Τα άστρα τα ζώδια και οι όψεις του Ερμή

Με έμφαση στην επικοινωνία ξεκινά η εβδομάδα, καθώς σήμερα Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ουρανό, όψεις που για όλα τα ζώδια επηρεάζουν κυρίως τις μετακινήσεις και την επικοινωνία μας!

Για αρχή έχουμε το τρίγωνο Ερμή-Άρη που μας χαρίζει ένα μεγαλύτερο ποσοστό ενέργειας από το συνηθισμένο. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να ασχοληθούμε με κάθε είδους πνευματική εργασία και να την ολοκληρώσουμε. Παράλληλα, η ενέργεια της όψης αυτής σου δίνει διάθεση για δράση και για πρωτοβουλίες. Και φυσικά, μπορείς να εκφράσεις ό,τι νιώθεις, ενώ δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές να καταφέρεις να βρεις λύσεις σε θέματα που μπορεί να σε έχουν δυσκολέψει ιδιαίτερα στο παρελθόν, μια και αντιλαμβάνεσαι ενδεχομένως πολλά περισσότερα από ό,τι συνήθως!

Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανό

Βεβαίως, από την άλλη μεριά έχουμε το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, που δε θα σε αφήσει καμία περίπτωση να βαρεθείς, μια και προτίθεται να κάνει την ημέρα σου σε πολλές περιπτώσεις… ανατρεπτική!
Υπάρχει μια έντονη διάθεση για αλλαγές, ό,τι και αν μπορεί να σημαίνει αυτό για τον καθέναν από εμάς… Και συχνά είναι το σύμπαν που συνωμοτεί στο να πραγματοποιηθούν, μια και η όψη ευθύνεται για αναπάντεχα μηνύματα και συναντήσεις, που αλλάζουν το πρόγραμμά σου και σε κάνουν να ασχοληθείς ίσως και με κάτι τελείως διαφορετικό από ό,τι είχες υπολογίσει.

Δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές να βρεις τη βοήθεια και την υποστήριξη που χρειαζόσουν, πραγματικά το εκεί που δεν το περίμενες, προκειμένου να υλοποιήσεις ένα σχέδιο, μια ιδέα, ένα εγχείρημα που φαινόταν δύσκολο ή και ακατόρθωτο!

Βεβαίως, από την άλλη μεριά, η όψη αυτή ενδεχομένως να προκαλέσει νευρικότητα, ένταση κι απρόβλεπτες συμπεριφορές, που μπορεί να λειτουργήσουν άκρως ανατρεπτικά στην καθημερινότητά σου, στις σχέσεις σου ή στις συνεργασίες σου και να φέρουν κυριολεκτικά τα πάνω κάτω! Αλλά δεν αποκλείεται και μια συνάντηση να μην είναι τόσο ευχάριστη όσο θα περίμενες, αφού γενικότερα η ενέργεια του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να σε φέρει στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, ενεργοποιώντας δύσκολες καταστάσεις, που σε βρίσκουν εντελώς απροετοίμαστο!

Προσέξτε ιδιαίτερα τις ηλεκτρικές συσκευές και το χειρισμό τους την περίοδο αυτή…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις αστρολογικές όψεις του Ερμή

Όσοι ανήκετε στα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, τις ημέρες αυτές να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καταρχάς στο λόγο σας, κυρίως αν νιώσετε ότι πιέζεστε από τις καταστάσεις ή από τα πρόσωπα, γιατί είναι πολύ εύκολο να λειτουργήσετε ανατρεπτικά, συχνά χωρίς να υπολογίζετε και τις συνέπειες… Ακόμα, μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε συμπεριφορές, οι οποίες μπορεί να έχουν έντονα προκλητικό ή ανατρεπτικό χαρακτήρα απέναντί σας κι αυτό καλείστε επίσης να το διαχειριστείτε με ευελιξία και κυρίως ψυχραιμία!

Από την άλλη μεριά, τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) και πάλι του τρίτου δεκαημέρου, εκμεταλλευτείτε την ενέργεια των ημερών για να εξελίξετε θέματα που μπορεί να έχουν έναν αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, περνώντας στη δράση και εξυπηρετώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους στόχους σας!

astrologos.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ζώδια και παλιές αγάπες: Ποια δίνουν δεύτερη ευκαιρία στους πρώην;

Έρωτες του καλοκαιριού- Ποια ζώδια τους παίρνουν σοβαρά

Ήλιος σε Εξάγωνο με Δία! Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στα ζώδια

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Ασύλληπτο πένθος για την Κατερίνα Διδασκάλου

Τραγικό! Δείτε πόσο κοστίζει το τραπέζι για την συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Μύκονο;

Ζέτα Δούκα: Τα πρώτα μπάνια με την κορούλα της! Η φωτογραφία που ξετρέλανε το Instagram…

loading...