Κριός
Σήμερα θα ασχοληθείτε με τους φίλους σας και τη ποιότητα των σχέσεών σας. Δηλαδή αν κάποιος δε σας κάνει πλέον, όχι επειδή δεν έχει να σας προσφέρει κάτι, αλλά η συμπεριφορά του δε σας καλύπτει σε κανένα επίπεδο, τότε ποιος ο λόγος να υπάρχει μέσα στη ζωή σας; Σκεφτείτε το καλά και μη βιαστείτε να κρίνετε, αν δε γνωρίζετε όλη την ιστορία.

Ταύρος
Μια ψυχή θα σας κάνει μια ωραία παρατήρηση, όχι γιατί θα κάνετε κάτι λάθος, αλλά γιατί μπορείτε και καλύτερα. Εντάξει μη πεισμώσετε και μη σας πιάσει ο εγωισμός εκείνος, δεχτείτε τη συμβουλή και δημιουργήστε αναλόγως. Τα μουτράκια τα βλέπω ήδη, αλλά υπάρχουν και αυτά στη ζωή. Μέρα είναι θα περάσει… Λίγο βαρετή τη βρίσκω.. να το ξέρετε..!

Δίδυμος
Ωχ πολύ παράξενη μέρα σας ξημέρωσε. Θα ντυθείτε και θα φύγετε από το σπίτι και ίσως να μη ξανά γυρίσετε ποτέ! Από τις μέρες που ταιριάζουν απόλυτα στο χαρακτήρα σας, αφού έχετε το φευγιό μέσα σας και αν δε περνάτε και καλά; Τότε εξαφανίζεστε δίχως καμία κουβέντα. Μιλάμε για συμπεριφορές.. Μήπως να το βγάζετε και μια ανακοίνωση; Θα σας ψάχνουν μετά και θα τα κάνετε χειρότερα..

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

loading...