Δείτε τι σας ετοιμάζουν τα άστρα για αυτό το Σαββατοκύριακο, 23 και 24 Απριλίου

Κριός

Τόσο η Πανσέληνος όσο και η διέλευση από τον Τοξότη, θα σας δημιουργήσουν μια τάση για ανανέωση, έτσι κάποιο άτομο από τους Διδύμους θα το προσέξτε όταν θα σας προσεγγίσει. Όμως θα πρέπει να είστε έτυμοι να αντιμετωπίσετε και το φλερτ ενός Τοξότη.

Ταύρος

Ασφαλώς και είστε κάτω από την έντονη επίδραση της Πανσελήνου, οπότε όλα εξαρτώνται από το τι κάνετε το προηγούμενο διάστημα. Η παρουσία ενός ατόμου από τον Λέοντα, αλλά και κάποιος από τους Διδύμους, θα είναι τα άτομα που θα σας προβληματίσουν, ωστόσο την λύση μπορεί να την δώσει η επανεμφάνιση ενός Τοξότη που θα σας παρασύρει σε ένα μακρινό ταξίδι.

Δίδυμοι

Μάλλον θα έχετε διάθεση για αλλαγές και νέες κατευθύνσεις κάτω από την επιρροή των όψεων και των διελεύσεων της Σελήνης. Κάποιο άτομο από τον Ταύρο θα ζητήσει πιεστικά την προσοχή σας, ωστόσο ένας Κριός θα είναι μάλλον αυτός που θα αναλάβει τον ρόλο του καταλύτη. Αν θέλετε να προχωρήσετε με γνώση των εξελίξεων, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Καρκίνος

Οι όψεις της Σελήνης δεν μπορούν παρά να σας δημιουργήσουν μια σχετική αναστάτωση και να έχετε την έντονη επιθυμία για συναισθηματική κάλυψη. Κάποιο άτομο από την Παρθένο ίσως σας καλύψει αυτή την ανάγκη σας. Ένας Σκορπιός επίσης θα σας προσφέρει το χέρι του για ένα παθιασμένο χορό.

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό και οι διελεύσεις σας κάνουν κάπως βιαστικούς στις αποφάσεις σας, αν και η Πανσέληνος σας καλεί να είστε περισσότερο προσεκτικοί. Κάποιο πρόσωπο από τον Ζυγό ίσως έρθει για να σας ανοίξει τον δρόμο της περιπέτειας, ωστόσο η παρουσία ενός από τους Ιχθείς ίσως σας βάλει σε πειρασμούς.

Παρθένος

Οι όψεις της Σελήνης θα σας προσδώσουν μια διαφορετική διάθεση και τάση για γνωριμίες. Έτσι κάποιο άτομο από τον Αιγόκερω θα σας προσεγγίσει και θα σας ενθουσιάσει. Αλλά και μια γνωριμία από τον Ταύρο που είχατε καρό να συναντήσετε θα έχει ενδιαφέρουσα εξέλιξη.

Διαβάστε όλα τα ζώδια στο athensmagazine.gr

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί & Υδροχόοι, το Φεγγάρι είναι όλο δικό σας – Tι θα συμβεί σε αυτά τα ζώδια;

Ζώδια και Καρμικές Σχέσεις: Ποιο είναι το άλλο σου μισό!

loading...