Εσύ τον θέλεις, εκείνος σε θέλει; Έχεις ρωτήσει τις φίλες σου, έχεις ρωτήσει τους φίλους του (διακριτικά, πάντα) κι έχεις κάνει διάφορα ‘τεστ’ για να καταλάβεις τις προθέσεις του. Πριν αρχίσεις να μετράς τα λεπτά που πέρασαν από το τελευταίο του μήνυμα και να προσπαθείς να αποκωδικοποιείς τα post του στο Facebook, διάβασε πως εκφράζει το κάθε ζώδιο το ενδιαφέρον του για να καταλάβεις αν σε θέλει:

Κριός: Οι Κριοί είναι ανυπόμονοι, όμως όταν θέλουν μια κοπέλα μπορούν να το παραβλέψουν. Για αυτό θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να το καταλάβεις χωρίς να σε κάνουν να νιώσεις άβολα.

Ταύρος: Θα δείξει ενθουσιασμό, θα απαντήσει στο μήνυμά σου αμέσως, θα σε πιάσει από την μέση και θα σου πει ότι θέλει να περάσει όλη την ημέρα μαζί σου. Περισσότερη ευθύτητα δεν υπάρχει!

Δίδυμοι: Θα προσπαθήσει να σε κάνει να γελάσει. Ξέρει ότι είναι η γοητεία του και δεν θα αφήσει λεπτό… χωρίς πειράγματα ή ανέκδοτα!

Καρκίνος: Είναι πιστοί και θέλουν να σε φροντίζουν. Για αυτό θα σου δώσουν μια ζακέτα όταν κρυώνεις και θα σου κάνουν όλα τα χατίρια.

Λέων: Έχει αυτοπεποίθηση και φιλοδοξίες για αυτό δεν θα στο δείξει. Θα στο πει ξεκάθαρα ότι σε θέλει.

Παρθένος: Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι ένας Παρθένος σε θέλει, αρκεί να προσέξεις τον τρόπο που σου μιλάει και σου φέρεται. Θα ακούει ό,τι κι αν λες, θα σε προσέχει και θα σε κάνει να ανακαλύψεις καινούρια πράγματα για τον εαυτό σου.

Ζυγός: Είναι αισιόδοξος και βλέπει μόνο τα καλά του χαρακτήρα σου. Αν σε θέλει θα σου υπενθυμίζει καθημερινά πόσο πολύ σε εκτιμά.

Σκορπιός: Θέλει να σε βλέπει χαρούμενη και θα κάνει τα πάντα για να γελάς και να ξεχνάς τα προβλήματά σου.

Τοξότης: Θα σου κάνει δώρα, θα σε κερνάει στο μπαρ, θα σου γράφει αφιερώσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβεις ότι σε θέλει.

Αιγόκερως: Δύσκολο να καταλάβεις πότε ένας Αιγόκερως ενδιαφέρεται, γιατί έχει πολλά στο μυαλό του. Όταν θα δεις τα πρώτα δείγματα αφοσίωσης, όμως, να ξέρεις ότι είναι ερωτευμένος!

Υδροχόος: Είναι έξυπνος και γόης. Δεν θα σου δείξει ότι σε θέλει με πράξεις αλλά με λόγια. Θα σου μιλάει μέχρι τελικής πτώσεως!

Ιχθύες: Είναι ευαίσθητος και πιστός αλλά του είναι δύσκολο να εκφράσει τα συναισθήματά του. Αν καταλάβεις ότι σε σκέφτεται συχνά, σε παίρνει τηλέφωνο και θέλει να βγείτε, μάλλον σημαίνει ότι την έχει πατήσει μαζί σου.

joytv.gr

loading...