Εκμεταλλευθείτε έξυπνα αυτήν τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, τον «οικοδόμο» του ουράνιου στερεώματος, προκειμένου να εντοπίσετε τι θεωρείτε πολυτιμότερο στη ζωή σας και να κινήσετε αντίστοιχα τα νήματα της πορείας σας.
Ο Ταύρος είναι ο οικοδόμος του ζωδιακού: Bάζει βάσεις και δίνει σχήμα στη δημιουργία. Ο Ταύρος σχετίζεται με την ασφάλεια, τους πόρους και τις αξίες -που δεν αναφέρονται μόνον στις αγοραστικές τιμές και το χρήμα, αλλά που σχετίζονται με ό,τι εκτιμούμε, με ό,τι τού δίνουμε τον χρόνο, την προσοχή και το ενδιαφέρον μας. Και επί πλέον με ό,τι εκτιμάμε στον εαυτό μας.
Εάν αισθανόμαστε ότι δεν αξίζουμε καμία περιουσία, κανένα υλικό απόκτημα, κανένας λογαριασμός στην τράπεζα δεν μας κάνει ευτυχισμένους, όσο κι αν η εποχή λέει το αντίθετο. Η Nέα Σελήνη μάς δίνει την ευκαιρία να αναλογιστούμε τι είναι εκείνο που μας ευχαριστεί, τι μας ισορροπεί και μας δημιουργεί ασφάλεια, τι μας δίνει ικανοποίηση και χαρά και τι είναι αυτό που μας εμποδίζει να αισθανθούμε ολοκληρωμένοι. Όπου πέφτει στον γενέθλιο χάρτη μας αυτή η Νέα Σελήνη (όποιος οίκος δηλαδή ξεκινά με τον Ταύρο στην αρχή του) εκεί είναι όπου χρειάζεται να κάνουμε μια καινούργια αρχή ώστε να ενεργοποιήσουμε και να διευρύνουμε την αυτοεκτίμηση και τον αυτοσεβασμό μας.

Οι δύο προσωπικοί πλανήτες που συνεχίζουν την ανάδρομη πορεία τους κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης μάς προ(σ)καλούν να ξεκαθαρίσουμε αυτά που πραγματικά θέλουμε, προσδοκούμε και επιθυμούμε. Με τον Ερμή ανάδρομο (στον Ταύρο μέχρι τις 22/5) χρειάζεται να έχουμε κατά νου ότι είναι πολύ πιθανόν να μη συνεννοούμαστε ικανοποιητικά, να υπάρχουν ρωγμές στην κατανόηση, διαφορετική ανάγνωση των καταστάσεων, σκέψεις και απόψεις που δεν συγκλίνουν μεταξύ τους, όση προσπάθεια κι αν κάνουμε.

Ζώδια: Καθοριστικός μήνας ο Μάϊος για όλους – Ποια ζώδια θα γνωρίσουν το άλλο τους μισό;

Μη θεωρείτε τη συνεννόηση δεδομένη -με ανάδρομο Ερμή δεν είναι. Οι παρανοήσεις είναι συνηθισμένες: Ό,τι είπατε πιθανόν δεν είναι αυτό που άκουσε ο άλλος και το αντίθετο. Επαναλάβετε, βεβαιωθείτε ότι ο άλλος κατάλαβε κι ετοιμαστείτε για αναβολές, καθυστερήσεις και μικροαναποδιές, που με τον Ερμή στον Ταύρο πιθανόν να σχετίζονται με οικονομικές δοσοληψίες, έκτακτα έξοδα, χρήματα που δεν έρχονται και λογαριασμούς που εμφανίζονται ξαφνικά.

Η πίεση να ξανασκεφτούμε αποφάσεις, ιδέες, σχέδια και σχέσεις από το παρελθόν γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αυτήν τη φορά, αφού και ο Άρης είναι ανάδρομος. Ένα παρελθόν που έχει ψυχικές, συναισθηματικές ή και υλικές εκκρεμότητες επανέρχεται για να διορθωθεί, να επιλυθεί, να τελειώσει οριστικά.

Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος γύρω στις 80 ημέρες κάθε δύο χρόνια περίπου και μπορεί να είναι προβληματικός στην ανάδρομη φάση του. (Η τωρινή του ανάδρομη φάση ξεκίνησε στις 17 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου). Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκειά του σχέδια δείχνουν την αδυναμία τους ή δεν προχωρούν, ή χάνουν τη δυναμική τους και προσγειώνονται άτσαλα ή αναβάλλονται. Με ανάδρομο τον Άρη είναι καλό να αποφεύγονται ξεκινήματα, ενάρξεις και πρωτοβουλίες. Δεν είναι εποχή δράσης, αλλά διατήρησης, στρατηγικής και προσεκτικής ανασκόπησης.

Σε κοινωνικό αλλά και προσωπικό επίπεδο, ο ανάδρομος Άρης ενεργοποιεί θυμό, εχθρότητα, επιβολή δύναμης, επίδειξη εξουσίας, απειλές και άλλες εκφράσεις επιθετικότητας που συνήθως προέρχονται από φόβο. Επίσης, ο Άρης ανάδρομος μπορεί να φέρει στην επιφάνεια επιθυμίες, πάθος, φιλοδοξία, σεξουαλικότητα και ορμή που είναι καταπιεσμένη ή η οποία δεν έχει καταφέρει να αναπτυχθεί ισορροπημένα.

Οι περιστάσεις και οι σχέσεις μας με τους άλλους -συντροφικές, επαγγελματικές, προσωπικές, οικογενειακές, κοινωνικές, φιλικές- μπορούν να πυροδοτήσουν αυτές τις ορμές με βιαιότητα, ένταση, παράβλεψη του άλλου, συγκρούσεις και εκρήξεις.Παρά το γεγονός ότι τέτοιου είδους εμπειρίες μπορεί να είναι ανεπιθύμητες και δυσάρεστες, μας δίνουν τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσουμε τις αντιδράσεις μας, αυτά που μας ενοχλούν και μας φοβίζουν στους άλλους, τα δικά μας καταπιεσμένα αισθήματα και τις θαμμένες επιθυμίες και ανάγκες μας, προκειμένου να δουλέψουμε πάνω σε αυτές, να τις λάβουμε υπόψη μας και να αρχίσει η ίαση όπου υπάρχουν ανοιχτές πληγές -αυτές τις οποίες ήδη γνωρίζουμε ή οι οποίες λειτουργούσαν μέχρι τώρα ασυνείδητα.

Χρησιμοποίηστε αυτήν τη Νέα Σελήνη προκειμένου να σκεφτείτε τι σας είναι αγαπητό, τι είναι αυτό που εκτιμάτε και θεωρείτε πολύτιμο μέσα σας και σκεφτείτε αυτές τις λέξεις του Τολστόι: «Όσο περισσότερο ζούμε στο μυαλό μας τόσο λιγότερο κατανοούμε το νόημα της ζωής».

Ανάδρομος Ερμής στο Ταύρο, μαγικές ενέργειες έρχονται και φεύγουν.. by MagicF’Ariel!

Ποιους επηρεάζει η Νέα Σελήνη

Eπηρεάζει τα σταθερά ζώδια (Ταύρους/Λέοντες/Σκορπιούς/Υδροχόους) και κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, όπως και ωροσκόπους και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια μεταξύ 14ο και 20ο.

Μάθε πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιό σου:

Κριός:
Με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου, πιθανόν να νιώσεις πως χάνεις τον στόχο σου. Βάλε κάτω τις σκέψεις σου και ξεκίνα να κάνεις νέα σχέδια. Η πίεση που ίσως νιώσεις αυτές τις ημέρες δεν θα συνεχιστεί στο επόμενο διάστημα.

Ταύρος:
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο δικό σου ζώδιο θα σε αναγκάσει να αντιμετωπίσεις αυτά που τόσο καιρό αποφεύγεις. Πάρε σημαντικές αποφάσεις μέχρι το τέλος του μήνα, χωρίς όμως να ξεχνάς τους στόχους σου. Το επόμενο διάστημα είναι πιο ευνοικό.

Δίδυμος:
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει στην επιφάνεια συνέπειες από πράξεις του παρελθόντος. Σταμάτα λοιπόν να παραπονιέσαι για πράγματα που έχεις αμελήσει. Ωστόσο, αυτό το διάστημα καλό θα ήταν να μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις.

Καρκίνος:
Η νέα αυτή Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει να ονειρεύεσαι και να βάζεις στόχους που αφορούν το άμεσο μέλλον. Προσπαθείς όμως να αποφύγεις τις ευθύνες σε όλους τους τομείς της ζωής σου, χωρίς επιτυχία….καλύτερα λοιπόν να τις αναλάβεις!

Λέων:
Μάλλον σε προσγειώνει στην πραγματικότητα η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου. Παρ’ όλα αυτά με τους σωστούς χειρισμούς θα τα καταφέρεις μια χαρά και στην δουλειά και στα προσωπικά-οικογενειακά θέματα.

Παρθένος:
Πίεση στον τομέα της δουλειάς θα νιώσεις αυτές τις μέρες που γίνεται μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις εντάσεις στον εργασιακό σου χώρο, δέξου τον αντίλογο, γίνε λίγο πιο ελαστική και διαλλακτική με τους άλλους.

Ζυγός:
Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, προσωπικά και οικογενειακά θέματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο αυτό το διάστημα. Στο σπίτι και στην ασφάλεια του οικογενειακού περιβάλλοντος θέλεις να δώσεις την προσοχή σου, ενώ πρόσεξε να μην παρασύρεσαι κάνοντας άσκοπα έξοδα.

Σκορπιός:
Η Νέα αυτή Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει τις προσωπικές και φιλικές σου σχέσεις. Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στις σχέσεις σου και θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τα άτομα που θες να συνεχίσουν να είναι δίπλα σου. Οι πραγματικές φιλίες και τα πρόσωπα που αξίζουν θα μείνουν.

Τοξότης:
Τα επαγγελματικά σου θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη που γίνεται στο Ζώδιο του Ταύρου. Είσαι έτοιμη για νέες προκλήσεις και ιδέες που σε αντιπροσωπεύουν. Καθόλου απίθανο μέσα σε αυτό διάστημα, μέχρι το τέλος Μαϊου, να δεχτείς μια νέα επαγγελματική πρόταση. Προσοχή στις σπατάλες.

Αιγόκερως:

Ένα άκρως δημιουργικό διάστημα ξεκινάει για σένα με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου. Όπως πάντα θα τα δώσεις όλα στην δουλειά και οι κόποι σου δεν θα πάνε χαμένοι. Είναι ευκαιρία τώρα να προωθήσεις μια νέα ιδέα!

Υδροχόος:
Ρευστό θα είναι αυτό το διάστημα σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου. Ωστόσο, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν με επιμονή και υπομονή γιατί το επόμενο διάστημα θα σε ανταμείψει.

Ιχθύς:
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα κάνει την επικοινωνία σου με τους άλλους λίγο πιο δύσκολη. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις εντάσεις στον εργασιακό σου χώρο αλλά και στο σπίτι. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις από τους γύρω σου αυτό το διάστημα.
Πηγή: Astra & Orama

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μείνετε μακριά του: Αυτό το ζώδιο είναι οι περισσότεροι σχιζοφρενείς δολοφόνοι σύμφωνα με το FBI!

Μην κάνεις ποτέ σχέση μαζί του! Αυτό το ζώδιο «κερατώνει» με την πρώτη ευκαιρία!

loading...