Από την Άση Μπήλιου…

Μια τελευταία ευκαιρία έχει το 16, το Δεκέμβριο, για να μας αφήσει με μια καλύτερη αίσθηση πριν το καταδικάσουμε σαν μια από τις χείριστες χρονιές της δεκαετίας! Βέβαια με ανάδρομο Ερμή μετά τις 19.12 στον Αιγόκερω, μια ζόρικη πανσέληνο στις 13.12 που επηρεάζει Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες βλέπω να την χάνει κι αυτή την ευκαιρία αλλά η ελπίδα υπάρχει πάντα! Τουλάχιστον στις 6.12, 9.12, παραμονή και ανήμερα Χριστούγεννα είναι πιο γλυκές μέρες! Μέχρι τις 18.12 Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι έχουν ένα πιο σύνθετο διάστημα με απαιτήσεις, νεύρα, αίσθημα απογοήτευσης ή ένταση… Μετά ηρεμούν και μπαίνουν σε μια πιο απαιτητική περίοδο Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες. Εσείς που εκπροσωπείτε αυτά τα ζώδια προσοχή από τις 13.12 και στο υπόλοιπο του μήνα υγεία, σχέσεις, συνεργασίες!

Οι Κριοι κ οι Ζυγοί προσοχή σε θέματα επικοινωνίας, λογαριασμούς, αγοραπωλησίες κατά τα άλλα θα είστε σε καλύτερα και πιο ερωτικά κέφια. Οι Ταύροι κι οι Σκορπιοί μέχρι τις 18 θα ζοριστείτε σε θέματα δουλειάς – οικογένειας και κοντά στις 13 στα οικονομικά. Θα περάσετε ωραία στις γιορτές όμως. Δίδυμοι και Τοξότες sos μετά τις 12 με την πανσέληνο στον άξονα των ζωδίων σας..ευθύνες, κούραση, ζόρια στη δουλειά ή την υγεία.. στις γιορτές καλύτερες οι προδιαγραφές. Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα είστε πιο άνετοι μετά τις 18 αλλά θα πρέπει να προσέξετε στην επικοινωνία. Πιθανές συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν. Λέοντες κ Υδροχόοι πιο ζορισμένοι μέχρι τις 18. Ευκαιρίες στα ερωτικά όμως θα έχετε σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Παρθένοι και Ιχθύες στις επάλξεις με πολλές απαιτήσεις μετά τις 18.12 και με διάθεση ξεκαθαρισμάτων σε σχέσεις! Στις 13 προσοχή υγεία, σχέσεις! Θα τα ξαναπούμε συντόμως! Η φωτό πριν 4 χρόνια τέτοια μέρα στο Λονδίνο σε φουλ Χριστουγεννιάτικο mood!

Μια τελευταία ευκαιρία έχει το 16, το Δεκέμβριο, για να μας αφήσει με μια καλύτερη αίσθηση πριν το καταδικάσουμε σαν μια από τις χείριστες χρονιές της δεκαετίας! Βέβαια με ανάδρομο Ερμή μετά τις 19.12 στον Αιγόκερω, μια ζόρικη πανσέληνο στις 13.12 που επηρεάζει Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες βλέπω να την χάνει κι αυτή την ευκαιρία αλλά η ελπίδα υπάρχει πάντα! Τουλάχιστον στις 6.12, 9.12, παραμονή και ανήμερα Χριστούγεννα είναι πιο γλυκές μέρες! Μέχρι τις 18.12 Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι έχουν ένα πιο σύνθετο διάστημα με απαιτήσεις, νεύρα, αίσθημα απογοήτευσης ή ένταση… Μετά ηρεμούν και μπαίνουν σε μια πιο απαιτητική περίοδο Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες. Εσείς που εκπροσωπείτε αυτά τα ζώδια προσοχή από τις 13.12 και στο υπόλοιπο του μήνα υγεία, σχέσεις, συνεργασίες! Οι Κριοι κ οι Ζυγοί προσοχή σε θέματα επικοινωνίας, λογαριασμούς, αγοραπωλησίες κατά τα άλλα θα είστε σε καλύτερα και πιο ερωτικά κέφια. Οι Ταύροι κι οι Σκορπιοί μέχρι τις 18 θα ζοριστείτε σε θέματα δουλειάς – οικογένειας και κοντά στις 13 στα οικονομικά. Θα περάσετε ωραία στις γιορτές όμως. Δίδυμοι και Τοξότες sos μετά τις 12 με την πανσέληνο στον άξονα των ζωδίων σας..ευθύνες, κούραση, ζόρια στη δουλειά ή την υγεία.. στις γιορτές καλύτερες οι προδιαγραφές. Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα είστε πιο άνετοι μετά τις 18 αλλά θα πρέπει να προσέξετε στην επικοινωνία. Πιθανές συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν. Λέοντες κ Υδροχόοι πιο ζορισμένοι μέχρι τις 18. Ευκαιρίες στα ερωτικά όμως θα έχετε σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Παρθένοι και Ιχθύες στις επάλξεις με πολλές απαιτήσεις μετά τις 18.12 και με διάθεση ξεκαθαρισμάτων σε σχέσεις! Στις 13 προσοχή υγεία, σχέσεις! Θα τα ξαναπούμε συντόμως! Η φωτό πριν 4 χρόνια τέτοια μέρα στο Λονδίνο σε φουλ Χριστουγεννιάτικο mood!

A photo posted by Asi Biliou (@asibiliou) on


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σαν παραμύθι! Δείτε πρώτη φορά το εσωτερικό του σπιτιού Χρηστίδου-Μαραντίνη -Η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μας ενθουσίασε (Photos)

Πρώτη φορά: Ο Λιάγκας ξεσπά για το διαζύγιο με τη Σκορδά: «Δεν περνάω εγώ δύσκολη φάση. Ο κύκλος με τη Φαίη έπρεπε να κλείσει γιατί…»

Αποκάλυψη-βόμβα από γνωστό Έλληνα παρουσιαστή: «Είχα σχέση 3 χρόνια με τη Δούκισσα Νομικού»

loading...