Πολλές εναλλαγές μας προσφέρει το Σαββατοκύριακο αρχικά με την Σελήνη στην Παρθένο να έρχεται σε κόντρα με τον Κρόνο και να δημιουργεί επικοινωνιακά εμπόδια ως το Σάββατο αργά το μεσημέρι. Η τάση μας να οργανώσουμε το Σάββατό μας χρειάζεται περισσότερο μόχθο και καλό θα ήταν να αποφύγουμε πολύπλοκες καταστάσεις.

Στις 8.00 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και στις 11.00 έρχεται σε αρμονική όψη με τον Άρη στον Τοξότη, υποσχόμενη ένα ωραιότατο, δραστήριο και κοινωνικό βράδυ γεμάτο διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Την Κυριακή έχουμε την κορύφωση της δυσαρμονικής όψης Αφροδίτης – Άρη, που η επιρροή της δεν είναι απαραίτητα κακή, αρκεί να διαχωρίσουμε τις ανάγκες μας από τις επιθυμίες μας. Αυτό σημαίνει πως ολόκληρη τη μέρα θα πρέπει να εστιαστούμε σε αυτό που πρέπει να κάνουμε και όχι σε αυτό που θέλουμε. Αν αυτό το συνειδητοποιήσουμε θα εκμεταλλευτούμε την ένταση προς όφελός μας.

sel
Το μεσημέρι η αρμονική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο προσθέτει μια πολύ ευχάριστη πινελιά στην επικοινωνία μας και η αισθητική μας ανεβαίνει κατακόρυφα.Αναζητάμε την πιο όμορφη παραλία, την πιο ατμοσφαιρική ταβέρνα, τον πιο ειδυλλιακό τοπίο.

Στις 7.24 το απόγευμα η κόντρα του Ερμή με τον Ποσειδώνα κλείνει το βράδυ μας με την αίσθηση της διαφοροποίησης από κάθε τι, που προσπαθεί να επιβληθεί με λογική και τύπους. Αισθανόμαστε την ανάγκη να κάνουμε κάτι που θα μας ευχαριστήσει, χωρίς όρια και υποδείξεις.

Παρθένοι και Ιχθύες η ευμετάβλητη διάθεσή σας μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια σαν τα κατά τόπους σύννεφα που τυχαίνει να βρίσκονται πάνω από την ηλιοθεραπεία σας. Μην γκρινιάζετε και κάντε υπομονή μέχρι να περάσουν.

Δίδυμοι και Τοξότες προσπαθήστε να μη δημιουργήσετε προβλήματα παρ’ όλες τις αντιξοότητες που υπάρχουν. Εκμεταλλευτείτε τα καλά του διημέρου και στρέψτε την προσοχή σας σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

Υδροχόοι,,Λέοντες, Ζυγοί, και Κριοί το διήμερο αυτό απολαμβάνετε κάθε στιγμή αποφασισμένοι να διασκεδάσετε και να ερωτοτροπήσετε. Οι πλανητικές επιρροές είναι με το μέρος σας γι αυτό μην διαλέξετε λάθος πλευρά.

Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Ταύροι και Καρκίνoι, επικοινωνείτε περίφημα και συνεννοείστε αμέσως με τους άλλους ειδικά αν πρόκειται να οργανώσετε κάτι με πολλά άτομα μαζί. Γίνεστε οι καλύτεροι οικοδεσπότες και την Κυριακή το βράδυ αφήνεστε όπου σας πάει το ρεύμα.

astrologos.gr

 

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Η όψη Σελήνης- Πλούτωνα βάζει σε τάξη τη σημερινή ημέρα- Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Ετοιμάζεις ταξίδι σε ρομαντικό προορισμό; Ρώτα πρώτα το ζώδιό του!

Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου και Αντίθεση με Ποσειδώνα: Πώς θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο;

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Έκπληξη! Δεύτερο παιδάκι για Κατσαβού-Βουτσά!

Χαμός στο Πρωινούλι! Η βρισιά και η γκάφα για τον Κωστόπουλο που τους έκανε άνω κάτω!

Ζέτα Δούκα: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, στην παραλία με την κόρη της και τον αγαπημένο της!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ