Η Πανσέληνος της Πέμπτης εξακολουθεί να φωτίζει και να επηρεάζει με την λάμψη της και το τριήμερο αυτό ενώ και η σύνοδος Ερμή-Δία της Δευτέρας που όμως η επιρροή της είναι ήδη αισθητή από το Σάββατο και ευθύνεται για το καλό κλίμα που δημιουργείται στις διαθέσεις, αλλά και στις συνθήκες που διαμορφώνονται για όλα τα ζώδια!

Είναι μια όψη ευκαιρίας και διευκόλυνσης, με έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας, αλλά και των μετακινήσεων και των ταξιδιών, που το διάστημα αυτό γίνονται πιο εύκολα. Παράλληλα, τις ημέρες αυτές είναι πιθανό να προκύψουν πολύ ευχάριστες ειδήσεις, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και πληροφορίες, που μπορούν πραγματικά να μας διαφωτίσουν και να λειτουργήσουν επιβοηθητικά στις υποθέσεις μας.

Εμπλουτίζεται ιδιαίτερα κι η κοινωνική ζωή, μέσα από προσκλήσεις, ανταλλαγές, διασκέδασή, μας βοηθά να εκτονώσουμε την ψυχή μας και τη διάθεσή μας, δημιουργώντας συνθήκες χαράς κι αισιοδοξίας, αλλά και για όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάμε.

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όλα τα ζώδια για να κάνουμε εκείνο το ταξίδι που σχεδιάζαμε, αλλά δεν καταφέραμε να υλοποιήσουμε ως τώρα, μια και οι προϋποθέσεις συνηγορούν για τέτοιου είδους μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις τις ημέρες αυτές.

zw

Υπάρχει γενικότερα η ανάγκη για χαλάρωση, που μπορεί να μας κάνει να ασχολούμαστε με οτιδήποτε μας ευχαριστεί, αφήνοντας πιο πίσω σοβαρά ζητήματα… Όμως, είναι πολύ σημαντικό τώρα, αν νιώθουμε πως μία ευκαιρία επαγγελματικής φύσεως ξεδιπλώνεται μπροστά μας (μια και είναι πολύ πιθανό και αυτό το σενάριο) να την αξιοποιήσουμε κατάλληλα και κυρίως, άμεσα!

Βεβαίως, η όψη ευνοεί πολύ τις νέες γνωριμίες, που θα ενισχύσουν με ευχάριστο τρόπο την ερωτική μας ζωή… Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για επικοινωνία, που μας φέρνει πιο κοντά με νέα πρόσωπα, με τα οποία έχουμε πολλά να ανταλλάξουμε.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την σύνοδο Ερμή-Δία

Κυρίως για τα ζώδια της γήινης τριπλότητας, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες αυτές μπορεί να φέρουν στη ζωή σας ένα… »λαχείο», μια μεγάλη τύχη, που μπορεί να σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα, αλλά και με επαγγελματικές υποθέσεις και ανοίγματα. Μπορεί να φέρουν επίσης και ένα πρόσωπο, που θα ανανεώσει την ερωτική σας ζωή και θα σας γεμίσει αισιοδοξία, φως και χαρά!

astrologos.gr

 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το τρίγωνο Αφροδίτη-Πλούτωνα ξυπνά τα πάθη όλων των ζωδίων- Ποιοι θα βγουν ωφελημένοι;

Ο έρωτας δεν κρύβεται! Τα «συμπτώματα» κάθε ζωδίου όταν το χτυπήσουν τα βέλη του Έρωτα

Το… «παίζει» μπερδεμένος! Μάθε ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν και πώς να το χειριστείς ανάλογα

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Παντελίδη! «Αγοράκι μου αυτοί οι άθλιοι…»

Η λοίμωξη που «τσάκισε» την Μίνα Αρναούτη! Η αλήθεια για την υγεία της και την νοσηλεία της στο νοσοκομείο!

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη παρουσιάστρια! Έμεινε σε κώμα από σπάνια ασθένεια!

loading...