Τα άστρα, τα ζώδια και το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα

Άρη ..ανάβασης συνέχεια και σήμερα, καθώς μετά την χτεσινή του σύνοδο με τον Κρόνο σειρά έχει το τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα το οποίο αν και κορυφώνεται την Παρασκευή έχει κάνει ήδη αισθητή την επιρροή του! Ως γνωστόν, όπου εμπλέκεται ο Ποσειδώνας υπάρχει-πέραν του ρομαντισμού –και ένα κλίμα ασάφειας αλλά και λάθους που σίγουρα θα οδηγήσει πολλά από τα ζώδια να κινηθούν σε μη σωστές κατευθύνσεις και άλλους πάλι να χάσουν τις ισορροπίες τους..

Με την όψη Άρη-Ποσειδώνα είναι αυτή η στιγμή που θέλεις να ξεφύγεις από οτιδήποτε σε αναστατώνει και να αναζητήσεις τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να δραπετεύσεις από την καθημερινότητα. Η φυγή σου μπορεί να έχει πολλούς τρόπους και πολλές διεξόδους… Μπορεί να επιδοθείς σε ένα ερωτικό ταξίδι απολαύσεων, να ζήσεις μοναδικές ερωτικές εμπειρίες, να αξιοποιήσεις την καλλιτεχνική σου φύση, να ενδώσεις στους ξέφρενους ρυθμούς του χορού ή να κάνεις ένα εσωτερικό ταξίδι μέσα από διαλογισμό, που θα σε φέρει πιο κοντά στον εσωτερικό σου εαυτό…

Βεβαίως, αυτά είναι τα καλά σενάρια, γιατί πάντα υπάρχει κι άλλη πλευρά, καθώς η φυγή σου μπορεί να σε οδηγήσει σε επικίνδυνες διαδρομές, όπως αυτές του αλκοόλ ή των ναρκωτικών, που μπορεί να σε κάνουν να χαθείς σε μια πραγματικότητα »ονειρική», που σε γεμίζει απογοήτευση την επόμενη μέρα! Επίσης, τις ημέρες αυτές είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε οτιδήποτε καταναλώνουμε. Είναι πολύ εύκολο το ποτό που θα πιούμε να μην είναι καθαρό ή να φάμε κάτι που θα προξενήσει δηλητηρίαση και να τρέχουμε στους γιατρούς…

zwd

Πολύ πιθανόν να υπάρξουν και προβλήματα με το υγρό στοιχείο. Αυτό μπορεί να σημαίνει από μια απλή διαρροή στη βρύση της κουζίνας, μέχρι και θέματα που έχουν να κάνουν με τη θάλασσα, μολύνσεις ή ατυχήματα!

Και γενικότερα, καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι σε ό,τι ακούμε, αλλά και σε ό,τι υποσχόμαστε ή μας υπόσχονται, γιατί είναι πολύ εύκολο να απογοητευτούμε ή να διαψευστούμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα;

Όσοι ανήκετε στα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες)
που έχετε τον Ήλιο σας αλλά και τον ωροσκόπο ή σημαντικούς πλανήτες κοντά στην 10η μοίρα των ζωδίων, καλό είναι τις ημέρες αυτές να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις προσδοκίες, τις δεσμεύσεις και κυρίως τις συμφωνίες σας, γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της εξαπάτησης.

astrologos.gr

 

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr:

H Σύνοδος Άρη- Κρόνου ξαναγράφει την ιστορία της ζωής μας! Ποια ζώδια θα επηρεαστούν;

Τα ζώδια και οι παγίδες των σχέσεων: Από τι κινδυνεύει να διαλυθεί ο δεσμός σας;

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί & Υδροχόοι, πως είστε μετά το Φεγγάρι; by MagicF’Ariel..

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Νανάς Καραγιάννη: «Έφτασα στο θάνατο γιατί…»

Το τερμάτισε! Δείτε την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου να κάνει κατακόρυφο με μαγιό και να προκαλεί σεισμό

Ανατριχιαστικό! Η επιθυμία του Ανδρέα Μπάρκουλη λίγο πριν κλείσει τα μάτια του

loading...