Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ μυστήρια ημέρα μόλις μας ξημέρωσε, πραγματικά απορώ τι από όλα αυτά θα βγουν αληθινά!

Πάνω-κάτω όλοι έχουμε τα ψυχολογικά μας, ο εγωισμός πάλι στα κόκκινα και ένα μπαϊράκι το σηκώνουμε όπου μας παίρνει και όχι μόνο! Να θυμίσω πως έχουμε και ανάδρομο Ερμή, είναι και στα φόρτε του, συνεπώς άλλα λέμε, άλλα καταλαβαίνουν, άλλα προκύπτουν και ένας κακός χαμός είναι μέσα στο πρόγραμμα σχεδόν για όλους! Εντάσεις και πολύ παρεξήγηση έχει η μέρα, ας το πάρουμε απόφαση, να φάμε και καλό πρωινό και η νεκροψία θα δείξει, σωστά;;;

Οι τυχεροί της παρέας; Οι Σκορπιοί! Να γίνονται και θαύματα πού και πού..

Το κουλό φυσικά έρχεται στους Αιγόκερους! Συγκρατηθείτε χρυσά μου.. και ας κάνετε μπουμ στο τέλος.. Κάποιος δε ξύπνησε καλά..

Ψυχραιμία.. μέρα είναι θα περάσει!

φιλάκια..

Κριός
Πνίγεστε και τρελαίνεστε γιατί σας βγάζουν πρόγραμμα δίχως να σας ρωτήσουν καν! Αντιδράτε σα τα μικρά τα παιδιά και πολύ καλά θα κάνετε, γιατί ναι μεν καλοί οι συμβιβασμοί, αλλά πάνω από όλα πρέπει εσείς να νιώθετε καλά και μετά οι άλλοι! Συνεπώς γκρίνιες και μουτράκια και μικρά ερωτικά καβγαδάκια. Τις πετάτε τις λεξούλες τις κακές και μετά άντε να το μαζέψετε! Ζόρικη η μέρα σας!

Ταύρος
Τα άστρα επιμένουν πως κάτι πολύ καλό έρχεται για εσάς. Μια πρόταση που θα σας απογειώσει. Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι και να έχετε καθαρό μυαλό, γιατί μπορεί να συμβεί και αστραπιαία και να χρειαστεί να κινηθείτε πολύ άμεσα! Να κάνετε ότι λέει η καρδιά σας και να μη τρέξετε να ρωτήσετε γνώμες. Μη ξεχνάτε πως λίγοι χαίρονται αληθινά με τις επιτυχίες σας! Αφιερώστε πολύτιμο χρόνο στην ερωτική σας τη ζωή.. Λίγη αγάπη δε βλάπτει..

Δίδυμος
Έχουν έρθει τα πράγματα κάπως μυστήρια και εσείς έχετε πέσει μονοί, διπλοί, πάνω στο σύντροφό σας και συνεχώς ζητάτε διάφορα πράγματα. Αφόρητη η κατάσταση, να το προσμένετε το ερωτικό το καβγαδάκι, να γίνει ένας χαμός, λόγια, φωνές, μπορεί να σπάσετε και κανά βάζο, όλα παίζουν να το ξέρετε! Μετά από αυτό το μπουρίνι, παίρνετε τις αποφάσεις σας και ναι η δουλειά εκείνη που τόσο σας άρεσε θα γίνει δική σας.. no matter what!

Καρκίνος
Πολύ στο shopping therapy το έχετε ρίξει και αυτό δεν είναι καθόλου καλό για τη τσέπη σας. Αδειάζει κάθε μέρα και πιο πολύ και το θέμα είναι πως ακόμα νιώθετε εκείνο το κενό. Εννοείται αυτό, αφού κάτι σας απασχολεί και αντί να το λύσετε προσπαθείτε να ρίξετε στάχτη στα μάτια. Τραγικό.. Και λυπημένοι και σιγά-σιγά, άφραγκοι! Μια ερωτική απογοήτευση τη νιώθετε. Εκεί κρύβεται το μυστικό. Σωστά; Μακριά από τις πάστες!

Λέων
Κάτι πολύ καλό έρχεται για εσάς. Μια ευκαιρία ζωής! Το ξέρω πως καιρό τώρα περιμένετε ένα θαύμα και αυτό δεν έρχεται, αλλά δε πρέπει να απογοητεύεστε! Εσείς που ψάχνετε για μια εργασία, σήμερα σηκώστε τα τηλέφωνα, επικοινωνήστε με τα φιλαράκια σας, όλο και κάτι μπορεί να βρεθεί. Τυχερή η μέρα σας, μη της γυρίζετε πλάτη. Ερωτικά δεν είστε και στα καλύτερά σας, προσπαθήστε τουλάχιστον να είστε ήρεμοι!

Παρθένος
Οργανωθείτε στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Δε πρέπει να αφήσετε καμία εκκρεμότητα, το αύριο δεν υπάρχει, αφού έρχονται νέα πράγματα ολοταχώς, για να σας αποσπάσουν το χρόνο σας και να δημιουργήσετε φυσικά κάτι το διαφορετικό. Ανοίγουν οι ουρανοί, η τύχη είναι με το μέρος σας, αρκεί να ξέρετε τι θέλετε! Πολύ σημαντικό αυτό! Να φωνάξετε απόψε το μαναράκι στο σπίτι, να αράξετε παρέα με ένα καλό κρασί, ή ανθρακούχο νερό.. υπο το φως των κεριών.. Ξέρετε εσείς..

Ζυγός
Βουτιά στο σκοτάδι κανονικά! Έντονη η μέρα σας, γεμάτη από παρεξηγήσεις και λόγια που πληγώνουν. Ξεκινάτε νωρίς το πρωί με τους δικούς σας τους ανθρώπους και το κακό συνεχίζεται. Εκεί που κάτι πάει να φτιάξει, εκεί χαλάει κιόλας και αυτό πλέον δε σας αρέσει καθόλου. Κάτι λάθος κάνετε, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Αν ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, μπορεί να το δείτε και να αποφύγετε όλο το κακό της ημέρας! Ξεσπάτε παντού! Μακριά και από το σύντροφό σας..

Σκορπιός
Μέσα στη τρελή τη χαρά θα είστε όλη την ημέρα. Κάτι πολύ ευχάριστο θα μάθετε, κάτι θα σας πουν, θα σας ανεβάσουν κιόλας ψυχολογικά, ότι αποζητούσατε τόσο καιρό! Βασικά κάποιος θα σας δώσει την ευκαιρία, να αποδείξετε την αξία σας, για ακόμα μια φορά σε ένα θέμα επαγγελματικό. Εσείς πλέον γνωρίζετε καλύτερα από όλους το πώς να κινηθείτε. Στο χέρι σας είναι και να λάμψετε και να γοητέψετε! Μπράβο καιρός ήταν! Ερωτικά φυσικά, όσο είστε μούγκα στη στρούγκα, μη περιμένετε να δείτε φως!

Τοξότης
Τόσο καιρό γκρινιάζατε γιατί δε σας δίνουν παραπάνω δουλειά. Σήμερα λοιπόν θα σας φορτώσουν σα το γαιδούρι και εσείς θα το πάθετε το εγκεφαλικό. Με μια γρήγορη ματιά, δείτε το πώς έχει η κατάσταση και προλάβετε το κακό! Και ένα ηρωικό όχι, δε βλάπτει πού και πού και στη τελική άλλο να έχετε και τη πολυτέλεια του χρόνου και άλλο να σας βάζουν και το μαχαίρι στο λαιμό. Ζορίζεστε, πιέζεστε, αγκομαχάτε και ξεσπάτε και στο σύντροφό σας! Πάρτε τα βουνά καλύτερα!

Αιγόκερως
Πολύ μυστήρια η μέρα σας. Να ντυθείτε και στα μαύρα, να φορέσετε και τα γυαλιά σας εκείνα τα σκοτεινά, να μη φαίνονται τα μάτια σας. Κάποιος θα σας τεστάρει, κάποιος θα σας προκαλέσει, κάποιος θα σας κάνει κάτι που θα το πάθετε το εγκεφαλικό και μετά ή που θα σας μαζεύουν από τα πατώματα, ή που θα το χειριστείτε σαν Αιγόκεροι και θα το αντιμετωπίσετε ψύχραιμα, δίχως ίχνος συναισθηματισμού. Αποφύγετε να εκδηλωθείτε, αποφύγετε να σχολιάσετε, αποφύγετε να πέσετε στη παγίδα! Ποιος έρωτας;;;

Υδροχόος
Τι έγινε; Ο εγωισμός σας στα κόκκινα;;; Σας έχει πιάσει πάλι εκείνο το συναίσθημα το παράξενο, που κάνετε του κεφαλιού σας και απαιτείτε να σας ακολουθήσουν στη τρέλα; Ζόρικη η μέρα σας, γιατί κουβέντα, στη κουβέντα θα ακούσετε διάφορα που δε θα σας αρέσουν και θα φερθείτε με πολύ άγαρμπο και άκομψο τρόπο! Σε οτιδήποτε διαφωνήσετε μην επιμείνετε, γιατί θα είστε εκτός τόπου και χρόνου και πάλι θα προκαλέσετε αντιπάθειες. Βασικά τίποτα δε σας ταρακουνά.. Ακόμα προχωράτε και αφήνετε πίσω σας συντρίμμια..!

Ιχθύς
Τις μέρες αυτές σας έχει πιάσει και εσάς ο εγωισμός σας και θέλετε πάρα πολλά πράγματα για τον εαυτό σας και μόνο! Υπάρχει φως, αλλά δε πρέπει να βιάζεστε, ούτε να ενεργείτε εν ώρα βρασμού! Πρέπει να επιλέξετε ένα πράγμα, να ακούσετε τη καρδιά σας, σε κάτι λογικό φυσικά και να χαράξετε μια συγκεκριμένη πορεία. Είστε λίγο χαμένοι στο διάστημα, με τη καλή την έννοια, ωραία η ευτυχία και τα όνειρα, όμως λίγο γη δε βλάπτει. Αντιμετωπίστε το σήμερα.. αυτό που ήδη υπάρχει!

magicfariel

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όταν τα Ζώδια Αδιαφορούν.. by MagicF’Ariel!

Μεγάλη προσοχή: Αυτά τα τέσσερα ζώδια έχουν τάσεις αυτοκτονίας!

Μην κάνεις ποτέ σχέση μαζί του! Αυτό το ζώδιο «κερατώνει» με την πρώτη ευκαιρία!

loading...