Καλή εβδομάδα! Και φαίνεται να είναι πράγματι μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα αυτή που μόλις ξεκινά καθώς για άλλη μια φορά το απρόβλεπτο, το ξαφνικό, το ανατρεπτικό στοιχείο θα κάνει εμφανή την παρουσία του! Φυσικά οι εξελίξεις θα είναι ποικίλες και σίγουρα ενδιαφέρουσες!

Την εβδομάδα αυτή έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία συνοδεύεται και από μια… »σκιώδη» έκλειψη, δηλαδή το φως της Σελήνης καλύπτεται ελάχιστα, καθώς το φεγγάρι θα περάσει απο την βόρεια σκιά της γης, δίνοντας ένα σαφώς πιο έντονο χρώμα στις εξελίξεις, μια και ο κύκλος αυτός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σαν μια απλή Πανσέληνος! Είναι ωστόσο ένας θετικός κύκλος σε γενικές γραμμές, που μας διευκολύνει να εξελίξουμε τα σχέδια μας, τις προθέσεις, τις ιδέες ή τις σχέσεις μας!

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται την ημέρα της Τρίτης, μας φέρνει μπροστά από ξαφνικές και ανατρεπτικές εξελίξεις, που συντελούν αφενός στην εξυπηρέτηση των προθέσεών μας, αφετέρου ενεργοποιούν με έντονο τρόπο την ερωτική μας ζωή.

Την Πέμπτη η Πανσέληνος συνοδεύεται από την θεαματική όψη του τριγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα ενεργοποιώντας και αυτή με τη σειρά της την ερωτική ζωή και το συναίσθημα, και δημιουργώντας μοναδικές ευκαιρίες επαναπροσέγγισης, αλλά και νέων γνωριμιών με έντονο και σε κάποιες περιπτώσεις, μοιραίο χρώμα.

Την Κυριακή η σύνοδος Ερμή-Δία, συνηγορεί σε ένα πολύ θετικό και ευνοϊκό κλίμα το τριήμερο αυτό, για κοινωνικότητα, για όμορφες και χαρούμενες συναναστροφές, για καλές ειδήσεις, για ενδιαφέρουσες συναντήσεις και για την ολοκλήρωση συζητήσεων, συναλλαγών ή διαπραγματεύσεων, που δείχνουν να κατευθύνονται σε μια τελική και επιτυχημένη κατάληξη.

zwd

Σελήνη στον Αιγόκερω

Η σημερινή μέρα, που είναι και το αποκορύφωμα του καλοκαιριού, κινείται κάτω από την ενέργεια της Σελήνης στο αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερω, ενισχύοντας καθετί που αφορά την προώθηση ή τη διαχείριση των πρακτικών ζητημάτων της ζωής μας. Εργασιακά θέματα, οικονομικές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, στην σημερινή μέρα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να εξελιχθούν και να εξυπηρετήσουν τις προθέσεις ή τα σχέδια μας.

Στις πολύ πρωινές ώρες της ημέρας, το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης δημιουργεί ένα ευχάριστο πρωινό, κατάλληλο για συζητήσεις, επαφές, ανταλλαγή πληροφοριών, ειδήσεων, ενώ ενισχύει πάσης φύσεως κοινωνικές συναναστροφές που δημιουργούν χαρά, αισιοδοξία και διασκέδαση.

Στις 12:04 το μεσημέρι, η σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα διεγείρει με έντονο τρόπο το συναίσθημα, δημιουργώντας ανάγκες κι επιθυμίες, οι οποίες μπορεί να εκφραστούν με έναν σαφώς πιο έντονο τρόπο, απόλυτο και απαιτητικό, δημιουργώντας πάσης φύσεως εμπλοκές, κυρίως στις σχέσεις της προσωπικής μας ζωής.

Στις 9:59 το βράδυ, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή εξυπηρετεί θέματα επικοινωνίας, έκφρασης, κοινωνικότητας, και μας φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε, βοηθώντας μας να κατανοήσουμε τις ανάγκες ή τις επιθυμίες τους, αλλά και το αντίστροφο.

Τα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της Γης Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι είναι αυτοί που εισπράττουν την εύνοια αυτής της Σελήνης και εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τα σχέδιά τους, τόσο σε προσωπικό όσο και θα επαγγελματικό επίπεδο.

astrologos.gr

 

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Τα Τυχερά Ζώδια των ημερών! Η Φωτιά & ο Αέρας φλερτάρουν με το σύμπαν.. by MagicF’Ariel!

Τετράγωνο Αφροδίτης- Κρόνου: Ποια ζώδια θα πιεστούν;

Οι προκαταλήψεις των ζωδίων- Ποια είναι τα «κολλήματα» του καθενός

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Η Μαρία Μπεκατώρου αλά Βουγιουκλάκη -Δείτε την με το στρώμα της στην παραλία και θα καταλάβετε

Θάλεια Ματίκα: H εγκυμονούσα ηθοποιός πήγε παραλία και έριξε τις βουτιές της

Πρώτη φορά: O Βαγγέλης Κακουριώτης των Βοys and Noise αποκαλύπτει την πραγματική αιτία που διαλύθηκε το συγκρότημα: «Υπήρχαν συγκρούσεις γιατί…»

loading...