Κριός
Ρίξτε το στο μυστήριο σήμερα. Δηλαδή αν σκοπεύετε να φλερτάρετε, μη τα πείτε όλα μια και έξω, λιγοστές να είναι οι κουβέντες σας. Από την άλλη μπορεί να επικοινωνήσετε με τον οποιονδήποτε, πάλι ακούστε πρώτα και απαντήστε μονολεκτικά. Κάποιους μπορεί να τους εκνευρίσετε, όμως έτσι θα αποφύγετε τις δεσμεύσεις.. ή τις άγαρμπες δουλειές του Σαββάτου..
Ταύρος
Πολύ όμορφη η μέρα σας, θετική και αισιόδοξη.. Δε ξέρω αν ο έρωτας έφτασε στη πόρτα σας, πάντως προσωπικά ούτε στο όνειρό μου δεν τον είδα.. Πέρα τούτου όμως, σήμερα θα κάνετε σχέδια μπορεί ακόμα και για το καλοκαίρι που θα έρθει.. Τα όνειρα είναι ελεύθερα και δε κοστίζουν κάτι, αλλά αν αυτό σας φτιάχνει το κέφι τότε περισσεύουν τα λοιπά.. Μη βιαστείτε να κλείστε εισιτήριο, μέχρι τότε θα έχουν αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα..

Δίδυμος
Είστε έτοιμοι να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας, ένα μπαμ τρελό για όλους τους άλλους. Βασικά πρέπει να κάνετε αυτό σας ευχαριστεί, γιατί πολύ στη καταπίεση είστε το τελευταίο τον καιρό και δε σας ταιριάζει καθόλου. Καιρός να κοιτάξετε τη πάρτη σας, από συναισθηματικής πλευράς και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Ένας χωρισμός είναι προτιμότερος, από το να βασανίζεστε καθημερινά.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

loading...