Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους και ένα ευχάριστο αστρολογικό γεγονός, συμβαίνει σήμερα 06/05, Νέα Σελήνη στο Ταύρο! Γίνεται ακόμα καλύτερο αφού από το βραδάκι και μετά θα ξεκινήσει η μαγική αυτή επιρροή, συνεπώς, θα μας βρει σε χαλαρές στιγμές, με τη καλύτερη τη διάθεση και όχι μόνο..
Βέβαια, στο σύμπαν εκεί ψηλά, υπάρχουν αρκετοί πλανήτες που είναι ανάδρομοι, το ξανά λέω αυτό, όχι τίποτα άλλο, για να μη προσμένουμε σε θαύματα, δίχως να κοπιάσουμε!

Οι Σκορπιοί είστε οι πιο τυχεροί για μένα, γιατί γίνεστε πιο δυνατοί, πιο θαρραλέοι, πιο ανεξάρτητοι και παίρνετε και το αίμα σας πίσω, σε ένα ερωτικό ζήτημα!
Οι Υδροχόοι.. να πάτε να σας ξεματιάσουν.. Ή κάντε ένα ευχέλαιο στο σπίτι σας, στη δουλειά σας, όπου κινείστε! Διώξτε μακριά την αρνητική την ενέργεια!

καλό απόγευμα..

Ταύρος
Όλα συμβαίνουν στο ζώδιό σας! Ανάδρομος Ερμής, η Θεά η Αφροδίτη και τώρα η Νέα Σελήνη! Τι άλλο θέλετε από τη ζωή σας; Ο Άρης σας κάνει κάτι, για ακόμα μια φορά, αφού είναι και αυτός ανάδρομος και κάνει σκέψεις για να καταστρέψει οτιδήποτε ωραίο σας προκύπτει. Το μυαλό σας τις μέρες αυτές, θα είναι στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα και στο πώς να αλλάξετε σελίδα προς το καλύτερο. Η επιτυχία είναι ο στόχος σας, ιδιαίτερα όσοι έχετε κοπιάσει πολύ και η αναγνώριση. Να είστε προσγειωμένοι, σοβαροί, να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και να μη κάνετε τίποτα το διαφορετικό από όσα κάνατε μέχρι τώρα. Στο ίδιο το μονοπάτι, πιστά και σταθερά, να βαδίσετε, να τρέξετε αν χρειαστεί, αλλά σε καμία περίπτωση να μην αλλάξετε πορεία. Και ο παράδρομος καλός είναι.. όμως θα σας βγάλει σε αδιέξοδο. Και μετά; Τι θα κάνετε; Όσο χαρούμενοι και αν είστε, όσο αυθόρμητοι και συναισθηματικοί, άλλο τόσο θα πρέπει να το χαλιναγωγήσετε όλο αυτό! Ταυράκια μου.. το ξέρω.. δύσκολο.. αλλά επιβάλλεται.. για να έρθουν τα καλύτερα!

Λέων
Εμφανίζεται μια πολύ καλή ευκαιρία στη ζωή σας, κυρίως στον επαγγελματικό το τομέα, την οποία τούτη τη φορά θα πρέπει οπωσδήποτε να την αρπάξετε. Σας προτείνουν μια νέα θέση εργασίας, είτε στην ήδη υπάρχουσα, είτε σε κάτι νέο. Υπάρχει καιρό τώρα εκείνο το μάτι που σας βλέπει, θέλει πολύ να σας βοηθήσει, θα το κάνει, αν εσείς το αφήσετε και δείξετε φυσικά πολύ καλή διαγωγή. Νομίζω το σύμπαν έχει όλη τη καλή τη διάθεση να σας δώσει αυτό που πραγματικά αξίζετε, εφόσον και εσείς το πάρετε απόφαση, πως τέλος ο προσωπικός ο χρόνος, πλέον έχει σκληρή δουλειά! Η επιλογή δική σας είναι εξολοκλήρου, σκεφτείτε καλά τι θα κάνετε, γιατί μετά ήρθε και το τέλος! Για αυτό ανοίξτε τα ματάκια σας και γενικώς ψαχτείτε, για να έρθουν τα καλύτερα!

Σκορπιός
Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω; Είστε και ιδιαίτερη περίπτωση εσείς, σας έχω και μια αδυναμία τρελή.. πρέπει να σας φτιάξω λιγάκι έτσι να ανέβει η διάθεση σας! Μακάρι να ήταν στο χέρι μου, να όμως που το σύμπαν σας παρακολουθεί, σας στριμώχνει, σας τιμωρεί, όμως έφτασε η στιγμή να σας ταρακουνήσει γλυκά και μαγικά και να σας ωθήσει προς μια κατεύθυνση, έτσι ώστε να δείτε και εσείς αστερόσκονες μετά από πολύ καιρό! Καταρχήν τα παίρνετε στο κρανίο με τους πάντες και όποιος δε σας κάνει τον εξαφανίζετε μια και καλή! Διώχνετε μακριά τους τοξικούς τους ανθρώπους, όσους έχουν αρνητική ενέργεια και όσους κατά βάθος θέλουν να σας κάνουν κακό! Επιτέλους πάρτε το απόφαση, για να δείτε μια άσπρη μέρα! Τα όρια τα θέτετε εσείς, θα είναι αυστηρά, απόλυτα, όμως το συμφέρον σας πρέπει να κοιτάξετε και το μέλλον σας! Ο έρωτας.. Όσο τον αποφεύγετε, άλλο τόσο θα σας τσιγκλάει, θα σας ρίχνει έτσι ένα χαστουκάκι, το πιο πιθανό είναι να γυρίσει ένα άτομο από το παρελθόν και να σας τα κάνει όλα άνω-κάτω! Ναι μεν αλλά. Δηλαδή αν δεν αξίζει το κόπο, δε θα ασχοληθείτε καθόλου! Αν όμως αγαπάτε με τρέλα και πάθος.. τότε.. ειλικρινά καλή επιτυχία! Οι μοναχικοί ας το δοκιμάσετε, αλλά αν έχετε πονέσει μια φορά και ένα καιρό, να αποζητήσετε πιο φρέσκιες υπάρξεις.. Τουλάχιστον θα πάρετε το αίμα σας πίσω!

Υδροχόος
Ανήσυχοι ως συνήθως, ψάχνεστε γιατί τίποτα δε πηγαίνει καλά! Και επειδή πιστεύετε πολύ σε θέματα ενέργειας, θα διαπιστώσετε αρκετοί πως θα πρέπει όχι μόνο να αλλάξετε τα πάντα στη ζωή σας, αλλά ακόμα και σπίτι! Νιώθετε πως κάτι κακό υπάρχει, που δε σας αφήνει να πάρετε ανάσα! Μπορεί όμως να καλέσετε ένα συνεργείο, να γκρεμίσετε τοίχους, να αλλάξετε τα πάντα όλα, γιατί μια ανανέωση τη χρειάζεστε και όχι μόνο! Βασανίζεστε γιατί θέματα οικογενειακά παραμένουν άλυτα και σας ζητούν με έναν απίστευτα απαιτητικό τρόπο να μοιράσετε ας πούμε τη περιουσία σας, τώρα που είναι νωρίς!!! Τι εννοεί ο ποιητής;;; Συζητήσεις, κουβέντες, επιχειρήματα, τα πάντα όλα, σας ζαλίζουν ένα πράγμα και εκεί θα πρέπει να προσέξετε, να μη πέσετε στη παγίδα! Υποστηρίξτε τις απόψεις σας και εξαφανιστείτε να μη βλέπετε κανέναν! Ζόρικες οι μέρες.. είστε οι μόνοι που δεν απογειώνεστε.. τόσο άμεσα, αλλά αν φερθείτε σωστά και έξυπνα και προστατέψετε τα συμφέροντά σας, τότε όλα θα πάνε super στο τέλος!

magicfariel

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη του Μαϊου το κάθε ζώδιο;

Μην κάνεις ποτέ σχέση μαζί του! Αυτό το ζώδιο «κερατώνει» με την πρώτη ευκαιρία!

Μείνετε μακριά του: Αυτό το ζώδιο είναι οι περισσότεροι σχιζοφρενείς δολοφόνοι σύμφωνα με το FBI!

loading...