εκείνο το αύριο! Το σύμπαν σας στέλνει δύναμη και κουράγιο, σας κάνει πιο αποφασιστικούς και απαιτητικούς και ίσως να κάνετε εκείνο το τέλειο το ξεκαθάρισμα. Οργώστε τώρα το χωράφι, για να καρποφορίσει αργότερα. Γιατί έρχονται ζόρικα φαινόμενα.. ας είστε έτοιμοι!!!

magicfariel

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σχέσεις με διαφορά ηλικίας- Πώς τις αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο

Έρωτες του καλοκαιριού- Ποια ζώδια τους παίρνουν σοβαρά

Ο έρωτας στο μήνα του Καρκίνου- Νέα ερωτικά σκιρτήματα και γνωριμίες για όλα τα ζώδια!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Λιώσαμε! Τα παιδιά του Σάκη Ρουβά στο X-Factor και η δημόσια αφιέρωση!

Η Ευρυδίκη καρφώνει τον Κοργιαλά: «Αν δεν έχεις κάτι να σε ενώνει τότε…»

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε την πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές της – Το φορεματάκι της Μαρινούλας έκλεψε τις εντυπώσεις!

loading...