Ένα πραγματικά ευχάριστο τριήμερο είναι αυτό το πρώτο του Νοεμβρίου, ένα τριήμερο που μπορεί να κάνει πραγματικότητα πολλά από όσα ονειρεύεσαι και μάλιστα μέσα από ένα ξαφνικό γεγονός, μια απρόοπτη συνάντηση, μια ευχάριστη ανατροπή! Το τρίγωνο που σχηματίζει το Σάββατο 5/11 η Αφροδίτη με τον Ουρανό είναι μια όψη που επηρεάζει τις εξελίξεις ολόκληρου του τριημέρου, δίνοντάς τη δυνατότητα σε όλα τα ζώδια να βγουν από την συνηθισμένη τους ρουτίνα, να ζήσουν πιο έντονα, διαφορετικά, μέσα από μια μεγαλύτερη ελευθερία και κάνοντας πράγματα που τα ευχαριστούν και τα εξιτάρουν!

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού η κοινωνική ζωή ανανεώνεται μέσα από προσκλήσεις, ιδέες και προτάσεις, που μας φέρνουν σε επαφή με μια ποικιλία προσώπων, ίσως και πρόσωπα με τα οποία δεν έχουμε έρθει ξανά σε επαφή…
Τις ημέρες αυτές η ερωτική ζωή ανανεώνεται σημαντικά. Απρόσμενα μηνύματα από πρώην συντρόφους μπορεί να ξαφνιάσουν ευχάριστα, δίνοντάς στα ζώδια την ευκαιρία να πουν όλα όσα δεν είχαν καταφέρει να εκφράσουν όταν έπρεπε και συχνά δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη θετικά ανάμεσά σας, αναβιώνοντας τους λόγους που σας έφεραν κοντά!

Image result
Από την άλλη μεριά, οι νέες γνωριμίες έχουν την τιμητική τους κάτω από την ενέργεια της όψης αυτής και προσδίδουν ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα στο τριήμερο αυτό, προκύπτουν συναντήσεις και σχέσεις ιδιαίτερα συναρπαστικές, που μπορεί να μην είναι εύκολο να ορίσεις πόσο θα κρατήσουν, σίγουρα όμως μπορείς να μιλήσεις για την έντασή τους!
Όσοι ανήκετε στα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, το τριήμερο αυτό έχετε τη δυνατότητα να σπάσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ζήσετε συναρπαστικές εμπειρίες. Βγείτε, διασκεδάστε, ερωτευτείτε και κυρίως ανανεωθείτε με ό,τι κι αν έρχεται τώρα στη ζωή σας! Αδράξτε τις ευκαιρίες!

Image result
Ήλιος σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Τα καλά νέα όμως δε σταματούν εδώ, μια και την Κυριακή έχουμε άλλη μια ενδιαφέρουσα όψη, η οποία συνηγορεί στο θετικό κλίμα του τριήμερου. Μιλάμε για το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα. Πρόκειται για μια όψη που θα βοηθήσει όλα τα ζώδια να κάνουν τις αλλαγές (εσωτερικές και εξωτερικές), που θα τα βοηθήσει να φέρουν τα αποτελέσματα που πολύ πιθανόν εδώ και καιρό να επιδιώκουν, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ενισχύεται σημαντικά η διάθεσή μας για πρωτοβουλίες, δράση και ενεργοποίηση γενικότερα, έτσι που να μπορούμε να κινήσουμε τον μηχανισμό των εξελίξεων όπως εμείς θέλουμε..
Οι ημέρες αυτές είναι κατάλληλες για να ξεκαθαρίσουμε όλα τα ζώδια μια κατάσταση, η οποία εδώ και καιρό μπορεί να ενοχλεί, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, να κάνουμε μια τακτοποίηση ή να συνεργαστούμε αρμονικά σε συλλογικό επίπεδο και να επιτύχουμε ένα συγκεκριμένο στόχο που επιδιώκουμε. Η όψη αυτή βοηθά να επεξεργαστούμε τα δεδομένα μας με έναν πιο βαθύ και ουσιαστικό τρόπο, επιλύοντας ακόμα και… δύσκολες εξισώσεις.

Ιδιαίτερα όσοι ανήκετε στα ζώδια του Ταύρου, Καρκίνου Παρθένου, Σκορπιού Αιγόκερω και Ιχθύων του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, τώρα έχετε ένα επιπλέον κίνητρο: αυτό της εσωτερικής σας ώθησης και διάθεσης, να πάρετε το παιχνίδι στα χέρια σας και να το κατευθύνετε εκεί που θέλετε.

πηγή: astrologos.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Επιλέξαμε τα πιο ωραία κομμάτια από το 10μερο εκπτώσεων στα Bershka

Ανταύγειες για καστανές: 5+1 αποχρώσεις για να κάνεις το πιο τέλειο χρώμα που είχες ποτέ

Θέλεις να μειώσεις τις θερμίδες που καταναλώνεις καθημερινά; Ακολούθησε αυτά τα 14 απλά tips!

 

loading...