Και όμως ξαναήρθε αυτή η περίοδος! Από τις 17 του μήνα μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής είναι ανάδρομος στο κοινωνικό ζώδιο του Ζυγού και αυτό μπορεί να σημαίνει ένα μόνο πράγμα: αλλαγές αλλά και καθυστερήσεις.

Αυτό σημαίνει πως αν πρόκειται να κάνεις οτιδήποτε όπως το να εκφραστείς προφορικά ή γραπτά πρέπει να προσέξεις, αφού οι παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών. Καλό είναι να αφήσεις τις πολύ σημαντικές αποφάσεις για αργότερα και να μην κάνεις μεγάλες αγορές πριν τις σκεφτείς πολύ καλά.

Παρακάτω θα μάθεις πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου.

Κριός:

Το θέμα για εσένα είναι να επαναπροσδιορίσεις το ζήτημα της σχέσης σου στην διάρκεια του ανάδρομου Ερμή. Το διάστημα αυτό δεν αποκλείεται να έχεις δεύτερες σκέψεις για ένα υποθετικό σενάριο που αφορά εσένα και τον σύντροφο σου. Είσαι πραγματικά έτοιμη να δεσμευτείς και να προχωρήσεις την σχέση σου στο επόμενο επίπεδο; Είναι όντως αυτός ο άνθρωπος της ζωής σου; Αντί να ψάχνεις για τις απαντήσεις καλά θα κάνεις να κάνεις απλά στον εαυτό σου διαρκώς αυτές τις ερωτήσεις και σίγουρα η απάντηση που ζητάς θα έρθει.

Ταύρος:

Ο ανάδρομος αυτός Ερμής επηρεάζει τον τομέα της δουλειάς σου και αυτό σημαίνει πως μπορεί να έχεις μια χρυσή ευκαιρία για να κάνεις τια απαραίτητες αλλαγές σε κάποιο πρότζεκτ στο χώρο της δουλειά που έχεις αναλάβει. Αν κάνεις τις απαραίτητες «συμμαχίες» με τους συναδέλφους σου μπορεί να ανακαλύψεις πως μια διαφορετική προσέγγιση στα πράγματα από όλους θα μπορέσει να κάνει πιο εφικτή την επιτυχία που τόσο πολύ θέλεις!

Δίδυμοι:

Θέματα καρδιάς επανέρχονται στο προσκήνιο και ζητούν την δική σου προσοχή εδώ και εβδομάδες. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να δράσεις και να πάρεις αποφάσεις. Όχι αυτό δεν είναι κάτι που θα γίνει από τη μια μέρα στην άλλη ειδικά όταν έχεις την τάση να αποφασίζεις κάτι το πρωί και την επόμενη ημέρα να έχεις αλλάξει γνώμη. Αν αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν και χαλαρώσεις θα δεις πως όλα θα πάνε καλά. Δεν αποκλείεται να δεις πως κάποιος πρώην μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο οπότε το θέμα χρειάζεται έξτρα προσοχή.

Καρκίνος:

Τις τελευταίες εβδομάδες σκέφτεσαι πολύ συχνά τον τρόπο με τον οποίο ζεις αλλά και τον άνθρωπο με τον οποίο συμβιώνεις. Το ερώτημα εδώ είναι αν περνάς καλά και κατά πόσο θέλεις να συνεχίσεις να μένεις μαζί του. Μπορεί απλά να σκεφτείς τώρα πως εσύ και ο σύντροφος σου θέλετε να κάνετε οικονομία για να μετακομίσετε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι. Τα όνειρα σου γενικά γυρίζουν γύρω από το σπίτι και καλά θα κάνεις να μην πελαγώσεις και να μην τα σκεφτείς όλα μαζί. Σιγά-σιγά θα δεις πως όλα σου τα όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα.

Λέων:

Αυτό το διάστημα δεν είναι ιδανικό για να υπογράψεις συμβόλαια και συμφωνίες αλλά ούτε και για να πάρεις μεγάλες αποφάσεις. Φυσικά και εδώ ισχύουν οι γενικοί «κανόνες» του ανάδρομου Ερμή αλλά στην δική σου περίπτωση έχουν ακόμη πιο έντονες επιρροές και αυτό για τον λόγο πως ο ανάδρομος αυτός Ερμής επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας σου. Χρησιμοποίησε αυτό το διάστημα για να «δουλέψεις» αυτές τις σκέψεις μέσα στο μυαλό σου ώστε να μπορέσεις αργότερα να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Παρθένος:

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τον οίκο σου που σχετίζεται με τα εισοδήματα σου και τα περιουσιακά σου στοιχεία γενικότερα οπότε δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να χρειαστεί να ξαναδείς λιγάκι τα έσοδα αλλά και τα έξοδα σου. Αν έχεις ένα κοινό περιουσιακό στοιχείο με τον σύντροφο σου ή κάποιο μέλος της οικογένειας σου δεν αποκλείεται να προβληματίζεσαι σχετικά με το αν πρέπει να το πουλήσεις ή να το κρατήσεις. Μην πάρεις αυτή την στιγμή κάποια σημαντική απόφαση.

Ζυγός:

Συγχαρητήρια! Κέρδισε το τζάκποτ της σύγχυσης! Οκ μπορεί αυτό να μην ακούγεται σαν κάτι καλό αλλά αν καταφέρεις να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα προς όφελος σου θα δεις πως θα βρεις και την λύση κάπου ανάμεσα στη σύγχυση και την διαύγεια. Επομένως αντί να προσπαθείς να τρέξεις μακριά από όλους και από όλα δεν έχεις παρά να βρεις τη λύση που ζητάς ήρεμα και ωραία.

Σκορπιός:

Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να χαλαρώσεις και να αφήσεις το μυαλό σου να «ξεκουραστεί» από τις σκέψεις. Εξάλλου αυτό το διάστημα το κορμί σου χρειάζεται όσο τίποτα την ξεκούραση και το μυαλό σου έχει ανάγκη από την δική του πνευματική τροφή. Μπορεί κιόλας να συνειδητοποιήσεις πως είσαι κάπως ψυχολογικά κουρασμένη τώρα και έτσι δεν μπορείς να έχεις όλες τις απαντήσεις με την μια. Δώσε λίγο χρόνο στην κατάσταση έτσι ώστε να βρεις τις απαντήσεις που ζητάς στα πιο σημαντικά θέματα που σε απασχολούν. Σκέψου απλά την περίοδο αυτή του ανάδρομου Ερμή σαν ένα διάστημα πνευματικής ξεκούρασης.

Τοξότης:

Καλό είναι να μην μπλεχτείς σε περίεργες σκέψεις που σχετίζονται με τους φίλους σου τις επόμενες εβδομάδες. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς κατά πόσο εσύ και οι φίλοι σου είστε στο… ίδιο επίπεδο. Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει θέματα φιλίας και σίγουρα δεν είναι η ιδανική περίοδος για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τις φιλίες αλλά είναι μια καλή στιγμή για να επανασυνδεθείς με παλιούς φίλους που έχεις χάσει εδώ και καιρό.

Αιγόκερως:

Μια απόφαση που σε μπερδεύει και σχετίζεται με την καριέρα σου δεν αποκλείεται να σε απασχολήσει αυτές τις μέρες, με τον ανάδρομο Ερμή να επηρεάζει κυρίως τα επαγγελματικά σου θέματα. Αντί να βιαστείς να κάνεις αλλαγές δεν έχεις παρά να αφήσεις τις απόψεις σου να ξεχωρίσουν τις επόμενες μέρες. Αν έχεις προγραμματίσει κάποια συζήτηση για ένα επαγγελματικό θέμα με κάποιον που έχει θέση κύρους στη δουλειά σου δεν θα ήταν κακή ιδέα να την προγραμματίσεις για μετά τις 9 Οκτωβρίου. Και να είσαι σίγουρη πως κάποιες καθυστερήσεις που μπορείς να έχεις στη δουλειά δεν αποκλείεται να αποδειχθούν σωτήριες για εσένα.

Υδροχόος:

Μπορεί να μην είναι και η καλύτερη περίοδος για εσένα αυτό το διάστημα ή απλά μπορεί να βιάζεσαι να μάθεις πολλά νέα πράγματα για να αποκτήσεις κάποιο δίπλωμα ή κάποιο πτυχίο. Αν προετοιμάζεσαι για κάποιο πολύ σημαντικό πρότζεκτ στη δουλειά τώρα είναι μια ιδανική περίοδος να «κλείσεις τις τρύπες» που μπορεί να βρεις και να γεμίσεις τα κενά. Το μόνο βέβαιο είναι πως οι κόποι σου θα αποδώσουν και θα νιώσεις πραγματικά περήφανη για τη δουλειά σου.

Ιχθείς:

Δεν είναι πάντα εύκολο το να συζητάς με τον σύντροφο σου τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Τώρα που ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει κυρίως θέματα που σχετίζονται με τα κοινά σου οικονομικά οι αποφάσεις που σχετίζονται με τα χρήματα και που ζητούν την προσοχή σου μπορεί να σου κάνουν τα νεύρα …κρόσσια! Αν δεις πως έχει τεράστιες διαφωνίες με τον σύντροφο σου για το πού θα επενδύσετε τα χρήματα σας καλό είναι να το σκεφτείς καλά πριν πεις πράγματα που αργότερα θα μετανιώσεις. Σκέψου καλά αυτά που έχει να πει και η άλλη πλευρά και θα δεις πως τότε μόνο θα καταφέρεις να πετύχεις ένα εποικοδομητικό αποτέλεσμα.

womenonly.gr

loading...