Τα Ζώδια σήμερα 06/05/2016 by MagicF’Ariel!

Τα Ζώδια σήμερα 06/05/2016 by MagicF’Ariel!
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Λόγια δεν έχω, να πω καλό χειμώνα; Δεν υπάρχει αυτό που αντικρίζω πρωί-πρωί! Γκρίζο το τοπίο, ο ήλιος πουθενά, μόνο αυτό μου φτάνει! Μα έχουμε Μάιο και ζούμε στην Ελλάδα! Προφανώς τα χιόνια ήρθαν από τη πανέμορφη τη Φιλανδία, έβλεπα κάτι φωτογραφίες που έβγαζε μια φίλη από εκεί και είχα σοκαριστεί! Λέτε να χρειαστεί να ανάψουμε τζάκι, ξανά;;; Θα τρελαθώ!

Πέρα του παραλογισμού μου, η μέρα είναι πολύ δυνατή από όλες τις απόψεις! Πιάνουμε τα θετικά τα στοιχεία και προχωράμε δίχως να κοιτάζουμε πίσω! Ας μας κυνηγούν Θεοί και Δαίμονες! Υπάρχει απώτερος σκοπός! Το μυστήριο της υπόθεσης είναι εκείνο το παρελθόν που κουβαλά ο καθένας μας στη πλάτη του! Σήμερα κάνει κούκου σε αρκετές ψυχές, φέρνει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, όμως και έναν έρωτα από τα παλιά! Κάποιος επιστρέφει, κάποιος επιμένει..

Για να δούμε..

φιλάκια..

Κριός
Σήμερα που λέτε θα πάτε στη τράπεζα, θα κάνετε έναν έλεγχο των κινήσεων και του υπολοίπου σας και ή θα προσθέσετε λίγα ακόμα να φτιάξετε κομπόδεμα, ή αν διαπιστώσετε πως περισσεύουν, την επένδυσή σας θα τη κάνετε. Αφού βιτρίνες βλέπετε συνεχώς, ξεμυαλίζεστε πολύ, ευτυχώς που ο καιρός δε βοηθάει σε αγορές θερινές και όχι μόνο.. Οργανώστε τα λεφτουδάκια σας και μη κάνετε σπατάλες!

Ταύρος
Μετά από ένα διήμερο άκρως σκοτεινό, ηρεμείτε από σήμερα και βρίσκετε το χρόνο για τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στη ζωή σας. Θέλετε να φτιάξετε τις σχέσεις σας, να αγαπήσετε με μερικούς, να τους δώσετε ας πούμε μια ακόμα ευκαιρία, γιατί κάποιοι το αξίζουν κάποιοι όχι και τόσο. Πείτε ένα συγγνώμη αν χρειαστεί, δεχτείτε επίσης το ίδιο και στη τελική, ότι έγινε-έγινε! Καιρός να προχωρήσετε παραπέρα.. σε πιο όμορφες καταστάσεις..

Δίδυμος
Μια απογοήτευση τη πήρατε από ανθρώπους στη δουλειά σας και σήμερα θα πρέπει να κάνετε τη καρδιά σας πέτρα, να φανείτε δυνατοί και να προχωρήσετε στο έργο σας, γιατί έχετε σκοπό και πρέπει να πετύχει. Το μόνοι και έρημοι είναι λίγο στενάχωρο, αλλά θα τη βρείτε την άκρη εσείς. Δύσκολο και να σας αντισταθούν, συνεπώς, δίχως γκρίνιες και μουρμούρες κάντε ότι είναι να κάνετε και από το βραδάκι και μετά φτιάχνουν τα πράγματα..

Καρκίνος
Μέρα που θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα σας θυμηθεί μια ψυχή από τα παλιά. Να το σηκώσετε και ας είναι άγνωστο το νούμερο, μπορεί να έχει να σας προτείνει μια νέα δουλειά, ή να συνεργαστείτε τέλος πάντων σε ένα project, που όχι μόνο θα σας προσφέρει λίγα χρήματα παραπάνω, αλλά θα νιώσετε τόσο όμορφα, σα να κάνετε ένα ταξίδι στο παρελθόν. Δεχθείτε τη πρόκληση, δε ξέρετε ποτέ πού μπορεί να σας οδηγήσει αυτό..

Διαβάστε όλα τα ζώδια στο athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη του Μαϊου το κάθε ζώδιο;



Μην κάνεις ποτέ σχέση μαζί του! Αυτό το ζώδιο «κερατώνει» με την πρώτη ευκαιρία!



Ζώδια & Καρμικές Σχέσεις! Όταν πέφτει ένα αστέρι, μήπως είναι το δικό σου;