Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο σήμερα, 13/08 κάποιες ψυχές πρέπει να έχετε νιώσει ξαφνικά κάπως πιο ανάλαφροι, να είστε χαρωποί και να έχετε όρεξη για ζωή, γλέντια και χαρές, έτσι επειδή είστε ωραίοι, φευγάτοι και φλογεροί!

Που λέτε το σύμπαν, αποφάσισε να βάλει μια πινελιά, έτσι να κάνει μια γλυκιά ανατροπή, γιατί η Θεά Αφροδίτη δε μας τα λέει καλά. Μπορεί σήμερα να βάλει και τα κλάματα. Για αυτό και εμείς θα ασχοληθούμε, με τον Ήλιο και τον Ουρανό! Πώς το φαντάζεστε το θέμα; Φως από παντού; Θετική ενέργεια; Ζωντάνια; Ναι, όλα αυτά γιατί ο Ήλιος που βρίσκεται στο Λιοντάρι, συνεργάζεται ευνοϊκά με τον Ουρανό, ο οποίος αν και είναι ανάδρομος στο Κριό, έχει κέφια!

Μέχρι και τις 18/08, τα τυχερά Ζώδια είναι οι Κριοί, οι Δίδυμοι, τα Λιοντάρια, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι! Η φωτιά και ο αέρας μαζί! Ένας συνδυασμός μυστήριος, επικίνδυνος και άκρως απολαυστικός! Ο Ζυγός γιατί είναι στην απέξω;;;; Μήπως είναι τιμωρία;;

Απρόβλεπτες χαρές, επιθυμίες, ορέξεις.. Τέτοια κάνει ο Ουρανός. Φέρνει το ξαφνικό και επειδή παίζει μπάλα τώρα με τον Ήλιο, θα είναι ευχάριστο το κλίμα! Οι ιδέες που θα έχετε θα είναι καταπληκτικές, μοναδικές και πρωτότυπες. Εν ολίγοις θα σας κοιτάζουν με το στόμα ανοιχτό, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία! Θα σας θαυμάζουν κιόλας! Η επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία θα χτυπήσει κόκκινο, μια επανάσταση θα τη κάνετε και ο Θεός βοηθός!
Ο καθένας λοιπόν τραβάει το δρόμο του και σε όποιον αρέσει! Νέες γνωριμίες προκύπτουν, σημαντικές για το μέλλον, μπορεί να είναι ερωτικές, μπορεί όμως και επαγγελματικές. Ευκαιρίες που θα περάσουν από μπροστά σας αστραπιαία! Και εσείς θα πρέπει να τις αρπάξετε πριν καν τις αντιληφθούν κάποιοι άλλοι! Είστε έτοιμοι;;;
Μπορεί όμως και τις μέρες αυτές να ζήσετε στιγμές αχαλίνωτου πάθους. Δε νομίζω να υπάρξει διάρκεια σε αυτό, συνεπώς σε όσους προκύψουν, κοιτάξτε να τις απολαύσετε, για να έχετε τις καλύτερες τις αναμνήσεις για το χειμώνα.

Όπως και να έχει λοιπόν, μέχρι και τις 18/08, φροντίστε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας,  τις πιο τρελές σας σκέψεις, να είστε αυθόρμητοι, ειλικρινής, χαμογελαστοί και ότι είναι να συμβεί.. θα συμβεί! Απρόβλεπτα και ωραία..

φιλάκια..

Κριός
Η αλήθεια είναι πως από τις 16 και μετά παίρνετε μια ανάσα και νιώθετε καλύτερα με τον εαυτό σας. Μέχρι όμως να φτάσει εκείνη η ημέρα δυστυχώς θα είστε μέσα στα μουτράκια και τις κόνξες. Θα τους συναντήσετε τους φίλους σας, όμως πριν θα πρέπει να κάνετε μερικές δουλίτσες, γιατί μια το ένα και μια το άλλο φτιάξατε πάλι ένα βουνό γεμάτο από υποχρεώσεις. Μέρες που θα κάνετε οικογενειακά τραπέζια, ή θα πρέπει να ακολουθήσετε δίχως να το θέλετε κάποιες παρέες, κάντε υπομονή θα περάσει. Το ευχάριστο είναι πως θα ξεγλιστρήσετε απρόβλεπτα και χαρωπά, θα εξαφανιστείτε και θα πάτε εκεί που σας αρέσει και περνάτε καλά. Με τα άλλα σας τα φιλαράκια. Ξέρετε τι εννοώ. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 18, διώχνει μακριά το υφάκι σας, γίνεστε πιο συμπαθής, πιο λαμπεροί και εμφανίζεται και ένα πρόσωπο από το παρελθόν.. τι λέτε να συμβεί;;;

Δίδυμος
Μέχρι και τις 15 μη περιμένετε να ζήσετε κάποιο θαύμα. Πρώτα θα έρθουν τα μπουρίνια και μετά οι χαρές. Τα βάζετε με όλους. Με το σύντροφό σας, με τους συνεργάτες σας, με τα πάντα όλα. Τεστάρετε τους ανθρώπους που είναι δίπλα σας, για το αν αξίζουν, απογοητεύεστε από μερικές ψυχές, όμως τα σημάδια σας ανοίγουν τα μάτια και ξέρετε πλέον την αλήθεια. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 18, σας κάνει απρόβλεπτους πολύ. Θα συναντήσετε και μια όμορφη παρουσία, θα αναστατωθείτε γλυκά και δίχως να το καταλάβετε, θα ανανεωθείτε από όλες τις απόψεις. Συνήθως τη στιγμή που είστε έτοιμοι να πέσετε, ένα χέρι ως δια μαγείας σας τραβά πάλι επάνω.. Υπάρχει ελπίδα.. χαχα..!

Λέων
Εσείς έχετε ξεφύγει εντελώς το φετινό το καλοκαίρι. Οι περισσότεροι τουλάχιστον. Να ακολουθείτε τη παρέα και να μην θέλετε συνέχεια να γίνεται το δικό σας. Ένα φλερτ που μπορεί να προέκυψε τις μέρες αυτές, αν το θέλετε πολύ, θα έχει και διάρκεια. Στο χέρι σας είναι εξολοκλήρου. Ωραία όλα αυτά το νου σας στο οικονομικό γιατί πάλι ξεπαραδιάζεστε. You know? Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 18, σας δίνει δύναμη, ζωντάνια, λάμψη και ότι βάζετε στόχο το πετυχαίνετε! Τρελές ιδέες σίγουρα θα τις έχετε, θα σας ακολουθήσουν κιόλας, ερωτικοί όσο ποτέ και πολύ χαμογελαστοί. Καιρός ήταν..!

Τοξότης
Ευτυχώς που ο Κρόνος σήμερα 13 ήρθε στα ίσα του! Λίγο ακόμα θέλατε και νομίζω θα παίρνατε τα βουνά! Αν δε το έχετε ήδη κάνει φυσικά.. Το ύφος σας δεν είναι καθόλου καλοκαιρινό και ανάλαφρο, αντιθέτως δείχνετε μια άλλη πλευρά του εαυτού σας ίσως και τη πιο ακατάλληλη στιγμή. Ντροπή σας.. Ερωτοτροπείτε με κάποιο άτομο από τη δουλειά σας; Πάτε καλά; Παράξενα μας το λέει το σύμπαν στη περίπτωσή σας, κυρίως στον ερωτικό το τομέα. Δηλαδή χάθηκε ο κόσμος από κάπου διαφορετικά; Αν έχει προκύψει ένα φλερτ, απολαύστε το, αλλά μη τρέξετε να το ανακοινώσετε παντού.. Κινηθείτε ανάλαφρα.. Καταλαβαίνετε τις σας λέω;;; Είστε και εσείς φλογεροί μέχρι θανάτου.. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 18 σας κάνει πολύ δυναμικούς και ανεξάρτητους και δίνετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ανθρώπους που έχετε ψυχρανθεί καιρό τώρα..

Υδροχόος
Οι μαγεμένοι της παρέας! Ακόμα δε σας έχει πιάσει, από τις 15 και μετά να περιμένετε να νιώσετε λίγο περίεργα, μέχρι και τις 21! Μέχρι όμως τότε, ρίξτε νερό στο κρασί σας και κοιτάξτε να διώξετε μακριά ανθρώπους που σας προκαλούν αρνητική ενέργεια και που σας εκμεταλλεύονται με τρόπο που πλέον δε σας αρέσει. Επιτέλους πάρτε το απόφαση, πως πρέπει να γίνετε λίγο σκληροί, προκειμένου να υπάρχει γαλήνη στη ψυχή σας! Μη θυσιάζεστε, δίχως να είναι αμοιβαίο. Μη σκορπίζεστε από εδώ και εκεί.. Προστατέψτε τον εαυτό σας από απογοητεύσεις που δεν υπάρχει λόγος να προκύπτουν. Είναι στη ζωή σας ένα άτομο από το παρελθόν, που πρέπει να υπάρχει και στο μέλλον. Κάντε κάτι για αυτό στις 17. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 18 σας κάνει ώριμους και σοβαρούς ξανά. Είστε αυτοί που είστε και σε όποιον αρέσει. Απρόβλεπτοι, χαμογελαστοί και ψυχροί.. ως συνήθως! Και ασχολείστε μόνο με τα οικονομικά σας..

magicfariel

Πηγή:athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 13 Αυγούστου

Προβλέψεις για το τριήμερο 12-14 Αυγούστου- Δύσκολες όψεις μας οδηγούν σε λάθος αποφάσεις

Τετράγωνο Αφροδίτης- Κρόνου: Ποια ζώδια θα πιεστούν;

Τα καλύτερά μας σήμερα

Κι όμως! 8+1 τρόποι για να δείχνεις πιο ψηλή με τα σωστά ρούχα

Τα λάθη που καταστρέφουν τη διακόσμηση του σαλονιού σου- Πώς θα τα διορθώσεις;

Ανοίξτε το ψυγείο και φτιάξτε μάσκα για μακριά μαλλιά! Το απίστευτο υλικό της κουζίνας με «μαγικές» ιδιότητες

loading...