Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το φεγγάρι γέμισε και μια φοβερή Πανσέληνος έρχεται αύριο 22/4 στο Σκορπιό, που θα μας μαγέψει και όχι μόνο!

Είναι δυνατή η επιρροή της, κυρίως στους Ταύρους και τους Σκορπιούς, σας κάνει πιο αποφασιστικούς, πιο έτοιμους για όλα και ναι, για ακόμα μια φορά θα κυνηγήσετε το όνειρο με πολύ πείσμα και ας κοπιάσετε! Πλησιάζει η στιγμή που τα λάφυρα θα είναι όλα δικά σας!

Θέματα σταθερότητας και ασφάλειας, σίγουρα θα σας απασχολήσουν, αφού ο Ταύρος κόβει και ο Σκορπιός ράβει και μαζί φτιάχνετε κάτι το πολύ μοναδικό και αξεπέραστο!

Και ως Ταυρίνα που είμαι, μπορώ να πω πως όχι μόνο με έχει πιάσει, με πηγαίνει και με φέρνει και νομίζω πως σε λίγο θα κάνω και ένα ωραίο μπουμ! Εσείς;;; Μια χαρά;;;

φιλάκια..

Ταύρος
Ξανά συγκλονίζομαι που θα τα γράψω, αλλά την αλήθεια μου θα τη πω! Να προσμένετε το απρόβλεπτο! Στον έρωτα! Μιλάω σε εσάς, που σας αρέσουν τα δύσκολα και τα μυστήρια! Μπορεί τόσο καιρό να αγαπάτε, να πονάτε, να δίνεστε και να μη παίρνετε τίποτα πίσω, να νιώθετε το απόλυτο το κενό και ξαφνικά ο κύριος Έρωτας να σας χτυπήσει τη πόρτα! Τέτοιο φεγγάρι είναι, τρελό και αλλοπαρμένο και έχει και βοήθεια, να το ξέρετε αυτό! Συνεπώς, μόλις πείτε πως τελείωσε, δε σας ενδιαφέρει πια, να το προσμένετε το κουλό! Από την άλλη να δώσετε βάση στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, με τους δικούς σας τους ανθρώπους, να φροντίσετε δηλαδή να είναι ομαλές. Με τα όνειρά σας να ασχοληθείτε, για κάτι που αξίζει το κόπο, να πεισμώσετε γιατί πρέπει να γίνει πραγματικότητα!

Λέων
Σας πιάνει το παράπονο γιατί όλο δίνεστε και μοιράζεστε και καταπίνετε διάφορα και σας τσιγκλάει και το Φεγγάρι, δε θέλετε και πολύ και ναι τις μέρες αυτές θα τα κάνετε όλα μπάχαλο! Τα βάζετε με τους πάντες! Την οικογένειά σας, το σύντροφό σας, τους συναδέλφους σας, ακόμα μπορεί να υψώσετε και φωνή στο αφεντικό σας! Νομίζω κάνετε ντου από παντού και δε σας νοιάζει τίποτα! Το σίγουρο είναι πως θα ξαφνιάσετε αρκετές ψυχές και αν δεν είστε και προσεκτικοί, μπορεί να βρεθείτε αλλού για αλλού! Το νου σας, γιατί χάνονται οι ισορροπίες!

Σκορπιός
Όχι απλά κλείνετε πόρτες και παράθυρα, δεν υπάρχει αυτό που θα κάνετε τις μέρες αυτές! Αντιδράτε με οτιδήποτε δε σας αρέσει, δε σας κάνει, δε σας ταιριάζει. Γιατί έχετε σχέδιο εσείς και πρέπει να γίνει το δικό σας, μόνο με τον τρόπο σας και όχι με των άλλων. Τα λέτε χύμα και τσουβαλάτα, ενοχλείτε πολύ κόσμο, κάποιοι μπορεί και να δακρύσουν, όμως καιρό μέσα σας κρατάτε αλήθειες που πληγώνουν εσάς και σας κάνουν κακό! Το συναίσθημα τύπου και μόνοι σας καλύτερα, θα κυριαρχήσει όμως με θετικό τρόπο τούτη τη φορά. Κρατήστε ότι αξίζει από το παρελθόν και προχωρήστε προς το μέλλον άφοβα!

Υδροχόος
Πώς να σας το πω; Φτάνετε στο χείλος του γκρεμού και εκεί που θα είστε έτοιμοι να πέσετε, θα κάνετε μια πίσω και θα βρεθείτε στην άλλη άκρη.. εκεί που κρύβεται ένας παράδεισος μόνο για εσάς! Βέβαια μέχρι να φτάσετε, ένα κακό χαμό θα τον κάνετε, γιατί σας πνίγουν το δίκιο, οι συμπεριφορές, η νοοτροπία του κόσμου και αν δε τα κάνετε λίγο μπάχαλο θα σκάσετε! Τους μαζεύετε όλους, τους ανακοινώνετε τα απίστευτα και μπορεί να ρίξετε και καμιά πόρτα φεύγοντας! Ευτυχώς τη τελευταία τη στιγμή ένα χέρι θα σας πιάσει και θα σας συγκρατήσει.. Γιατί πρέπει να φτάσετε στο παράδεισο.. remember?

magicfariel

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ζώδια και Καρμικές Σχέσεις: Ποιο είναι το άλλο σου μισό!

Ανάδρομος Πλούτωνας στον Αιγόκερω 2016! Παιχνίδια διαφθοράς μας αναστατώνουν παράξενα..

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ