Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα 07/10/2015, by F’Ariel!

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα 07/10/2015, by F’Ariel!
Κριός
Υπομονή και σήμερα λίγο ακόμα, γιατί τα μαύρα τα σύννεφα, θέλουν λίγο χρόνο για να φύγουν από επάνω σας. Δε ξέρω πώς αντιμετωπίσατε τη χθεσινή ημέρα, αλλά καλά θα κάνετε να ηρεμίσετε και να δείτε τα θέματά σας, πιο ψύχραιμα και πιο ρεαλιστικά. Για όλα τα προβλήματα, υπάρχει και μια λύση και σίγουρα αν τα κοιτάξετε από διαφορετική οπτική γωνία, θα διαπιστώσετε πως δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα!

Ταύρος
Η ημέρα των θαυμάτων! Έτσι λένε τα άστρα, αυτά σας μεταφέρει και το ξωτικό! Τι έχετε μέσα στο μυαλό σας τόσο καιρό; Τι επιθυμείτε περισσότερο; Μπορεί να ήρθε ο Αλαντίν στον ύπνο σας το βράδυ και εσείς να κάνατε εκείνες τις τρεις ευχές και σήμερα να γίνουν πραγματικότητα! Ωραία τα παραμύθια, αλλά αφού η ημέρα σας είναι τόσο τυχερή, καλά θα κάνετε να δραστηριοποιηθείτε αναλόγως. Κυνηγήστε τα όνειρά σας..

Δίδυμος
Ακόμα μια δύσκολη μέρα για εσάς. Τα έχετε πάρει φουλ στο κρανίο με διάφορες καταστάσεις, προσπαθούν να σας πείσουν για το αντίθετο, αλλά εσείς είστε αποφασισμένοι. Τουλάχιστον έτσι δείχνετε. Να επιμείνετε στις απόψεις σας, δίχως φωνές φυσικά και αυτή τη φορά αφήστε να σας αποδείξουν το οτιδήποτε με πράξεις και όχι λόγια. Έχετε όλα τα δίκια του κόσμου με το μέρος σας. Εκμεταλλευτείτε το!

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.