Το απρόσμενο και το ξαφνικό είναι το αναμενόμενο για το τριήμερο αυτό, με τις εκπλήξεις και τις ανατροπές να δημιουργούν ένα πολύ ενδιαφέρον σκηνικό αν και απαιτείται προσοχή στις συναντήσεις και τις επαφές μας γιατί εύκολα μπορεί να διαταραχτεί η ισορροπία τους..Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού που πραγματοποιείται την Παρασκευή είναι η όψη που ευθύνεται για αυτές τις εκπλήξεις και τις ανατροπές!

Γεγονός είναι πως τις ημέρες αυτές δεν μπορείς να προγραμματίσεις τη ζωή σου στη συνηθισμένη της ρουτίνα, μια και μπορεί αναπάντεχα και ξαφνικά να προκύψουν λόγοι για να βγεις από αυτήν! Οι σχέσεις πάσης φύσεως δυσκολεύονται αρκετά, καθώς όλοι κινούμαστε κάτω από ανατρεπτικές διαθέσεις και με μια τάση να αποδεσμευτούμε απ’ οτιδήποτε μπορεί να λειτουργεί πιεστικά στην ψυχολογία μας… Έτσι, μπορεί ξαφνικά και ίσως χωρίς εμφανή λόγο, να αντιδράσουμε με απόλυτο και άκρως ανατρεπτικό τρόπο!

Εκνευρισμός, ένταση, αλλά και… νευρικές κρίσεις είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθούν τις ημέρες αυτές, κάτω από την ενέργεια της δύσκολης όψης Ήλιου-Ουρανού. Γι’ αυτό χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη προσοχή από όλα τα ζώδια στο λόγο μας, στον τρόπο που κινούμαστε, στη συμπεριφορά μας, αλλά και στις αντιδράσεις μας.

Βεβαίως, από την άλλη μεριά δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές, οι οποίες θα βοηθήσουν με αναπάντεχο τρόπο την εξέλιξη των υποθέσεών μας, αλλά και των σχέσεών μας. Γι’ αυτό, σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να βιαστούμε να βγάλουμε οριστικά συμπεράσματα, ούτε να πάρουμε οριστικές θέσεις, αλλά ούτε και να λειτουργήσουμε ακραία.

Ερμής σε σύνοδο με Αφροδίτη

Από την άλλη μεριά βέβαια, την Κυριακή έχουμε την πολύ όμορφη σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης, που έρχεται να καταλαγιάσει τα πνεύματα, τις διαθέσεις, και να επαναφέρει τις ισορροπίες μεταξύ των σχέσεων…Παράλληλα, η όψη θα ενισχύσει την ψυχολογία μας, την κοινωνική ζωή, τις επαφές, τις συζητήσεις, αλλά και τις διαπραγματεύσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, που τώρα μπορεί να στηριχτούν σε νέα δεδομένα και να εξελιχθούν.

Για όσους ανήκετε στα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), οι μέρες αυτές μπορεί πραγματικά να σας απογειώσουν, να σας ανοίξουν καινούργια δεδομένα στα δημιουργικά σας σχέδια, να ανανεώσουν την κοινωνική σας ζωή, να σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε, να διασκεδάσετε και να ευχαριστηθείτε, ενώ δημιουργούν και πολύ καλές συνθήκες στα ερωτικά σας!

Ήλιος σε τρίγωνο με Άρη

Την Κυριακή όμως έχουμε άλλη μια θετική όψη, που έρχεται να εξυπηρετήσει πολύ την έκφρασή μας, αλλά και να μας δώσει τη δυνατότητα να περάσουμε στη δράση και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη μας χαρίζει άφθονη ενέργεια, προκειμένου να προχωρήσουμε με δυναμισμό και σθένος σε όποιον τομέα επιλέγουμε. Τώρα μπορείς να αναλάβεις μια σημαντική δουλειά, να κάνεις μια νέα έναρξη στην επαγγελματική σου ζωή, να δρομολογήσεις με πολύ καλύτερο τρόπο τα δημιουργικά σχέδιά σου και να προωθήσεις τις ιδέες σου.

Από την άλλη μεριά, η όψη ενισχύει σημαντικά και την ερωτική ζωή! Ξαφνικές και αναπάντεχες γνωριμίες που πραγματικά σε βρίσκουν απροετοίμαστο, μπορούν ωστόσο να εκτοξεύσουν το συναίσθημά σου στα ύψη! Δεν αποκλείεται να σου δοθεί και η δυνατότητα να επεξεργαστείς παλαιότερες σχέσεις, που ακόμα δεν έχεις ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με αυτές στη ζωή σου… Τώρα η απάντησή ίσως να σου δοθεί με πολύ ξαφνικό τρόπο και χρειάζεται να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου και κυρίως την καρδιά σου, για να μπορέσει να αντιληφθείς τα μηνύματα που έρχονται τις ημέρες αυτές!

Να θυμάσαι πως το τριήμερο αυτό, όλες οι πιθανότητες είναι ανοιχτές!

Και κυρίως όσοι ανήκετε στα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας, αλλά και στον τρόπο που ανταποκρίνεστε στους γύρω σας, οι οποίοι μπορεί να λειτουργούν με έναν πιο νευρικό τρόπο απέναντί σας. Βεβαίως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και οι ανατροπές εκείνες που μπορεί να σας οδηγήσουν κάπου πολύ καλύτερα από εκεί που είχατε υπολογίσει.

Αλλά και για όσους ανήκετε στα ζώδια του Σκορπιού και των Ιχθύων του τρίτου δεκαήμερου, το τριήμερο αυτό μπορεί να έχει εκπλήξεις, οι οποίες φαίνεται να σας ανανεώνουν και να σας δίνουν νέα κίνητρα και ώθηση για δράση και για πρωτοβουλίες. Ανανεώνουν βεβαίως και την ερωτική σας ζωή και δεν αποκλείεται νέες γνωριμίες να σας ξεσηκώσουν και να ανεβάσουν το δείκτη του συναισθήματός σας στα ύψη!

astrologos.gr

 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έμαθες το ζώδιό του; Μάθε με ποια ατάκα θα τον ρίξεις!

Μην κάνεις ποτέ κουβέντα για γάμο σε αυτά τα ζώδια!

Θες να τον κάνεις να ζηλέψει; Μάθε πώς ανάλογα με το ζώδιό του!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

«Έπαθα ραιβόκρανο με τα capital controls…» – To άγνωστο πρόβλημα υγείας αγαπημένης Ελληνίδας ηθοποιού!

Γιώργος Τσαλίκης: Το μήνυμα συμπαράστασης για το μακελειό στην Γαλλία!

Χωρίζουν Φαίη και Γιώργος! Όλη η αλήθεια μόνο εδώ για την είδηση βόμβα που έσκασε στο διαδίκτυο!

loading...