Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Φίλε Κριέ οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα είναι κρίσιμες για τον τρόπο που θα διαμορφωθεί το μέλλον σου από εδώ και στο εξής. Είναι πιθανό να ακούσεις τη γνώμη τρίτων αλλά πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου, πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς ώριμα και ψύχραιμα. Μην ξεχνάς ότι μόνο εσύ μπορείς να καθορίσεις τις κινήσεις σου.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Κριέ στα αισθηματικά σου, θα μπορέσεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να του πεις πράγματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Οι αδέσμευτοι Κριοί εμπιστευθείτε την κοινωνικότητά σας για να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Σε κάθε περίπτωση μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να κάνεις κάποιες συμφωνίες που θα σου δώσουν την ώθηση που ψάχνεις στην καριέρα σου. Μην παρασυρθείς και δεν αναγνωρίσεις τις πραγματικές ευκαιρίες. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μια καλή φάση και με λίγη προσοχή θα διατηρήσεις αυτή την ισορροπία.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα στην ζωή σου είναι πολλές γι’ αυτό πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να τις εκμεταλλευτείς. Μην επαναπαύεσαι και μην καθυστερείς τις κινήσεις σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να δείς τις καταστάσεις γύρω σου με καθαρό μάτι για να μην ξεγελαστείς.

Αισθηματικές
Φίλε Ταύρε στα αισθηματικά σου η σημερινή μέρα σε φέρνει πιο κοντά στον άνθρωπό σου και σου δίνει την ευκαιρία να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου. Ευκαιρία είναι λοιπόν να χαρείς την αγάπη που σου δείχνει το ταίρι σου και μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει την καλή ατμόσφαιρα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, η σημερινή Τρίτη μπορεί να φέρει μια γνωριμία που θα σε ανανεώσει και το όνειρο σου να γίνει πραγματικότητα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα προκύψουν κάποια προβλήματα, αλλά αν είσαι συγκεντρωμένος θα τα αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου εκπέμπουν σήμα κινδύνου γιατί τα έξοδα που έχεις κάνει σε έχουν βγάλει από τον προϋπολογισμό σου.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε το σημερινό Σάββατο θα είναι πολύ ευχάριστο για εσένα αφού κάποιες ειδήσεις θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα και θα σε κάνουν να δείς με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον σου. Μπορείς να σχεδιάσεις με άνεση όσα επιθυμείς να κάνεις πραγματικότητα και με την εύνοια της Αφροδίτης που κινείται στο ζώδιο του φιλικού για εσένα Ζυγού να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που σε άγχωναν και σε κρατούσαν πίσω μέχρι τώρα.

Αισθηματικές
Φίλε Δίδυμε στα αισθηματικά σου, η μέρα θα σε ωθήσει να μιλήσεις με τη σχέση σου και να λύσεις κάποιες διαφορές που σε απασχολούν. Κάποια πρακτικά θέματα που αφορούν το σπίτι μπορούν να λυθούν με τον διάλογο και με ήπιους τόνους. Κι αν ακόμη ζεις στην μοναξιά, σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, αλλά θα χρειαστεί να είσαι σε καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα προκληθούν από τους ανταγωνιστές σας. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν αρκετά, καθώς κάποια έκτακτα έξοδα προκύπτουν και σε αναστατώνουν. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξουν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες.

Image result for ζώδια athensmagazine

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε αρκετοί τομείς της ζωής σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα πάρουν μια καλή σειρά και με την εύνοια των πλανητών μπορείς να διορθώσεις ότι δεν σου κάνει. Μην αφήσεις τις σημερινές ευκαιρίες να πάνε χαμένες και κάνε τις προσπάθειές σου χωρίς να δώσεις άλλη αναβολή.

Αισθηματικές
Αν είσαι Καρκίνος, στα αισθηματικά σου, καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και να μιλήσεις με ηρεμία με τον σύντροφό σου. Με λίγη καλή θέληση μπορείς να ξεπεράσεις όσα προβλήματα απασχολούν και τους δύο σας και σας κάνουν να κλείνεστε στον εαυτό σας. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, καλό είναι να ξεχάσεις το παρελθόν και να δείς με αισιοδοξία το παρόν αλλά και το μέλλον σου. Μόνο έτσι θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που να σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή σειρά αλλά καλύτερα να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις ή αλλαγές πριν σκεφτείς καλά ποίοι είναι οι στόχοι σου. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη σκέψη και οργάνωση. Βάλε ένα πρόγραμμα στα έξοδά σου για να μην αγχωθείς στο μέλλον.

Λέων
Φίλε Λέοντα μία ευχάριστη και δημιουργική μέρα σε περιμένει. Τα σχέδιά σου υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ οι ευκαιρίες να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος θα είναι πολλές. Άφησε όλο σου το δυναμισμό να βγει και ξεμπέρδεψε με όσες περισσότερες εκκρεμότητες μπορείς. Πάντως η διάθεσή σου είναι θετική και αυτό σε κάνει να κινείσαι με γοργούς ρυθμούς προς την επιτυχία.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Λέοντα στα αισθηματικά σου θα νιώσεις σήμερα την ανάγκη να δώσεις στον σύντροφό σου την ασφάλεια και την αγάπη που επιθυμεί. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, έχεις την εύνοια της Αφροδίτης που εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και σου δίνει κάθε δυνατότητα να φλερτάρεις ή ακόμη και να ερωτευθείς. Μην το χάσεις!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα και με την καλή συνεργασία που χαρακτηρίζει τη δουλειά σου θα πετύχεις πολλά από τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Δείξε προσοχή σε συνεργασίες και συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θέλουν καλή διαχείριση γιατί έχουν αρχίσει να φεύγουν από τον έλεγχό σου.

Παρθένος
Σήμερα αγαπητέ Παρθένε θα πρέπει να βάλεις μπροστά όλες σου τις ικανότητες για να χειριστείς με επιτυχία όλες τις καταστάσεις και κυρίως για να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα από το παρελθόν. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι πολλές, αρκεί να μην χαλαρώσεις και να ξεμπερδεύεις το συντομότερο με όσα σε αγχώνουν.

Αισθηματικές
Φίλε Παρθένε τα αισθηματικά σου έχουν την εύνοια των πλανητών και μπορείς να απολαύσεις ένα ιδιαίτερα ερωτικό βράδυ. Αν έχεις σχέση, παραμέρισε τα προβλήματα και αφέσου στην αγκαλιά του συντρόφου σου που σε περιμένει πως και πως! Αν είσαι σε ερωτική αναζήτηση, εκδήλωσε το ερωτικό σου προφίλ και φλέρταρε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα πάνε καλά και η μέρα θα φέρει ενδιαφέρουσες συμφωνίες και συνεργασίες που θα πάνε μπροστά τα σχέδιά σου. Μίλησε με τους συνεργάτες σου και δούλεψε ομαδικά για να τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου, επίσης βρίσκονται σε καλό δρόμο και μπορείς να διευθετήσεις ζητήματα νομικά ή γραφειοκρατικά.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στο athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου και αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα: Οι όψεις που θα δυσκολέψουν τα ζώδια το τριήμερο

Ξέχασε την επέτειό σας; Σίγουρα φταίει το ζώδιό του! Τα ζώδια με τη χειρότερη μνήμη

Ο Ανάδρομος Ερμής φέρνει νευρικότητα και μπερδέματα- Ποια ζώδια πρέπει να δώσουν προσοχή στις μετακινήσεις!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Κλάψαμε! Δείτε το απίστευτο σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη και θα πάθετε πλάκα

Δημήτρης Κοντομηνάς: Το συγκινητικό μήνυμα του ιδιοκτήτη του Alpha μετά το αποτέλεσμα της δημοπρασίας -Τι αποκάλυψε για το μέλλον του σταθμού

Πυρ και μανία ο Νίκος Χατζηνικολάου μετά το κόψιμο του Star -To μήνυμα που πόνεσε πολλούς

loading...