Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα 16/09/2015, by F’Ariel!

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα 16/09/2015, by F’Ariel!
Κριός
Σήμερα δε θα έχετε καμία όρεξη για δουλειά και θα είστε μέσα στα χασκόγελα και τα πειράγματα. Δε σας ταιριάζει τέτοια συμπεριφορά ιδιαίτερα αν είστε γυναίκα. Οι άντρες το έχετε στο αίμα σας.. Φλερτ και πάλι φλερτ. Όμως κάτι θα σας προτείνουν, ας πούμε ένα νέο project και θα ενθουσιαστείτε μια και έξω! Θα έχετε τόσο πολύ καλή διάθεση, που όλα θα σας φανούν ωραία!
Ταύρος
Μια πολύ ωραία μέρα σας ξημέρωσε και από άποψη ερωτική, αλλά και επαγγελματική. Συνήθως αυτά τα δυο δε ταιριάζουν μεταξύ τους, γιατί απαιτούν χρόνο πολύ, αλλά εσείς ξέρετε πολύ καλά πώς να τα συνδυάζετε. Μπορεί να θαυμάσετε και μια περίπτωση, αλλά μη τρελαίνεστε, θα είναι της στιγμής. Κανείς δεν είναι Θεός, ούτε ήλιος καλοκαιρινός, με πιάνετε τι σας λέω.. Προσγειωθείτε πίσω στη γη..

Δίδυμος
Μέσα στα νεύρα και τη γκρίνια θα είστε σήμερα. Μπορεί να τα κάνετε και ρημαδιό και εκεί που όλα είναι τέλεια, ξαφνικά να έχουμε δράματα! Προσοχή, μεγάλη προσοχή, κλειστείτε καλύτερα σε ένα δωμάτιο και σπάστε διάφορα, παρά να ανοίξετε το στοματάκι σας. Στο σπίτι γίνεται ο χαμός και μπορεί ακόμα να δηλώσετε και μια παραίτηση από τη δουλειά σας. Τι να σας πω.. για τα σίδερα εντελώς!

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.