Τι καιρό θα κάνει στην καρδιά μας σήμερα;
Ο έρωτας λένε πως μοιάζει με τη βροχή… Είναι απρόβλεπτος αλλά μπορείς πάντα να δεις τα σημάδια πριν ξεσπάσει για τα καλά… Είναι αλήθεια πως ο έρωτας και τα φαινόμενα της καρδιάς είναι αυτά που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τη διάθεσή μας! Τι καιρό δείχνει σήμερα το βαρόμετρο της καρδιάς σας; Ποια είναι η αισθηματική ατμοσφαιρική πίεση; Τι να περιμένετε; Πεδίο χαμηλού ή …υψηλού βαρομετρικού στα αισθηματικά σας; Θα βρέξει, θα έχει συννεφιά, θα φυσάει, θα έχει ψύχρα, ο ήλιος θα λάμπει ψηλά ή θα χιονίσει; Τι πρέπει να προσέξετε στον έρωτα; Τι είδους ανατροπές και εκπλήξεις σας περιμένουν; Τι προβλέπει η Αστρολογία; Να πάρετε …ομπρέλα για να προφυλαχθείτε ή όχι;

 

Μάθε πως θα επηρεάσει την ερωτική σου ζωή το καινούριο φεγγάρι

Δείτε παρακάτω τι καιρό θα κάνει σήμερα στην καρδιά σας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις στο ζώδιό σας:
ΚΡΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Μια συνάντηση και μια συνομιλία θα είναι τα γεγονότα που θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας, θα σας οδηγήσουν σε νέες και αρκετά τολμηρές κατευθύνσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

Θα υπάρξει ένταση στην καρδιά σας, που όμως θα είναι ευεργετική, γιατί θα σας αναγκάσει να περάσετε σε διεκδικήσεις, γεγονός που θα σας κάνει τολμηρούς και ιδιαιτέρως απρόβλεπτους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ ΑΝΕΜΟΣ

Η καρδιά σας τώρα θα νιώσει την ανάγκη να κινηθεί ελεύθερα χωρίς περιορισμούς και φραγμούς, γεγονός που θα σας κάνει τολμηρούς σε νέες προσεγγίσεις. Το πρόσωπο που θα πλησιάσετε θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Πνοή ανανέωσης θα φέρουν στην καρδιά σας ευχάριστα λόγια και απρόσμενες εξομολογήσεις. Πρόσωπο που θα σας ανοίξει την καρδιά του, θα στοχεύει σε ερωτική σχέση. Φανείτε δεκτικοί, θα σας βγει σε καλό!

 

ΛΕΩΝ ΑΝΕΜΟΣ

Ξαφνικές και απρόσμενες εξελίξεις δεν θα αφήσουν το τοπίο της καρδιάς σας να συννεφιάσει. Θα σας ομολογήσω πως έρχεται έντονο ερωτικό συμβάν που θα δώσει άνοιγμα καινούργιας κατεύθυνσης στην ερωτική σας ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΗΛΙΟΣ

Θερμό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας και οι τάσεις αισιοδοξίας που θα σας διακατέχουν, θα σας οδηγήσουν σε θερμές ερωτικές πράξεις. Σήμερα θα σημειωθεί απρόοπτο ερωτικό γεγονός, φέρνοντας ευχάριστη κατάληξη.

 

ΖΥΓΟΣ ΒΡΟΧΗ

Ίσως στην αρχή να είναι κάπως θολό το κλίμα στην καρδιά σας, ενδεχομένως να μη λείψουν οι συναισθηματικές μπόρες. Αν δεν κλειστείτε στον εαυτό σας, τότε η μέρα θα σας θα κλείσει με μια ευχάριστη ερωτική έκπληξη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΒΡΟΧΗ

Η πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν θα είναι απλά ένα τυπικό φιλικό κάλεσμα, αλλά θα είναι μια αποφασιστική πράξη, με στόχο να κυριαρχήσει στην ερωτική σας ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΝΕΜΟΣ

Καινούργιος ερωτικός άνεμος θα συνεπάρει την καρδιά σας και επειδή δεν θα φρενάρετε τις παρορμήσεις σας, γι’ αυτό θα έχετε μια πολύ όμορφη κατάληξη. Απρόοπτη συνάντηση θα φέρει νέα ερωτική αρχή στη ζωή σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΗΛΙΟΣ ΜΕ ΣΥΝΝΕΦΑ

Κάπως αλλοπρόσαλλη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα. Συνάντηση με ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα καταφέρει να σας βάλει σε έντονες σκέψεις και σε προσωπικές ενδοσκοπήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΗΛΙΟΣ ΜΕ ΣΥΝΝΕΦΑ

Θα έχετε την ανάγκη να ηρεμήσετε ψυχολογικά, στόχος σας θα είναι να βάλετε τα πράγμα σε τάξη, να απαλλαγείτε από ψευδαισθήσεις. Ευχάριστη ερωτική συνάντηση θα κλείσει με αποκαλυπτική συζήτηση.

 

ΙΧΘΥΣ ΗΛΙΟΣ

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξει κλίμα η καρδιά σας και να διαφοροποιήσετε κατά πολύ την ερωτική σας ζωή. Φανείτε τολμηροί, μην αφήσετε τις ανασφάλειες να επισκιάσουν τα όμορφα συναισθήματα που θα νιώσετε.

loading...