Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ παράξενη ημέρα μόλις μας ξημέρωσε, το σύμπαν δεν έχει τα κέφια του και κάπως έτσι δε τα έχουμε ούτε εμείς… Μαντάτα στενάχωρα έρχονται από το πουθενά, κάποιες αλήθειες μαθαίνονται, ο σκοπός είναι να γίνει η αποκάλυψη και το συναισθηματικό σε δεύτερη μοίρα.. Ένα δάκρυ θα κυλήσει, να το προσμένετε. Μπορεί να είναι από νεύρα, μπορεί από στεναχώρια, πάντως χαράς, με τίποτα!

Υπομονή, θα τελειώσει ο Μάης, δεν έχουμε παράπονο, πάνω-κάτω ήταν ένας γλυκός μήνας.. Βέβαια αφήνει πίκρα στο τέλος του.. μεγάλη πίκρα..

φιλάκια..


Κριός
Ότι έχετε κατά νου να το ξεχάσετε! Το σύμπαν είναι τέτοιο που φέρνει εμπόδια σε κάθε ιδέα που έχετε! Νευριάζετε γιατί ήσασταν σίγουροι πως θα σας βγει, να όμως που τελικά αλλιώς είναι η κατάσταση στη πραγματική της τη διάσταση! Και κάπως έτσι σας δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσετε τις υποθέσεις σας.

Ταύρος
Είναι κάτι που το θέλετε πολύ, να όμως που κάποιος θα μπει στη μέση και θα σας χαλάσει τα σχέδια. Μη πεισμώσετε και μην επιμείνετε, κάθε εμπόδιο για καλό. Θα μου πείτε πόσα εμπόδια πια;;; Μερικές φορές πρέπει να αφήνετε τα πράγματα στη τύχη τους, για να δείτε και προς τα πού τραβάει και ποια είναι η πραγματικότητα.

Δίδυμος
Υπάρχει ένας άνθρωπος που τον έχετε μεγάλη ανάγκη. Μια σας δίνει το πράσινο το φως, μια κάνει πίσω. Αυτό σας έχει κουράσει και σήμερα θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Να όμως που δεν είναι και τόσο καλή ημέρα αστρολογικά, που σημαίνει πως μπορεί να ξεφύγετε από το θέμα και να εκτεθείτε! Φρόνιμα..

Καρκίνος
Μέχρι και τις 28 θα τσακώνεστε με όλο τον κόσμο. Σας το λέω να το ξέρετε. Μπορεί να σας έχουν βάλει και στο μάτι. Σας στρεσάρουν για θέματα που έχουν συμβεί ξανά στο παρελθόν, που είχατε πει μια φορά και ένα καιρό πως θα τα φτιάχνατε και έχουν μείνει ακόμα στη μέση. Προσπαθήστε να βρείτε μια νέα δικαιολογία γιατί σας ξέρουν απέξω και ανακατωτά.

Λέων
Ερωτοτροπείτε επικίνδυνα τις μέρες αυτές και θέλετε οπωσδήποτε να αφήσετε τη πινελιά σας. Μπορεί να πάτε ένα κομμωτήριο και να αλλάξετε look! Μπορεί να αγοράσετε ένα νέο ρούχο πολύ διαφορετικό από τα άλλα. Ωραίες οι αλλαγές τέτοιου είδους αρκεί να έχετε λεφτά γενικώς.. ή να σας ταιριάζουν. Μη ξεφεύγετε..

Παρθένος
Και ο κλήρος πέφτει επάνω σας για να κάνετε όλες τις δουλειές του σπιτιού ή του γραφείου. Τα θέματα που επείγουν να κλείσουν είναι όλα πολύ σημαντικά και μόνο εσείς μπορείτε να τα τακτοποιήσετε για να είστε σίγουροι πάνω από όλα. Αυτό θα προκαλέσει τη δυσαρέσκεια κάποιων και εντάσεις μυρίζομαι.. Το νου σας!

Ζυγός
Μη παραδώσετε τίποτα αν δεν είστε απολύτως σίγουροι! Που σημαίνει πως με οτιδήποτε και αν ασχολείστε, να ρίξετε μια ματιά δεύτερη και τρίτη αν χρειάζεται γιατί θα ανακαλύψετε λάθη και έτσι θα σώσετε πολλά και διάφορα. Αν σας προτείνουν κάτι καλύτερο να κάτσετε πίσω, να ακούσετε με προσοχή και στη τελική παραδώστε τη σκυτάλη μπας και φτάσετε στο τέλος!

Σκορπιός
Η διάθεσή σας είναι κάπως μυστήρια και ξαφνικά σας μπαίνουν διάφορες ιδέες οι οποίες μόνο κακό μπορούν να σας κάνουν. Αποφύγετε οποιαδήποτε οικονομική δοσοληψία και μη ζητήσετε από κανέναν τίποτα. Προστατέψτε τα συμφέροντά σας, οτιδήποτε είναι δικό σας και μη παίζετε με τη φωτιά γιατί θα καείτε..

Τοξότης
Σήμερα ένα μαντάτο θα σας στεναχωρήσει αρκετά. Το περιμένατε αλλά περισσότερο ως σκέψη να που γίνεται και πραγματικότητα και πέφτετε σε μελαγχολία. Δε μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό, συνεπώς ακολουθήστε τα σημάδια και όπου σας βγάλουν. Ζόρικη η μέρα σας, εκρηκτική επίσης, εντάσεις προκύπτουν με διάρκεια!

Αιγόκερως
Μπορώ να πω πως είστε το μοναδικό ζώδιο που δε σας πιάνει το σημερινό το μπουρίνι. Στο κόσμο σας ως συνήθως, δε πιστεύετε κιόλας, με τη δουλειά σας ασχολείστε, πετυχαίνετε το στόχο σας και δε κρατιέστε με τίποτα! Χαρούμενοι, αισιόδοξοι, χαμογελαστοί, όλα μια χαρά. Φτου μη σας ματιάσω!

Υδροχόος
Σήμερα θα ζητήσετε εκείνες τις χάρες που σας χρωστούν. Τις κρατούσατε για τις δύσκολες ημέρες, θα τις απαιτήσετε όχι και με τόσο γλυκό τρόπο και θα βάλετε κάπως έτσι θα βάλετε μια τάξη στις υποθέσεις σας. Μπορεί να δίνετε πολλά στους ανθρώπους που αγαπάτε, έχετε όμως μια τάση να τα παίρνετε όλα πίσω και με το παραπάνω. Αυτό πληγώνει..

Ιχθύς
Που λέτε θα τα σηκώσετε τα μανίκια, θα υψώσετε τη φωνή και θα κάνετε ένα σαματά μεγάλο! Το θέμα είναι με ποιον;;;; Γιατί όταν νευριάζετε είστε παράλογοι με στάμπα και δεν υπολογίζετε τίποτα. Αν το αποφύγετε όλο αυτό, τότε μια χαρά, αν μπείτε όμως σε διαδικασία τρελή, στο τέλος θα πληγωθείτε και θα απογοητευτείτε. Φρόνιμα!

magicfariel

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πες μου τι ζώδιο είναι η σχέση σου να σου πω το μέλλον σας!

Δες ποια ζώδια ζηλεύουν και ποια νευριάζουν περισσότερο!

Αυτό το ζώδιο είναι ο…βασιλιάς του φιλιού! Τι λές, συμφωνείς;

loading...