Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα 18/09/2015, by F’Ariel!

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα 18/09/2015, by F’Ariel!
Κριός
Μια εντελώς νέα μέρα σας ξημέρωσε και νιώθετε πιο καλά από ποτέ! Με τα επαγγελματικά σας θα ασχοληθείτε, αφού βάζετε νέους στόχους και μερικοί αλλάζετε τη ζωή σας ριζικά! Η προοπτική υπάρχει, οι ευκαιρίες το ίδιο, για όσους ψάχνεστε, ή ψαχτήκατε το διάστημα αυτό, σήμερα λοιπόν, να προχωρήσετε δυναμικά και αποφασιστικά δίχως όμως να φέρετε τη καταστροφή.. Με όμορφο τρόπο..
Ταύρος
Φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμμια! Αλλαγές, πολλές αλλαγές, που από τη μια σας αρέσουν, από την άλλη όχι και τόσο. Μα τις αποζητούσατε, τώρα μη κάνετε πίσω. Ξέρω, αναστατώνεστε, ειδικά όταν γίνονται σε γρήγορους ρυθμούς, αλλά μερικές φορές τα ξαφνικά είναι και τα καλύτερα. Σβήνετε τα πάντα από το παρελθόν και αλλάζετε σελίδα. Μη φοβάστε, κάτι έρχεται που θα σας απογειώσει..

Δίδυμος
Σήμερα νιώθετε καλύτερα από χθες και θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας. Ποιες σας κάνουν, ποιοι έχουν να σας προσφέρουν κάτι, αν υπάρχει καμιά δουλειά για σας και τα σχετικά. Δηλαδή το συμφέρον θα σας κάνει να δραστηριοποιηθείτε και να χαμογελάσετε λιγάκι. Κοιτάξτε τη πάρτη σας, γιατί έρχονται πολύ δύσκολες μέρες και άκρως ανατρεπτικές. Τώρα που είστε καλά.. στα μυαλά..

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.