Κριός
Έχει υπομονή, μπορεί να φλερτάρει διαρκώς, να δείχνει ασταθής, αλλά όταν νιώσει έρωτα για ένα πρόσωπο, τότε θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί η κατάλληλη η στιγμή, ανεξαιρέτως πόσος καιρός θα περάσει. Του γίνεται μια αθέατη, μυστική εμμονή και συνεχώς βρίσκει τρόπους για να πλησιάσει και να πετύχει το στόχο του.
*Είναι από τους ανθρώπους, που τον ανεκπλήρωτο έρωτα, συνήθως τον εκπληρώνουν..
Ταύρος
Ρομαντική ύπαρξη που ζει για τον ανεκπλήρωτο έρωτα. Λατρεύει τα δύσκολα, πεισμώνει, φαντάζεται, ονειρεύεται, το παραμύθι. Ως αργόστροφος στο είδος, χάνει ευκαιρίες μοναδικές, όμως ο χρόνος τα φέρνει έτσι, που κάπως, κάπου, κάποτε, βρίσκει το άλλο του μισό και τότε συγκλονίζεται, αφού το πρόσωπο, είναι κάποιος από ο παρελθόν, μια οικεία φιγούρα, εκείνος ή εκείνη, που ήρθε και έφυγε πολύ βιαστικά..
*Είναι άνθρωπος που θα αφήσει το σύμπαν, να αποφασίσει, αν θα εκπληρωθεί ο έρωτας αυτός ή όχι. Αβέβαια όλα!

Δίδυμος
Δεν έχει ανεκπλήρωτους έρωτες ένας τέτοιος χαρακτήρας. Είναι τόσο εγκεφαλικός και επικοινωνιακός, φλερτάρει διαρκώς και συνήθως πετυχαίνει το στόχο του. Ζει ένα μεγάλο έρωτα, σε συχνότητα μεγάλη. Μια από εδώ, μια από εκεί, μια παραπέρα. Βαριέται εύκολα για αυτό ψάχνει αιωνίως να βρει τον ανεκπλήρωτο έρωτα, για να ασχολείται με κάτι και να γουστάρει.
*Ο άνθρωπος αυτός θα πρέπει να λέει συχνά «..Ποιο ανεκπλήρωτοι έρωτες και κουραφέξαλα..»

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

loading...