Κριός
Σήμερα που λέτε ο Ουρανός θα σας κάνει πολύ αντιδραστικούς και απρόβλεπτους! Μπορεί σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί και σε επαγγελματικό! Το ύφος σας αλλάζει, είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και δεν αφήνετε να πέσει τίποτα κάτω. Έχετε απάντηση για τα πάντα! Προτιμήστε επίσης έναν άλλον τρόπο για να τελειώσετε τις δουλειές σας. Κάτι νέο!

Ταύρος
Μέρα που θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Μια έκπληξη μπορεί να σας κάνουν, να μάθετε κάτι για εκείνη την αύξηση που τόσο λαχταράτε. Μπορεί όμως να σας γίνει και μια πρόταση για μια νέα δουλειά. Σκεφτείτε το σοβαρά, αν δηλαδή έχετε το χρόνο για να αντεπεξέλθετε. Βέβαια, εσείς της καριέρας, δεν έχετε τέτοια θέματα!

Δίδυμος
Που λέτε δε θα αντέξετε άλλο τη πίεση που σας ασκούν και σήμερα θα τα κάνετε όλα μπάχαλο! Μέσα στα νεύρα και τον εκνευρισμό, δε θα αντέξετε και πάει το καλό το παιδί που τόσο καιρό δείχνατε! Το ζητούμενο δεν είναι να αλλάξετε εσείς χαρακτήρα, αλλά να σας αγαπούν έτσι όπως είστε! Λόγια που στάζουν φαρμάκι, θα στείλετε μερικούς αδιάβαστους!

Καρκίνος
Αλλιώς τα σκέφτεστε τα πράγματα, αλλιώς είναι και θα σας το αποδείξουν αυτό και θα τρελαθείτε κανονικά! Μερικές φορές η φαντασία σας οδηγεί σε κάτι μονοπάτια πολύ μυστήρια. Εννοείται πως δε σας αφήσουν να ανεβείτε στο ροζ το συννεφάκι σας, γιατί η παρουσία σας χρειάζεται σε όλες τις περιπτώσεις! Φουντώνετε κανονικά, αλλά δε μπορείτε να κάνετε και αλλιώς!

Λέων
Μέρα σχετικά απρόβλεπτη γιατί κάτι θα μάθετε και θα τρελαθείτε κανονικά! Κρατήστε μικρό καλάθι καλού-κακού, γιατί μπορεί να είναι ένα μαντάτο, με ένα συγκεκριμένο σκοπό! Ψάξτε το πρώτα, να είστε απολύτως σίγουροι και μετά πράξτε έτσι όπως εσείς νομίζετε! Μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί και επαγγελματικό. Τα νέα τρέχουν και συνήθως όχι για καλό σκοπό. Μη βιαστείτε να αντιδράσετε!

Παρθένος
Εννοείται πως σήμερα θα πάτε με πολλά νεύρα στη δουλειά! Τσίτα τα γκάζια και έχω την εντύπωση πως το μάτι σας γυαλίζει κάπως. Τρέχετε και δε φτάνετε στη δουλειά, γιατί είναι αρκετά που πρέπει να τελειώσετε, άμεσα κιόλας! Και σας προσμένει και μια έκπληξη μετά, που πραγματικά θα είναι το κερασάκι στη τούρτα! Πάρτε βαθιές ανάσες και την απόφαση πως μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε!

Ζυγός
Και επειδή έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, σήμερα θα αλλάξτε το πρόγραμμά σας και θα δημιουργήσετε έτσι ένα μικρό χάος σε μερικούς. Το ζητάει η ψυχούλα σας, να φτιάξετε έτσι ένα πανικό, γιατί πόσο πια να αντέξετε στάσιμες και αδιάφορες καταστάσεις. Εγωιστική πολύ η συμπεριφορά σας, σίγουρα θα σας μαλώσουν, αλλά εσείς εκεί! Πεισματάρηδες και αλαζόνες! Πού και πού χρειάζεται και αυτό!

Σκορπιός
Μυστήρια η μέρα σας για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Ενώ έχετε δρομολογήσει διάφορα και είστε έτοιμοι να τα φέρετε εις πέρας, ξαφνικά θα σας αλλάξουν τα δεδομένα και φτου από την αρχή! Ψυχραιμία πάνω από όλα, γιατί μπορεί να είναι ένα τεστ ευφυΐας. Δηλαδή πώς αντιμετωπίζετε κάτι το απρόβλεπτο. Εσείς που γυρεύετε για δουλειά, να προσμένετε μια είδηση, είτε ευχάριστη, είτε δυσάρεστη! Όλα παίζουν!

Τοξότης
Πάει θα το χάσετε το μυαλό σας σήμερα! Χαοτική η κατάσταση, οι σκέψεις σας πολλές και ξαφνικά τόσα βάσανα, μα τι έγινε; Απρόβλεπτη η μέρα σας πολύ, γιατί θα σκάσουν όλα μαζί και δε θα ξέρετε τι να πρωτο αντιμετωπίσετε! Βαθιές ανάσες, μουσική, κάτι να χαλαρώσετε πρώτα και μετά οι προτεραιότητες. Εντάσεις στη δουλειά και στο σπίτι. Πάρτε το απόφαση πως θα είναι μια ζόρικη ημέρα!

Αιγόκερως
Τα θέματα που έχετε να αντιμετωπίσετε στη δουλειά είναι άπειρα. Και εκεί που νομίζατε πως τα έχετε όλα υπό έλεγχο, διαπιστώνετε πως δεν είναι και πως θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να κλείσετε τις υποθέσεις σας! Εμπόδια από παντού, προφανώς κάτι έχετε ξεχάσει. Αφιερώνετε τη μέρα στις δουλειές σας, όποιες και αν είναι αυτές, γιατί πνίγεστε μόνο με την ιδέα!

Υδροχόος
Κάνει κόλπα ο Ουρανός, φέρνει ας πούμε τη καταστροφή στους άλλους, εσάς όμως σας λατρεύει! Σας μαγεύει κιόλας κανονικά! Φοβερή η μέρα σας από όλες τις απόψεις. Νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας, πολύ όμορφοι και λαμπεροί και κατά ένα μυστήριο τρόπο γεμίσατε από συναισθήματα, που θέλετε απεγνωσμένα να τα μοιραστείτε με τους δικούς σας τους ανθρώπους! Έχω την εντύπωση πως θα κάνετε μια τρέλα και κάποιος θα μείνει με το στόμα ανοιχτό!

Ιχθύς
Η μέρα του εγκεφαλικού! Αστειεύομαι φυσικά, αλλά να το ξέρετε θα συμβούν τόσα και τόσα, που θα ανεβάσετε θερμοκρασία και θα εκραγείτε κανονικά! Μες στα νεύρα και τη τρέλα, γιατί έτσι σας θέλει το σύμπαν! Μη κάνετε κανένα πρόγραμμα, μη φτιάξετε ουτε καν πλάνο, γιατί θα βρεθείτε αλλού για αλλού! Θολωμένος ο εγκέφαλός σας, έπεσε πολύ χιόνι ψες το βράδυ, πάρτε το απόφαση πως κάποια πράγματα απλά δε περνούν από τα χέρια σας!

magicfariel

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 10 Ιανουαρίου;

Gym Wear: Τα κομμάτια που πρέπει να φορέσεις στο γυμναστήριο αν θες να έχεις στιλ!

Kim Kardashian: Αυτό είναι το app που την κάνει να δείχνει τέλεια στις selfies!

 

loading...