Τα Ζώδια του Σαββάτου 16/04/2016 by MagicF’Ariel!

Τα Ζώδια του Σαββάτου 16/04/2016 by MagicF’Ariel!
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ακόμα ένα πανέμορφο πρωινό μας ξημέρωσε, το πιο τέλειο από όλα είναι τα ανθισμένα δέντρα, που κάποια μοσχομυρίζουν κιόλας, κάποια απλά αποκτούν το πράσινο το χρώμα, που είναι καταπληκτικό.
Γνωστή η Ταυρίνα, για τη λατρεία της στη φύση, κάθε τέτοια εποχή, ερωτεύομαι οτιδήποτε βγαίνει μέσα από τη γη, οτιδήποτε δίνει ζωή στο πλανήτη αυτόν, οτιδήποτε μας ομορφαίνει τη ζωή..

Σας το είπα; Έχω να παρακολουθήσω την επικαιρότητα δυο μέρες τώρα.. Και νιώθω τέλεια! Πετάω! Όχι γιατί δε με νοιάζει, αντιθέτως, όμως δε δέχομαι τον τρόπο. Προτιμώ αθόρυβα να μαθαίνω ότι με ενδιαφέρει και να βάζω εγώ το συναίσθημα και το ύφος.. όχι οι άλλοι! Έλεος πια..

Φυτέψτε λουλούδια.. να φύγει η αρνητική ενέργεια.. Να ομορφύνει το σπίτι σας. Ο κήπος σας. Είναι ότι πιο μαγικό μπορεί να μας προσφέρει η φύση, τέτοια εποχή!

Κριός
Φροντίστε σήμερα να κάνετε ότι σας αρέσει, γιατί ακολουθεί ένα παράξενο διήμερο για όλα τα ζώδια! Βασικά, να κάνετε όλες σας τις δουλειές, να μην αφήσετε καμία εκκρεμότητα και αν όλα είναι στην εντέλεια, τότε να σκεφτείτε και τις βόλτες. Δηλαδή, επιτέλους φτιάξτε τη ντουλάπα σας, ο χαμός ο ίδιος, καθαρίστε το σπίτι σας, να πάτε να ψωνίσετε μερικά τρόφιμα, οργανωθείτε, γιατί μετά δε θα έχετε μυαλό για τέτοια!

Ταύρος
Κάτι θα συμβεί σήμερα, πολύ ευχάριστο και θα τη πάρετε την ανάσα σας. Αυτό που σας βασάνιζε καιρό τώρα, βρήκατε τη λύση, ή ήρθε από μόνη της και το βάρος φεύγει. Αξιοποιείστε κάθε ευκαιρία, να είστε τέλειοι σε αυτό που κάνετε και το βασικότερο η καρδιά σας να σας το λέει. Θετική μέρα, αισιόδοξη πολύ, το μαντάτο είναι σχεδόν έξω από τη πόρτα σας!

Δίδυμος
Αυτό που θα φτάσει στα αυτιά σας σήμερα, θα είναι βάλσαμο ψυχής. Θα είναι μυστικό, θα πρέπει να το κρατήσετε για τον εαυτό σας, ανεξάρτητα αν το χαμόγελό σας φτάσει ως την Αφρική! Απολαύστε την ημέρα σας, όπως έρθει, χαλαρά, μη κάνετε τίποτα το εξαντλητικό, Σάββατο, χαρωπή μέρα και ξένοιαστη πολύ!

Καρκίνος
Πολύ ωραία μέρα για να επικοινωνήσετε με τους δικούς σας τους ανθρώπους. Έχετε να μάθετε πολλά νέα που θα σας χρησιμεύσουν άμεσα σε αυτά που σκέφτεστε να κάνετε. Να είναι αμοιβαίος ο διάλογος, γιατί μόνο έτσι θα υπάρξει ουσία σε όλα αυτά. Κάτι ετοιμάζετε εσείς, όμως μη προτρέχετε γιατί η αλήθεια είναι πως από τις 22 και μετά θα ανοίξουν οι ουρανοί για εσάς!

Λέων
Να κανονίσετε τα πάντα από νωρίς το πρωί. Το δε βαριέσαι, θα σας αφήσει μόνους και δε το θέλουμε αυτό. Η αλήθεια είναι πως δεν έχετε και τόσο τα κέφια σας, όταν όμως σας έρθουν μπορεί να είναι αργά, ακόμα και για μια βόλτα. Φτιάξτε εκεί τα πλάνα σας και καλύτερα να έχετε διάφορα να κάνετε και να αναβάλετε κάτι στη πορεία, παρά το αντίθετο! Μη βαριέστε..

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αναρωτιέσαι γιατί ελκύεις πάντα συγκεκριμένο τύπο άντρα; Το ζώδιό σου τα εξηγεί όλα!



Με αυτά τα ζώδια θα τα βρεις σκούρα στη σχέση: Είναι οι μεγαλύτεροι εγωιστές του ζωδιακού!



Ζώδια: Έρωτας και απογοήτευση – Πως αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν πληγώνεται στη σχέση