Κριός

Η αυτοπεποίθηση με την οποία χειρίζεστε κάποιες προσωπικές και επαγγελματικές καταστάσεις, ίσως είναι και το τρωτό σας σημείο αυτή την εβδομάδα. Καλύτερα να μειώσετε την ένταση και να μην επιδιώκετε άμεσα αποτελέσματα στις προσπάθειές σας για επαγγελματική και οικονομική καταξίωση. Αφήστε και τους άλλους παίκτες να αποκαλύψουν τα χαρτιά και τις προθέσεις τους.
Ταύρος

Αισθηματικά έχετε πολλούς λόγους για να νιώθετε ικανοποιημένοι και αισιόδοξοι. Φροντίστε να διαχωρίσετε τα προσωπικά από τα πρακτικά σας θέματα και να διαφυλάξετε την προσωπική σας ζωή από κάποιους οι οποίοι θέλουν να επεμβαίνουν και να κριτικάρουν τις επιλογές σας. Ευκαιρίες θα σας δοθούν από εκεί που δεν το περιμένατε, γι αυτό μην κάνετε σενάρια που θα ανατραπούν ούτως ή άλλως.
 

Δίδυμοι

Αισθάνεστε έντονα την ανάγκη να αποδράσετε με ότι και όποιον αγαπάτε και να μείνετε απομονωμένοι αυτό το ευαίσθητο διάστημα. Οι προσπάθειές σας για όσα έχετε καταφέρει σε όλους τους τομείς πρέπει να οργανωθούν για να αποδώσουν καλύτερα, αλλά εμπιστεύεστε και πάλι την τύχη που αναγκάζεται να σας προστατέψει από απερισκεψίες και έξοδα.
Καρκίνος

Αισθηματικά θα χρειαστεί να υποστηρίξετε τις επιλογές αλλά και τον σύντροφό σας. Είναι το δυνατό σας σημείο αυτή την εβδομάδα και σας βοηθά να αποδείξετε τη σοβαρότητα αλλά και την ωριμότητά σας. Οικονομικά αποφύγετε τα έξοδα βιτρίνας και μην λειτουργείτε τόσο απερίσκεπτα όσο στο πρόσφατο παρελθόν. Ένα ταξίδι σας φτιάχνει τη διάθεση, όσο τίποτε άλλο.

 

Λέων

Φροντίστε να είστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί στις αποφάσεις αλλά και στους επαίνους σας. Κάποιοι άνθρωποι κάνουν αγώνα για να σταθούν επάξια δίπλα σας και πρέπει να τους το αναγνωρίσετε. Επιδιώξτε να διευκολύνετε ανθρώπους και καταστάσεις και μην συσσωρεύετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις από όσες μπορείτε να αντέξετε. Ξεκουράστε τόσο το σώμα όσο και την ψυχή σας και μην προκαλείτε την τύχη σας με ριψοκίνδυνες ενέργειες παντός φύσεως.

zw

Παρθένος

Τώρα τα πράγματα είναι πιο εύκολα και πιο βατά για εσάς, αρκεί να εξηγήσετε επαρκώς τις προθέσεις και τις επιθυμίες σας. Η εβδομάδα δείχνει πως μπορεί να σας καλύψει αισθηματικά και να σας προσφέρει όσες αφορμές και προσχήματα χρειάζεστε για να ανταποκριθείτε στα προστάγματα της καρδιάς σας. Όσο και αν σας τρομάζουν οι ανοιχτοί ορίζοντες των αισθηματικών σας, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να τους διευρύνετε ακόμα περισσότερο.

Ζυγός

Έχετε δύναμη να υποστηρίξετε τις αρχές και τα πιστεύω σας, φροντίστε όμως να μην το παρακάνετε και να μην διαταράξετε την ηρεμία σας. Πολλές φορές ανακαλύπτετε εκ των υστέρων ότι θα έπρεπε να είχατε καθίσει στα αυγά σας, για να διατηρήσετε την ηρεμία και την ησυχία σας. Αισθηματικά τα πράγματα είναι απλούστερα αρκεί να τοποθετηθείτε κι εσείς αναλόγως.

 

Σκορπιός

Παρά τις ενδείξεις για το αντίθετο, η αισθηματική σας ζωή έχει μπει σε φάση ανάκαμψης και ουσιαστικότερου ενδιαφέροντος. Ίσως απαιτείται μια δόση μυστικότητας για να ξεπεραστούν κάποια προσωρινά εμπόδια, κάτι τέτοιο όμως αναπτύσσει και οξύνει το αίσθημα αυτοσυντήρησης που είναι και το φυσικό σας χάρισμα. Ότι και αν  κάνετε φροντίστε να έχει την έγκριση του ενστίκτου σας.

Τοξότης

Φυσικά και δεν θα ακολουθήσετε τους κανόνες των άλλων, ούτε θα κλείσετε τις πόρτες διαφυγής σας από ότι δεν σας αρέσει και δεν σας ευχαριστεί. Εξακολουθείτε να είστε σημαντικά ευνοούμενοι από τα άστρα, φροντίστε λοιπόν να δώσετε ώθηση στα επαγγελματικά και οικονομικά σας, τώρα που σας έχουν ανάγκη. Αισθηματικά δεν χρειάζεται να επισημάνετε στον σύντροφό σας τα ατοπήματά του.

Αιγόκερως

Δικαιώνεστε αλλά οι απώλειες σε ενέργεια και διάθεση είναι σημαντικές. Φροντίστε να φιλοσοφήσετε κάπως καλύτερα την κατάσταση στα αισθηματικά σας και να μην καταβάλλετε όλη αυτή την υπερπροσπάθεια, γιατί οι συνθήκες που διαμορφώνονται γύρω σας προβλέπεται να σας επηρεάζουν για καιρό. Πάντως δεν είστε άμοιροι λαθών και ευθυνών.

Υδροχόος

Ο Ήλιος στο Λέοντα βοηθά να ξεκαθαρίσουν οι σκέψεις σας αλλά και να οριστικοποιηθούν οι προθέσεις σας. Η επιδίωξη της επιτυχίας περνά μέσα από στενωπούς, στην πραγματικότητα όμως, εσείς θέσατε τόσο ψηλά τον πήχυ. Υπολογίστε σε βοήθεια τρίτων, όχι και τόσο δικών σας ανθρώπων, αλλά εκείνων που σας δένουν κοινά συμφέροντα. Αισθηματικά μην αφήνετε τα ασήμαντα να σας χαλούν τη διάθεση.

Ιχθύες

Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια από ότι στο παρελθόν για να επιτύχετε τους πρακτικούς, επαγγελματικούς και οικονομικούς σας στόχους. Το απρόοπτο θα παίξει αρνητικό ρόλο και καλύτερα θα ήταν να μη βιαστείτε να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις για όλα τα προηγούμενα. Αισθηματικά προσέξτε τα βήματά σας να μην ξεπερνούν τις δυνατότητές σας. Όσοι έχετε σχετικά θέματα από το παρελθόν, φροντίστε να δώσετε μόνο τις ευκαιρίες που δεν θα επιβαρύνουν περισσότερο το κόστος.

oroskopos.gr

 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η όψη Σελήνης- Πλούτωνα βάζει σε τάξη τη σημερινή ημέρα- Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Το τετράγωνο Αφροδίτη- Άρη θα ξυπνήσει πάθη σε όλα τα ζώδια- Τι επιφυλάσσουν τα άστρα

Ετοιμάζεις ταξίδι σε ρομαντικό προορισμό; Ρώτα πρώτα το ζώδιό του!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Επιτέλους! Η Δέσποινα Βανδή βάφτισε τον…9χρονο γιο της! Φωτογραφίες από το μυστήριο!

Τροχαίο ατύχημα στη Θάσο για τον Κώστα Βουτσά!

Η Φαίη Σκορδά γύρισε πλάτη και τρέλανε τους πάντες με το αποκαλυπτικό μαγιό της!

loading...