Καλησπέρα στη πιο γλυκιά τη παρείτσα..! Λέμε αντίο στον ενοχλητικό αυτόν τον Ιούνη και καλωσορίζουμε για τα καλά το γλυκό μας το καλοκαιράκι και ας έχει σύννεφα ο ουρανός..  Δε πειράζει. Κρύβουν όλο τον ήλιο του κόσμου και αν το πάρουμε μεταφορικά, την ελπίδα που νιώθουμε όλοι μέσα μας, για ένα καλύτερο αύριο!

Αστρολογικά τι γίνεται τώρα; Ο Ιούλιος με μια μικρή ματιά, είναι γεμάτος από έρωτα και επαγγελματικές ευκαιρίες. Διαλέξτε και πάρτε! Κάποιοι θα αγαπήσετε με όλο σας το είναι και κάποιοι θα βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας. Το ιδανικό θα ήταν να συνέβαιναν και τα δυο συγχρόνως, αλλά να που δε παίζετε έτσι το έργο αυτό. Μια ο ένας και μια ο άλλος. Στο τέλος όμως μπορεί να συμβεί και ένας αχτύπητος συνδυασμός και μερικές ψυχές να τρελαθείτε εντελώς!
Εντάξει, εντάσεις  θα υπάρξουν και νευράκια, γιατί το σύμπαν είναι μαγικό και πολύ ναζιάρικο. Δεν αφήνει κανέναν σε ησυχία..

Τι λέτε;; Θα το ζήσουμε το τρελό το όνειρο;;;; Να εκείνο της καλοκαιρινής νυκτός;;

crazy kisses..!

Κριός
Μέσα στα μουτράκια θα είσαι όλες τις ημέρες! Κάποιος δε σου μιλάει πολύ όμορφα στη 1, εκνευρίζεσαι απίστευτα, όμως πρέπει να κάνεις πίσω, γιατί όπως φαίνεται θα περάσεις μέρες με το πρόσωπο αυτό. Τουλάχιστον μέχρι τις 3. Μη πεισμώνεις και άσε να φύγει η ένταση που υπάρχει. Δώσε βάση στην οικογένειά σου στις 4. Κάποιος σε αναστατώνει στις 5. Κάτι κρύβεται από πίσω. Ψάξε το!
Επαγγελματικά: Στις 29 και 30 ζητάς λεφτά που σου οφείλουν.Σου λένε τι να κάνεις και το πώς! Αντιδράς, αλλά εναλλακτικές δεν υπάρχουν.

Ταύρος
Οργάνωσε μια μικρή εκδρομή στις 29 και από τις 30 και μετά ανέλαβε δράση. Μια συνάντηση στις 3 με ένα άτομο από το παρελθόν σε αναστατώνει γλυκά. Ακόμα και μια πρόταση για μια μακρινή βόλτα ίσως λάβεις στις 4. Σε κίνηση βρίσκεσαι όλες τις ημέρες, πολύ χαρούμενη και με καλοκαιρινή διάθεση. Συμφιλιώνεσαι με κάποιον που αγαπάς.
Επαγγελματικά: Κάτι δε τραβά και στη 1 έρχεται το τέλος. Μη πεισμώνεις, γίνεται για καλό σκοπό. Στις 2 σε στριμώχνουν λίγο. Κάνε πίσω, δεν υπάρχει λόγος για εντάσεις.

Δίδυμος
Μια καταπίεση θα τη νιώσεις στη 1 αλλά συγχρόνως θα νιώσεις γοητευμένη από το ενδιαφέρον. Απέφυγε τις εντάσεις στις 2, τα συναισθήματά σου όχι και τόσο σταθερά. Βοήθησε όσο μπορείς στις 3, αλλά όχι να αναλάβεις όλο το βάρος στις πλάτες σου.
Επαγγελματικά: Μια νέα πρόταση στις 29 σε απογειώνει. Μαθαίνεις στις 30 πως τα χρήματα θα είναι καλά.Στις 4 έρχεσαι σε επαφή με ένα άτομο και αποφασίζεις στις 5 να αναλάβεις δράση και ότι προκύψει.

Καρκίνος
Ξεκινά η εβδομάδα με το ερωτικό σου θερμόμετρο στα ύψη! Στις 29 έρχεται το συναίσθημα και στις 30 το κάνεις πράξεις. Σε παίρνει από κάτω στις 2, σε πιάνουν τα ψυχολογικά σου, αντιδράς και κουράζεις ένα δικό σου άνθρωπο. Στις 3 αλλάζει η διάθεσή σου, αποζητάς μια μικρή εξόρμηση στη παραλία.
Επαγγελματικά: Ζορίζεσαι στη 1 γιατί θα πρέπει να αποφασίσεις πιο δρόμο θα διαλέξεις. Με εντάσεις και λόγια κάνεις την επιλογή σου. Μέχρι και τις 5 θα βρεις τη λύση, μια ιδέα από τα παλιά σε σώνει.

Λέων
Ασχολείσαι με τις εκκρεμότητες του σπιτιού σου στις 29. Κλείνεις τρύπες. Αποφεύγεις τις περιττές τις κουβέντες στις 30.Με μυστήρια διάθεση προχωράς, έχεις μυστικά, κάτι ετοιμάζεις εσύ. Απέφυγε τα πολλά τα λόγια στις 2, προκύπτουν εντάσεις ξαφνικά. Ξεκουράσου στις 3 και μη λες σε κανέναν κουβέντα για τα σχέδιά σου.
Επαγγελματικά: Ένα άτομο σε βοηθάει στις 4. Η ελπίδα επιστρέφει. Ακολούθησε τη καρδιά σου, έχεις τη γνώση και την εμπειρία για να ανταπεξέλθεις στα πάντα.

Παρθένος
Ζόρικες οι μέρες σου, αφού σε φορτώνουν με πολύ δουλειά και με υποχρεώσεις οικογενειακές. Άλλα κανονίζεις στις 2 και άλλα προκύπτουν. Απέφυγε τις εντάσεις. Να είσαι με φίλους στις 3 και μια βόλτα κάπου μακριά σε ανανεώνει. Κάποιος σε φλερτάρει με άγαρμπο τρόπο μέχρι και τις 5.
Επαγγελματικά: Ένα επαγγελματικό ταξίδι σου ανοίγει την όρεξη για business&pleasure στις 29. Σε στηρίζουν στις 30 και στο δείχνουν. Συμβιβάσου στις απαιτήσεις ενός συναδέλφου στη 1. Μη μπλέκεις τη δουλειά με τον έρωτα.

Ζυγός
Εντάσεις, λόγια, τσακωμοί στη 1 και 2 με τους δικούς σου τους ανθρώπους. Προσπάθησε με όμορφο τρόπο να λύσεις τα θέματά σου και να τους ηρεμήσεις συγχρόνως.. Ρομαντικά θα περάσεις στις 3, με το σύντροφό σου.
Επαγγελματικά: Ζητάς τα λεφτά σου πίσω στις 29. Ρίχνεις όλο το βάρος σε ένα θέμα που σε καίει στις 30 και ακούς εκείνο το μπράβο. Αναλαμβάνεις ένα νέο projectστις 4 και σε θαυμάζουν. Τα λεφτά θα είναι extraκαι ενθουσιάζεσαι πολύ! Μη το σκέφτεσαι..

Σκορπιός
Ο Άρης ορθόδρομος στις 29, καιρός να λάβεις ότι επιθυμείς. Ένα ταξίδι στις 30 σε αναστατώνει γλυκά. Ένα μαντάτο φτάνει στα αυτιά σου, αναστατώνεσαι ευχάριστα, ερωτεύεσαι ξανά. Μη λες σε κανέναν τίποτα και στις 3 κάνε κάτι. Μια κίνηση.. Ένα ταξίδι σου, μια συνάντηση μοιραία, το πάθος σε φουντώνει. Ονειροβατείς στις 5.
Επαγγελματικά: Παίρνεις το αίμα σου πίσω! Ότι δε σου κάθεται στη 1 άσε το να φύγει. Έρχεται κάτι πολύ καλύτερο. Χειρίσου τα νέα με ψυχραιμία για να νικήσεις στο τέλος.

Τοξότης
Αντιμετωπίζεις τα ερωτικά σου τα ζητήματα σε πιο ρεαλιστική βάση. Θέλεις να μάθεις την αλήθεια στις 29 και 30 και ας πονέσεις. Είσαι έτοιμη!Σε ζορίζουν στις 2 με διάφορες δουλειές, όμως τα καταφέρνεις όλα μια χαρά. Ξεκουράσου στις 3 για να είσαι ήρεμη. Μια σκέψη από το παρελθόν, επανέρχεται στις 5 και τη συζητάς με μεγαλύτερη άνεση.
Επαγγελματικά: Προσπάθησε να μη σε εκμεταλλεύονται. Μίλησε έξω από τα δόντια στη 1. Μια νέα πρόταση στις 4 σε κάνει να ελπίζεις για κάτι καλύτερο.

Αιγόκερως
Προσπάθησε να μην είσαι με πολύ κόσμο στη 1 και 2 γιατί ενοχλείσαι και πεισμώνεις. Μια βόλτα στις 3 σε ανανεώνει, θα πρέπει όμως να έχεις επιλογές, να νιώσεις επιθυμητή και πως είσαι απαραίτητη. Πολύ ερωτική η μέρα σου στις 4. Μια έκπληξη σου έρχεται.
Επαγγελματικά: Νέοι στόχοι, νέα όνειρα στις 29. Δραστηριοποιήσου σε ομαδικό επίπεδο. Θα έχεις πιο άμεσα αποτελέσματα στις 30.Κάθε μέρα θα θες να δουλεύεις και λιγότερο. Μην έχεις ενοχές για αυτό.

Υδροχόος
Η αλήθεια είναι πως δε θα έχεις το χρόνο για ξεκούραση. Στις 3 να ξεκλέψεις λίγο και να κοιτάξεις να ερωτοτροπήσεις με το σύντροφό σου. Υπάρχει ένα άτομο που θέλεις να το βοηθήσεις, όμως πρόσεχε οι προθέσεις του να είναι αγνές. Μη δίνεις παραπάνω από οσα πρέπει.
Επαγγελματικά: Ένα επαγγελματικό ταξίδι προκύπτει στις 29 και 30! Ενθουσιάζεσαι και γίνεσαι ακόμα πιο δημιουργική! Προσοχή στη 1 και 2, εντάσεις προκύπτουν, κάτι καταλαβαίνεις λάθος, όμως αν το χειριστείς σωστά θα λάβεις έξτρα λεφτά. Τυχερή ημέρα στις 4.

Ιχθύες
Δε μαζεύεσαι με τίποτα στις 29 και 30! Το μυαλό σου είναι στις καλοκαιρινές τις διακοπές. Φλερτάρεις με ένα πρόσωπο στη δουλειά σου και σου αρέσει.Σε ζορίζουν στις 2 γιατί δε σε αφήνουν να κάνεις αυτό που θες. Ακολουθεί ένα ερωτικό τριήμερο μέχρι και τις 5 λαμβάνεις τις απαντήσεις που γύρευες.
Επαγγελματικά: Νευριάζεις στη 1 γιατί βλέπεις πως κάποιοι δεν εκτιμούν και τόσο τη καλή σου τη συμπεριφορά. Κάτι προσμένεις καιρό τώρα και στο δίνουν. Απογειώνεσαι από τη χαρά.

magicfariel

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τα ερωτικά ταιριάσματα του φετινού καλοκαιριού! Δες τα ζώδιά σας και πώς θα περάσετε

Έκανες σχέση με παντρεμένο; Δες τι ζώδιο είναι και κινήσου ανάλογα…

Τα «πρέπει» και τα «μη» των ζωδίων! Ποιον πρέπει να κρατήσεις μακριά φέτος το καλοκαίρι

loading...